אני לא מאמין העיפו אותי מגיבוש צוללות עוד לפני שהגיבוש התחיל בני זונות!!!!!!!
L lone rider New member 3/9/01 #1 אני לא מאמין העיפו אותי מגיבוש צוללות עוד לפני שהגיבוש התחיל בני זונות!!!!!!!
A amir18 New member 3/9/01 #4 אז מה, לי היה 38 בזמנו אבל השתתפתי השאלה היא האם אתה חושב שבפעם הבאה תצליח? אם תצליח זה מה שחשוב ולא החרא שקרה לך.
אז מה, לי היה 38 בזמנו אבל השתתפתי השאלה היא האם אתה חושב שבפעם הבאה תצליח? אם תצליח זה מה שחשוב ולא החרא שקרה לך.
L liorz1984 New member 3/9/01 #5 אוי נו.. גם לחבר שלי לפני גיבוש טיס אמרו את זה אבל הוא לא ויתר לרופא ההוא ובסוף הסכימו לצרף אותו.. אין מה לעשות צריך לדעת לעמוד על שלך
אוי נו.. גם לחבר שלי לפני גיבוש טיס אמרו את זה אבל הוא לא ויתר לרופא ההוא ובסוף הסכימו לצרף אותו.. אין מה לעשות צריך לדעת לעמוד על שלך
L lone rider New member 3/9/01 #6 אני הולך לנסות באוקטובר יש עוד גיבוש ואני ינסה לעבור ותאמינו לי לא היה עם מי לדבר הרופא העיף 20 אנשים על דברים דומים חלק הוא העיף בגלל שלא הביאו טופס רפואי שבכלל לא קיבלו אחרי שעברו את המיונים. מה לעשות זה צבא של חאפרים הכל חפיף.
אני הולך לנסות באוקטובר יש עוד גיבוש ואני ינסה לעבור ותאמינו לי לא היה עם מי לדבר הרופא העיף 20 אנשים על דברים דומים חלק הוא העיף בגלל שלא הביאו טופס רפואי שבכלל לא קיבלו אחרי שעברו את המיונים. מה לעשות זה צבא של חאפרים הכל חפיף.