אני לא מאמין!!

XCLASS

New member
אני לא מאמין!!

ככל שאני חוקר יותר את הפינק פלויד אני מגלה דברים ואפילו אלבומים שלא ידעתי אליהם!! ואני חשבתי שיש לי את כל האלבומים...

Ben 23

New member
עם זה מעניין אותך אז ככה

יש להם סך הכל 36 דיסקים,מתוכם 18 אלבומים,11אוספים,1 רמיקס,6 הופעות

Ben 23

New member
אלבומים

Piper at the gates of dawn,A saucerful of secrets,Eclipse,More,Ummagumma,Atom heart mother,Meddle,Relics,Live at pompeii,Obscured by clouds,Dar side of the moon,Wish you were here,Animals,The wall,The final cut,A momentary lapse of reason,Delicate sound of thunder,Division bell

Ben 23

New member
הוספים

Pink floyd echoes-the best of,An all star lineup performing the song of pink floyd,Tribute-echoes of pink,Pink days & fat old suns (arhives 1973),A collection of great dance songs,A chill out tribute to pink floyd,Early flights,More blues-1,More blues-2,Ultra rare trax 2 (archives 68-70),Ultra rare trax 2- the radio sessions(archives 67-87)

Ben 23

New member
רמיקס ו הופעות

Dark side of the moon (trance remixes)..;Crackers,Live at pompeii,Pulse live (disk 1),Pulse (disk 2),In london:1966-67,Is there anybody out there?the wall:live 1980-81.

CaerBannog

New member
יש לעוד אלבומים רימקיסים של טראנס

אני לא יודע להגיד איזה בדיוק, נדמה שאימא לב אטום בניהם, בכל מקרה, יש הרבה אלבומי פלויד עם רימקסי טראנס, כמו גם יש את הדאב סייד אוף דה מון, הוא ביצוע הדאב לדארקסייד.

lior efi

New member
אה ועוד משו!

רציתי לדעת באיזה אלבום נמצא point me in the sky !? בטח זה באקליפס הזה...

Point me at the sky

הוא שיר מצויין, שיצא כסינגל בשנת 1968. ניתן למצוא אותו (באופן רשמי) רק בקופסא Shine On, למיטב ידיעתי. השיר לווה בזמנו בפרומו-קליפ חמוד. אגב, חלק מהאלבומים שהוזכרו למעעלה בשרשור אינם אלבומים רשמיים (קרי: בוטלגים), כולל Eclipse הנ"ל.

lior efi

New member
אההההה הבנתייי!!!!

כי יש לי אתר מצויין של הפלוידים! וממנו למדתי את הכל דרך אגב! ולא מוזכר שם שום אלבום בשם אקליפס! מה הוא כולל הבוטלג הזה?

הנ"ל לא מוכר לי

ואינו ברשותי. לפלויד יצאו מאות (אם לא אלפי) בוטלגים במהלך 36 השנים האחרונות. חלקם כוללים חומר חופף, תחת כותרות שונות. בוודאי יש אתרים רבים באינטרנט המפרטים את הכלול בהם.

lior efi

New member
טוב!

אז אין שם בדיוק חומרים חדשים, כאילו אין שם חומרים שלא הופיעו קודם באלבומים רשמיים נכון?

בוטלגים

זהו נושא רחב מאוד, ואולי יש מקום לדון בו בשרשור נפרד. ככלל, בוטלגים של הפלויד כוללים א) הופעות חיות בפני קהל; ב) קטעים שהוקלטו לתכניות מיוחדות - כגון קטעים שהוקלטו עבור ה-BBC במהלך השנים או ראיונות רדיופוניים; ג) גרסאות מוקדמות לשירים שהוקלטו רשמית אחר כך; ד) שירים שהוקלטו כדמואים או בדרך אחרת, אך לא יצאו באופן רשמי; ה) שונות (היינו, כל מה ששכחתי). חלק לא מבוטל מהנ"ל הוא מעניין מאוד, וחשוב להבנת ההתפתחות המוסיקלית של הלהקה. ישנם בהחלט קטעים טובים וחשובים שלא ניתן להשיג בהקלטות רשמיות. מאידך, זה לא חוקי. או חצי-חוקי, לעיתים. תחליטו בעצמכם.

למעלה