אני לא מאמין!

Gal-Mo0D

New member
אני לא מאמין!

המצב שלי ממש לא משתפר
ישנתי היום מ 16:00 עד 19:00 וזכרתי רק משהו מסוים מאיזה חלום
אני לא מאמין

חלמן

New member
גם

אני לא זוכר את החלומות שלי כבר!!!! יכול להיות בגלל שאמא שלי מעירה אותי..... שאני קם לבד אני זוכר... היום ננסה.. ועוד משהו שאני חושב שאני זוכר רק את החלום האחרון... אז אני יקום אחרי 5 שעות וינסה ויילד... ואחרי זה אני יתעורר...

Gal-Mo0D

New member
הבעיה היא...

שאני אף פעם לא זכרתי את שלי! אבל אני מנסה הכל

חלמן

New member
כן..

זה מבאס לאאאללהההה אתה מרגיש שהראש רייייק כלללללללוווםםםםםם לוקח זמן... וזה מעוד מעוד מעצבן שאומרים.. "תגיד לעצמך שאני יקום אני אזכור את החלום".. סתם חרא... כמה זמן אתה מנסה???

חלמן

New member
יש לי רעיון...

זה מה שאני עשיתי.. יש משהו שהיית רוצה לאללה??? כמו אוטו מיול.. אופנוע.. משהו??. אז תחשוב אל זה ותנסה לישון.... אתה תחלום על זה... אני חלמתי פעם על מיול שאני מסיע את אחותי לעזריאלי.. זה לא חלום מעניין אבל לא משנשנשנ..

תנסה את זה, והעיקר לא להתייאש

היי, באמת זוכרים בדרך כלל את החלומות שהיו לנו לפנות בוקר זמן קצר לפני שהתעוררנו, והרבה פחות חלומות שהיו לנו מאוחר בלילה או כשרק הלכנו לישון. שיטה שמאד תעזור לך ליזכור חלומות היא לכוון שעון מעורר שיעיר אותך חצי שעה לפני הזמן שבו אתה באמת רוצה לקום וכשהוא מצלצל פשוט לכבות אותו ולחזור שוב לישון, נסה את השיטה הזאת במשך שבוע ואני בטוח שתיראה שיפור גדול מאד ! כמו כן השתדל לישון לפחות 7 שעות בלילה, כשאתה מתעורר השאר במשך 10 דקות בערך עם עיניים עצומות ונסה להיזכר בחלומות שחלמת, אל תחשוב בזמן הזה על דברים אחרים. בטוח שיהיה בסדר אל תתייאש ! דרך אגב כדאי שתדע שחלומות צלולים זוכרים בדרך כלל הרבה יותר טוב מאשר חלומות רגילים, קודם כל משום שאתה מודע לגמרי במהלך החלום הצלול ולכן תיזכור אותו בצורה הרבה יותר טובה, כמו כן בדרך כלל תתעורר מיד עם סיומו של החלום הצלול וכך תעבור את כל תהליך המעבר מהחלום הצלול למצב עירות תוך כדי שאתה מודע לגמרי ורואה את הדברים מתרחשים ממש לנגד עיניך, מודעות זו תמשיך מהחלום הצלול עצמו ועד להתעוררות כאשר תמצא את עצמך לפתע שוכב לך במיטה חושב "ואוו איזו חוויה נפלאה זו היתה !!". נ.ב - בקשר אלי, אתמול עוד פעם נירדמתי סתם ככה על המיטה ולא הספקתי לנסות לעשות WILD , לגבי היום - אני שוב דיי אופטימי
אלון

למעלה