אני לא מאמין

krunch

New member
אני לא מאמין

שיש פורום כזה! איזה מגניב. הייתי מכור לסדרה הזו במשך תקופה מסויימת. היא עדיין משודרת? באיזה ערוץ/שעות אפשר לראות אותה?

בערוץ ההיסטוריה

יגעת? תאמין. ברוך הבא. הסדרה לא משודרת עוד בארץ, וכעת היא משודרת בחו"ל ב-Direct TV ואולי במקומות לא ידועים אחרים.

darklighter

New member
זה אמור להתחיל החודש גם בSuper Channel../images/Emo190.gif

שזה ערוץ Pay Per View של קנדה...אבל אני לא מבינה למה שהקנדים ישלמו על תשוקות כשיש להם כל כך הרבה סדרות טובות בחינם
אוף למה הפסיקו את זה בGLOBAL ... כמו כן כמובן שאפשר לקנות פרקים בitunes במשהו כמו 2 דולר לפרק.. או באופן לא חוקי... אבל על זה אסור לדבר פה
הכי מומלץ זה לאתר את פאדר לוניגן ולהגיד לו שיתפלל שאיזשהו ערוץ ישראלי יקנה את הסדרה....או לחילופין שטאבית'ה תעשה איזה SPELL נחמד..

חבל שלא מוכרים את הפרקים הישנים

לא התרגום הוא מה שמעניין אלא האיכות. אין בעיה לשלם על זה, הבעיה שאין איפה לקנות את זה. חבל אבל מסתפקים בזכרונות (של 8 גיגה).

darklighter

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif../images/Emo190.gif

"צלילה ודסי" ואני ענינו לך על השאלה... לצערי אי אפשר לראות את זה בטלויזיה בארץ... אבל אתה מוזמן לחלוק פה את דעותיך על הדמויות, הזוגות והעלילות ההזויות
ותכף אני אעשה התפקדות נובמבר, אתה מוזמן להתפקד.

darklighter

New member
זה באמת מאוד מתאים../images/Emo190.gif

כבר היו הרבה דברים כאלה שם... והמשטרה האנגלית זה משהו...היו לי כבר כמה מקרים איתם שגרמו לי להעריך את המשטרה בארץ
איזה נס זה להורים שגילו שהבן שלהם חי... אבל מסכנים ההורים של הילד שבאמת מת ונשרף

darklighter

New member
הנפילות של גרייס אני ודורין פעם צחקנו../images/Emo190.gif

על איך שהיא מתעלפת לא אמין כזה ונופלת על היד קודם כאילו היא סתם באה לשכב חחחחחח זה גם לא מזכיר את טימי שהיה נופל מהחלון.... מזל שהם רק נפצעו קל...

darklighter

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo190.gif

לא כמו שזה נשמע

אל דאגה. זאת לא התפקדות למפלגה כלשהי או לצו ראשון. בסך הכל נוכחות חודשית של כל אחד בתשובות לשאלון משעשע. הוא ממש בשרשור שמתחת ואתה מוזמן לקרוא וגם למלא בעצמך את השאלון. אז למה אתה מחכה?

krunch

New member
לא הצלחתי

התחלתי למלא אותו, אבל זה פשוט אחד הדברים הארוכים ביותר שראיתי בחיי (גם בהשואה לפסקי דין). אז עשיתי רק חלק ממנו, חלק קטן אפילו. יש לי תירוץ - זו רק הפעם הראשונה. זה מקובל?

למעלה