אני לא מאמין

omripley21

New member
אני לא מאמין

הסרט "אני צופה בך" שהיה אתמול בהוט זה אחד הסרטים הכי גרועים שראיתי מעולם. פשוט סרט דפוק וזול עם תקציב של 2 שקל. לא שווה בזבוז של דקה! עדיף לשמוע "ציפורי לילה" בגל"צ במקום.

sapirush1

New member
לא מסכימה

אני אהבתי אותו! ממזמן לא ראיתי סרט שדי הפחיד אותי כמו זה ו|ספויילר| בקטע שהבלונדיני בא לחנוק אותה עם השקית ממש הרגשתי את הפעימות של הלב שלי רק דבר אחד לא הבנתי מה זה האתר סנאף או משהו כזה שהם דיברו עליו?

דם דם

New member
סנאף

זה סרט אמיתי שמצלמים, והוא לא חוקי זתומרת שבסרט "אני צופה בך" העלילה בעצם זה שהם כאילו מצלמים סרט על רציחות וכו' אבל באמת הם רוצחים את השחקנים כדיי שזה ייתן אפקט אמיתי של רצח בהלה וכול זה. על זה כאילו מבוסס הסרט, שכאילו הוא עושה גם כן סרט סנאף, אגב יש גם עוד סרט חדש שיצא "סרט האימה האחרון" על אותו עיקרון, צלם אירועים מצלם אנשים כאילו בשביל סרט אימה והוא רוצח אותם באמת.

sapirush1

New member
אהה

אני זוכרת שראיתי איזה סרט שהצלם רצה שזה יראה אמיתי אז רצח אותם באמת יכול להיות שזה זה..

sapirush1

New member
לאאא

סרט האימה האחרון הוא סרט ממש מפגר! דיברתי על סרט אחר אני רק לא זוכרת איך קראו לו ותודה על ההסבר!

ADEBAYOR

New member
חחחחחחח זה הפחיד אותך ??? פחחחחחחחח

זה ששיחק תרוצח ראיתי אותו בפאוור ריינג'רס צוות הצלה גם שם הוא בתפקיד הראשי . אבל שמה הוא לא פסיכי

liavsayegh

New member
צודק...ו...

הוא משעממם וחסר עלילה... הסרט כאילו לא מתקדם לשום מקום. הרעיון נחמד, אבל הביצוע על הפנים. חבל.

למעלה