אני לא מאמין ששכחתי!

אני לא מאמין ששכחתי!

קיבלתי 93 במגן בהיסטוריה! כשאמרתי למורה לכימיה הוא אמר שהוא מתרחק כי אני אדם מסוכן. חבל שרוב השנה הציון שלי נע בין 60 ל-70, אז זה יוריד לי, אבל בעזרת עבודה שקיבלתי בה 95 והשתתפות בשיעורים לכל אורך השנה אני מקווה שזה יעלה ל-80 ומשהו

מואהאהא! מגישים אותי בהיסטוריה על

80 ובביולוגיה ותנ"ך על 90! בכימיה הגישו אותי על 88 ובאנגלית על 100, ורק מתמטיקה דפק הכל עם 60

Serf SaN

New member
גם לי יש חשק להצטרף למסיבה!

להלהלהלהלהלהללהלהלהלהלהלהלהלהלהללהלהלהלהלהלהל XD

Snake Bandage

New member
אז אותי הגישו על 98 בתנ"ך.

כן, אני אכן שולטת. מותר לסגוד. סתם, לא צריך לסגוד, כולה מגן מצויין בתנ"ך. אבל אני עדיין שולטת. זה לא סתם ציון, זה *סופר* ציון. זה משגע את אמא שלי כי ידוע שלא למדתי בכלל לכל המבחנים שלי בתנ"ך ובכל זאת, הציונים שלי היו טובים (95, 83, 83 ו-88 במתכונת. אחד מהציונים הגבוהים בשכבה, דרך אגב). והיא כמובן טועה כי *כן* התכוננתי למבחנים בתנ"ך. חצי שעה לפני תחילת כל בחינה. מה, זה מספיק, לא? תנ"ך זה מקצוע קל וכיפי. חוץ מזה, חזרתי לפני עשר שעות מיום שמיניות ורק עכשיו התאפסתי (למרות שהאף שלי עדיין סתום בגלל היובש. איכס). אם יורשה לי, אפנה אתכם אל הבלוג שלי, בו כתבתי (באנגלית) את מה שהלך שם, וצירפתי תמונות כדי שגם מי שלא יודע אנגלית יוכל ליהנות. עד כמה שאפשר ליהנות מתמונות של מורים מתפננים על חוף הים ושרים גרסאות מעוותות של 'לגור איתו'. אבל כמובן שזה לא הכל, יש עוד. למשל החולצה שאני אחראית על העיצוב שלה (באופן חלקי, לפחות. נו, אני ציירתי אותה, לא מגיע לי קרדיט?), וקוספליירים של צוות רוקט מאנימה-קון, והמטבח שלי, ותמונה של מר צפרדע! וקיר. ...לכו ללינק המצורף ואל תתייחסו אלי, נראה לי שעדיין לא התאפסתי לגמרי. (ויש לי בית לבד עד יום שני בבוקר. קנאו בי. זאת פקודה.)

Wolf GiRL™

New member
גם לסגוד,גם לקנא?

וגם ללכת ללינק המצורף (שלא עובד דרך אגב), יש לך יותר מדי דרישות. תנ"ך זה אכן מקצוע קל וכיפי, למרות שאני מתכוננת בדרך כלל יום שלם לפני, ולא חצי שעה (מה זה, יש לך זיכרון צילומי??? חצי שעה???). אין לי מושג מה המגן שלי לצערי, המורה שלי אמרה שזה עוד לא סופי, כי היא רוצה להגיש אותי על 100 וצריכה אישור מהרכזת הוראה (שתסכים, שתסכים, שתסכים הלוואי!). ונחזור ללינק שלא עובד, מה רציתי להגיד?, אה כן, הוא לא עובד ואני רוצה לראות את הציור על החולצה, שי! ><:

תנ"ך זה בסך-הכל הבנת הנקרא.

זה כמו אנסין, אבל עוד יותר טוב, כי את מכירה את הקטע ופירשת אותו בכיתה עם המורה. תפסיקו לעשות מזה משהו כל-כך נורא

Wolf GiRL™

New member
גם אצלי זה ככה...

אני ממש לא מתלוננת על תנ"ך, זה דווקא מקצוע חזק אצלי.

Snake Bandage

New member
אני צריכה ללמוד לדרוש פחות, באמת.

זיכרון צילומי? *מושכת בכתפיים* אני לא בטוחה אם הזיכרון שלי צילומי או לא. פשוט המוח שלי כנראה חושב על החומר בתנ"ך כטריוויה חסרת תועלת, והרי שטריוויה חסרת תועלת אני זוכרת מצויין. מה גם שטיפול באנסינים זה הצד החזק שלי. רגע, מה זאת אומרת, הוא לא עובד? הלינק עובד יופי, רק הרגע לחצתי עליו! טוב, נו, עוד פעם. ;<<

Snake Bandage

New member
כמה שאני חכמה.

זה היה במצב 'חברים בלבד'. עכשיו תסתכלי, זה פתוח לציבור הרחב.

למעלה