אני בהחלט מאמינה שכשיבוא המשיח אברך את הברכות הללו. מחכה שיבוא. כנראה זה לא יקרה בקדנציה שלי.האם מישהו פה באמת מאמין???
את סותרת את עצמך, אם לא תהיי איך תברכי?אני בהחלט מאמינה שכשיבוא המשיח אברך את הברכות הללו. מחכה שיבוא. כנראה זה לא יקרה בקדנציה שלי.
בדיוק כשם שאם לא יבוא איך אברך?את סותרת את עצמך, אם לא תהיי איך תברכי?
כשהוא יגיע לא יהיה זמן לברך.האם מישהו פה באמת מאמין???
אמן כן יהי רצון. שנזכה כולנו במהרה בימינו. מה מפריע לך בדיוק?האם מישהו פה באמת מאמין???
כל הרשת מוצפת עם ההבטחות השקריות האלה, נמאס לראת את כל השקרים האלה!!אמן כן יהי רצון. שנזכה כולנו במהרה בימינו. מה מפריע לך בדיוק?
אז אל תסתכלכל הרשת מוצפת עם ההבטחות השקריות האלה, נמאס לראת את כל השקרים האלה!!
מה גורם לך לחשוב שמפריע לי? פתחת שרשור מה שמן הסתם מוביל לתגובות. מה לעשות, c’est la vieומה מפריע לך שמפריע לי?!
אבי, אתה בעצם התכוונת אם מאמינים לכך שהמשיח יבוא, ולכן- מה נעשה אז. אני סובבתי את הכותרת שלך ועניתי אם אני מאמינה שנברך. אתה יודע משהו? אני בהחלט מאמינה שאם עוד 5 דקות עומד לידך המשיח גם אתה תברך.כל הרשת מוצפת עם ההבטחות השקריות האלה, נמאס לראת את כל השקרים האלה!!
ומה מפריע לך שמפריע לי?!
ומה אם זה יקרה בעוד 6 דקות??אבי, אתה בעצם התכוונת אם מאמינים לכך שהמשיח יבוא, ולכן- מה נעשה אז. אני סובבתי את הכותרת שלך ועניתי אם אני מאמינה שנברך. אתה יודע משהו? אני בהחלט מאמינה שאם עוד 5 דקות עומד לידך המשיח גם אתה תברך.
אלוהים כבר מזמן עבר לניו זילנדהאם מישהו פה באמת מאמין???
תאמין, בדיוק כפי שאני לא האמנתי כשראיתי את הכתבה הבאה:האם מישהו פה באמת מאמין???
מי הם המיטב? ומה מטרתם?האם מישהו פה באמת מאמין???
זה אתר שמביא ידיעות אקטואליות אך תמיד נכונות וגם הומור על המצב וכו'.מי הם המיטב? ומה מטרתם?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.