אני לא מאמין!!!!!!!!11

אני לא מאמין!!!!!!!!11

בס"ד אחרי שראיתי את ההודעה הזאת - לארץ!!! כן,מה ששמעתם. יותר מרגשים מביל קלינטון, יותר יפים מנטליה אוריירו, יותר רבים מהמורדים,יותר חתיכים מאריק שרון. מעריצים יקרים זה עתה נמסר שכוכבי הסדרה מכול העונות אכן יגיעו לרגל קידום העונה הרביעית בארץ, כרגע מדובר על חגיגות השנה לפורום(ה1.7)אם כי התאריך עדיין לא נסגר סופית(יש סיכוי שעקב כמות ההערצה הם יקדימו). רציתם לראות את דיוויס בגודל טבעי(הוא דיי נמוך)?לברר אחת ולתמיד מה הולך בין ריקה וטאי?האם סוזי והנרי באמת אחים?איך הפך מאט מנגן מפוחית בודד לרוקיסט קטלני השובה את לב המעריצים(ובעיקר המעריצות)? אם כן התכוננו, הם באים!!! הביקור המתכונן כולל אירוח אצל דודו טופז(אלא ,מה?) שהבטיח להיזהר לא לתת ביס לקארי,יופיעו בפוקס קידס בשידור חי(ולא מיכל ינאי לא תטריד הפעם את טאקויה שיחגוג יום הולדת)מסיבת עיתונאים,פגישה פנים אל פנים עם המעריצים מפורום דיג'ימון בפורטל תפוז ועוד הפתעות שאסור לספר עליהן בינתיים. התכוננו בקרוב הם נוחתים ממש כאן!!! שדה התעופה לא ראה היסטריה שכזאת,בתי המלון רבים על הזכות לארח את הכוכבים(דיג'ימונים ודיג'יגורלים). דיברנו עם כמה מעריצים. איך תגיבו כשהאלילים יגיעו? ווילו:"אהההההההההה הנרי!!!(מתעלפת)" הילה:"הכנתי לטקאטו ציור עם הקדשה ממני!" רייסטלין:"אני מתכנן לפרוץ להם למלון ולראות אותם פנים אל פנים" יובל:"שיגיעו,שיגיעו כבר!" ליסטה:"אני איפגש שוב עם אימפמון אהובי!!! ואריב עם יאקומו כשהיא תחזור על נערי המשקפת!" ניקי:"אני אלמד אותם לשחק עם גרהמון במחשב" אלונה:"נו, אז מה?הם רק דמויות מצוירות..." בן:"יופי,אני אוכל לראיין אותם כי מזמן לא היה לנו איזה ראיון אקטואלי" נוריאל:"אני גר בצרפת ואבוא במיוחד כדי לפגוש אותם!!!" הארוקה:"אני אכיר בינם לבין מיצ'רו שלי" אלה התגובות הראשוניות,עיתוננו מתחייב לעדכן ולהמשיך לעקוב אחריהם מההתארגנות ביפן עד הגעה לישראל,נראיין את הכוכבים בכול פעם,נביא תמונות בלעדיות,נצלם סרט שישודר בערוץ 10(כי בשביל זה יש טלוויזיה!),נחלק כרטיסים למפגשים הבלעדיים איתם,דיסקים,פוסטרים,בובות ושאר ירקות... פרטים בקרוב... - לא האמנתי שאתם יודעים שתכננו ביקור פהה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 חשבנו בהתחלה לקפוץ רק ליד ושם ואז התברר לנו שתרגמו את הסדרות גם לעברית..~! טוב.. אני מקווה שכולכם תבואו להופעה.. בכל זאת, אני לא נמצא פה בארץ כל יום.. הכתובת שלי למי שרוצה..: יפן, אודייבה, רחוב השימוטו 56 דירה 582 משפחת קמי'ה:) והאימייל שלי: [email protected] אענה לכולם!!!! אם אתם רוצים, אני אוכל להביא לכם את הרכילויות הכי חמות מהמלון:) טאי קמיה- טאיצ'י יגאמיXDDDD

Apikachu L

New member
זה יהיה טוב

*מכינה מצלמה* ניראה מה יהיה בתאריך הזה. אני מקווה שזה לא יפול על מבחן... או שיעור פתולוגיה...*נופלת*

Yuske

New member
yaaaaaaaaaaaaay

קניתי את כל הדיוידים של ההופעות שלהם... חסר לי רק פריט אספנים אחד>< אני כבר לא יכול לחכות לזה!

meytar

New member
יש לכם שיעורי פתולוגיה?../images/Emo12.gif

יאנה טוב לראותך פה!

meytar

New member
ומה לומדים שם *בדיוק*?

כלומר, זה כולל גם נתיחה של כל מיני דברים וכאלה?

Apikachu L

New member
למרבה הצער, לא

פתלוגיה, פר הגדרה זו פעילות א-נורמאלית של הגוף. אמנם ראינו כמה תמונות של גופות... אבל אסור לו לקחת אותנו לנתיחה. אנחנו לומדים על פטותוגיות שונות (א נורמאליות). כל מיני סוגי סרטן, בקעים, והסתדיויות. אה, וגם נמק גבינתי.

Digi Lista

New member
קראתי ושרשרתי...

הייתה פה הצפה רצינית(שרשרתי בכול אופן) מכוונות טובות אני חושבת(ושום מילה על זה שאת הקשקושים של טאי בעבר ובעיקר הטורים שלו אני עושה,חפיף
וכמובן שהעובדה שחלק גדול מחברי הפורום שהוזכרו כבר מזמן לא נראו כאן לצערי ככה שאומנם מישהו קרא דברים ועשה עבודת תחקיר חביבה אבל כמה פרטים ממש לא מעודכנים...) והאמת שאני עדיין לא בטוחה לגביי משהו,ניתן צ'אנס אבל על בסיס "כבדהו וחשדהו" בתקווה שהחושים שלי טועים הפעם וסתם מציפים אותי בחשדות...פעם הבאה רצוי לא לפתוח כמות כזאת של שרשורים באותו נושא וזה עם כמה שאני בעד שיהיו פה כמה שיותר שרשורים וכמה שיותר הודעות חדשות ובעיקר כמה שיותר עניין ואקשן
ב1.7 השנה אגב הפורום יחגוג יום הולדת 5,רק שתדעו שאנחנו כבר ותיקים בפרדס ועדיין הכי אהובים עליי
על השאר אני כרגע לא מגיבה,קראתי הכול וכמו שציינתי משהו מציק לי בהודעות אז עד שאני לא אהיה בטוחה אני אשתדל פחות להגיב ישירות... מה שכן אני תמיד בעד הרעיון של הסיקור על בואם של הכוכבים ועל הכוכבים בכלל כמו שעשינו המון בעבר ומאוד נהניתי(אם אני זוכרת נכון זה היה בכלל רעיון שלי בפעם הראשונה
),כול עוד יש רצון,תגובות ובכלליות הענות חיובית מצד חברי הפורום אני לגמרי בעד להעיר את הפורום בצורה הזאת

למעלה