אני לא מאמין!!!

pipline MASTER

New member
אני לא מאמין!!!

מצנע המניק הזה רוצה לסגור את הבקדור בחיפה!!! אסור לתת לו לעשות את זה!! חרא של ראש עיר. ראיתי את זה עכשיו בעדשה מקומית.

resh0

New member
מתן חביבי, מתן...

לא חייבים ללכלך, אפשר גם להגיד את אותם הדברים בצורה אחרת. הפעם נוותר לך... לעניין: תן לנו עוד פרטים וננסה לנהל מאבק!!! זכורה לי תקופה נהדרת בבקדור בשנים 85-90, שנים שבהם תקפתי שם כל החורף!! כל יום, גם בסערות חזקות. הייתי חבר של כאלו שכבר לא איתנו (עופר זהבי ו"מוקה"), של אופיר רם ועוד חברה טובים שהיינו נפגשים על יום עם הזריחה. הגלים אז היו טובים בהרבה מאשר היום!!! יצא לי להיות לפני כמה זמן וראיתי שהגלים נשברים בצד הדרומי, אז לא היה דבר כזה!!! הגלים נשברו מול המזח המשותף עם הדתי ואז גל ימני מושלם. גם הגלים מול הקאזינו נשתנו... זה לא מה שהיה פעם. נראה לי שכל השינוי נובע מתוספת הסלעים במסגרת העבודות שבוצעו בקאזינו, אבל אני לא מומחה לעניין. אולי אינך יודע, אבל מול אמצע הטיילת (2 קשתות כאלו), היתה איזו שבירה בגלים גדולים שאותה כינינו פייפליין... זכוא לי איזה גל "בריא" שם שהוריד אותי לרצפה ולא נתן לי לעלות איזה 20 שניות... כאשר אני שומע "בקדור", אני מתמלא געגועים לתקופה הזאת, עת ששירתתי בחיל הים. אם אקבל יותר פרטים, ננסה לגייס כוח דרך הפורום!!! ידוע לי על מאבקים מסוג זה שהצליחו בעולם, ידוע לי על אתר שפיצו את הגולשים באמצעות הקמת ריף מלאכותי... אין מה להפסיד.

pipline MASTER

New member
אני אבדוק יותר לעומק ...

יכול להיות שזה בגלל המרינה שהוא רוצה לבנות בקזינו שגם את זה אסור לתת לו לעשות!! אבל לפי הכתבה ראיתי שזה בגלל שלא באים אנשים לחוף וזה גם שקר. ראיתי בכתבה ששמו שם גדר בחוף אבל המקומיים הרסו אותה, הם גם לא מעונינים לסגור את החוף הזה. היו שמועות שהוא רוצה גם לסגור את החוף מול בסיס חיל הים שהוא אחד החופים היותר נדירים בארץ בגלל השבירה המדהימה יש שם, אבל זה אני כבר לא בטוח. בקיצר ,אני אבדוק ואחזיר לך תשובה. דרך אגב- הגלים לא נשברים בצד הדרומי, הם עדיין נשברים בקטע עם השובר גלים הצפוני הקטן שיש שם.

למעלה