אני לא מאמין...

JuveFan

New member
אני לא מאמין...

אני פשוט לא מאמין שלא שמתי לב לקיומו של הפורום הזה!!! תעופה הייתה, עודנה ולנצח תישאר הדבר העיקרי של חיי. עוד מילדותי אהבתי כל מה שקשור לתעופה. זה התחיל ממאווררים (זה הזכיר לי את הפרופלור של המטוס) והמשיך בפעם הראשונה שטסתי ב-747 והייתי כולי מוקסם מהיצור האדיר הזה שטס באויר... במשך כל חיי אני רק מחפש עוד ועוד כתבות ומידע על כל מה שקשור לתעופה. את זמני הפנוי בבית כשאני לא בצבא, אני מעביר בהטסת מטוסים עם הפלייט סימולטור של מייקרוסופט. חלום חיי הוא להיות טייס וכל חיי רציתי להגיע לקורס טייס של חיל האויר, אבל אין לי מושג למה מעולם לא ניסיתי להתקבל. היום כשאני כבר שנה וחצי בצבא ומשרת בגולני אני עדיין אוכל את עצמי על זה. אבל זה לא הסוף בשבילי. לקחתי שני שיעורי טיסה פרטיים, אחד היה לפני שהתגייסתי ואחד היה בשבוע שעבר. חבל שאני בצבא. אם לא הייתי בצבא כבר מזמן הייתי מצליח לעשות טיסת סולו אחת לפחות. המדריך שלי לטיסה אמר לי שכדאי לי להגיש טופס 55 ולבקש ללכת למבדקים לקורס טייס וזה מה שעשיתי. עכשיו אני מחכה לתשובה. בכל מקרה, גם אני לא אתקבל לקורס טייס, אני אמשיך ללמוד טיסה באופן פרטי עד שאני אוציא רשיון ויום אחד אני עוד אהיה קברניט באל על. זה חלום חיי. נכנסתי לפורום וראיתי את כל מה שאתם כותבים, על כל המטוסים וכל הנתיבים שאפשר לטוס בהם ואני ממש מרגיש כאילו הגעתי הביתה. אני שמח שיש עוד אנשים "מורעלים" כמוני על כל מה שקשור בטיסה ותעופה. עוד נתראה הרבה בפורום הזה אני מקווה. המשיכו כך!

הפורום

זוהי הפלטפורמה ה שלישית של הפורום [היינו לפני כן בוואלה , ובעבר הרחוק בIOL] אני חושב שהוא פועל משהו בסביבות כמעט שנתיים פלוס מינוס

למעלה