אני לא מאמין זו בת! אני כל כך מאושר
ל לילי נמר New member 29/5/06 #4 מזל טוב../images/Emo65.gif איך יקראו לה? והכי חשוב מה ההרגשה שלך עכשיו?!
ד דהאמא New member 30/5/06 #6 אמממ איך יקראו לה עוד מוקדם לקבוע. ואיך אני מרגיש? אושר שלא ניתן לתאור במילים. כ"כ רציתי בת דווקא. בת זה לא כמו בן - היא יותר 'רגועה' ובייתית כזו, אוהבת ונאהבת.
אמממ איך יקראו לה עוד מוקדם לקבוע. ואיך אני מרגיש? אושר שלא ניתן לתאור במילים. כ"כ רציתי בת דווקא. בת זה לא כמו בן - היא יותר 'רגועה' ובייתית כזו, אוהבת ונאהבת.
I i love עדי New member 30/5/06 #7 אוי אני לא מאמינה...... זה כל כך מרגש אני עוד שניה בוכה.. אני דבר שמרגש אותי יותר מלידה
ע עדן גפן New member 31/5/06 #8 מזל"ט../images/Emo65.gif../images/Emo190.gif גם אמא שלי בהריון ויש בת.
A American Starfish New member 31/5/06 #9 ../images/Emo49.gif לכולם יש בנות בזמן האחרון! גם למפורסמים
ל לילי נמר New member 31/5/06 #10 מזל טוב כפול ומכופל../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif אגב אימא שלך נישאה בשנית?
ע עדן גפן New member 1/6/06 #13 תודה רבה../images/Emo70.gif../images/Emo190.gif כן, היא התחתנה מזמן .. זה היה כסיימתי את כיתה ד'..
ע עדן גפן New member 1/6/06 #14 תודהההההה../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo190.gif
ס סלינוש New member 1/6/06 #15 מזל טוב ../images/Emo65.gif ורק שתהיו מאושרים! באמת. לאח שלי וגיסתי יש בן (הריון ראשון), והתבאסתי. קיויתי שתהיה להן בת. לכולם יש בנות אבל הם היו חייבים לעשות דווקא בן . סתם, סתם, אני יאהב (או אוהב? אני אף פעם לא יודעת) אותו גם ככה..
מזל טוב ../images/Emo65.gif ורק שתהיו מאושרים! באמת. לאח שלי וגיסתי יש בן (הריון ראשון), והתבאסתי. קיויתי שתהיה להן בת. לכולם יש בנות אבל הם היו חייבים לעשות דווקא בן . סתם, סתם, אני יאהב (או אוהב? אני אף פעם לא יודעת) אותו גם ככה..