אני לא מאמין!!!!!!!!!!! עד שזה ירושלים ואני בבית!! זה היה ממש קשה!
ר רווית30 New member 10/7/06 #2 עוד יש לך סיכוי להגיע אם זה קרוב ל לביתך כי אמרו לי שאם הם יראו שאנשים לא מגיעים הם יגידו לאנשים שמי שמגיעה ראשון למקום מקבל את המעטפה בלי לחפש....אז כך שייש לך עוד זמן...
עוד יש לך סיכוי להגיע אם זה קרוב ל לביתך כי אמרו לי שאם הם יראו שאנשים לא מגיעים הם יגידו לאנשים שמי שמגיעה ראשון למקום מקבל את המעטפה בלי לחפש....אז כך שייש לך עוד זמן...
ר רווית30 New member 10/7/06 #7 אז חבל חבל יכולת לקחת מונית אפילו לקח למישהו להגיע חצי שעה למקום לא הגיע אף אחד....אם היית עולה על מונית היית מגיע!לא נורא פעם הבאה..בהצלחה!
אז חבל חבל יכולת לקחת מונית אפילו לקח למישהו להגיע חצי שעה למקום לא הגיע אף אחד....אם היית עולה על מונית היית מגיע!לא נורא פעם הבאה..בהצלחה!
H hagaiad New member 10/7/06 #8 כן אבל לא חשבתי שיקח כל כך הרבה זמן עד שימצאו, עכשיו לא חוכמה לדבר...
ר רווית30 New member 10/7/06 #9 נכון צודק אבל לא נורא יהיו עוד ה הזדמנויות ואני מאחלת לך שתיזכה ותיקח.........
ר רווית30 New member 10/7/06 #12 אני מקווה בשבילך אין לי מושג אני רוצה להאמין ולקוות בשבילך שכן............
Y Yakird12 New member 10/7/06 #10 סעמק ! גם אני גר בירושלים ורק עכשיו קלטתי שזה פה ועכשיו כבר לא יהיה לי סיכוי !!! בעע הלוואי יעשו שוב בירושלים !!
סעמק ! גם אני גר בירושלים ורק עכשיו קלטתי שזה פה ועכשיו כבר לא יהיה לי סיכוי !!! בעע הלוואי יעשו שוב בירושלים !!