אני לא מאמינה היום זה היום הרביעי..

אני לא מאמינה היום זה היום הרביעי..

ולהזרקת הדקא הקצר הזמן ממש טס לו ...עוד מעט אני כבר בשאיבה .. ובהחזרה ... והריון ...ולידה ...ותינוק/תינוקות !! רציתי לשאול כמה זמן בערך מזריקים את הדקא הקצר האם זה נע בין 20-25 יום אני צריכה לקבל בשבת מחזור[שזה אחרי 29 יום ] ואז נתחיל עם המונוגון והגונל כנראה לפי החישוב שלי יצא לי לעבור את ההפריה משהו כמו 14-17 לנובמבר אבל הכי נאחס זה שבעלי נוסע למילואים ב14/11 וכל העינין של אישור למילואים מלחיץ .. וגם זה שאולי הוא לא יהיה איתי כל הזמן ...בשבועיים של אחרי גם מלחיץ .. אז מה אתן אומרות בנות ..

כולן שותקות פה פתאום

אז בתור התחלה הקפצתי את ההודעה. אין לי מושג בדקא קצר, אני תמיד (פעמיים) בארוך. איפה המילואים? קרוב, רחוק? מה באמת עושים עם מילואים, אישור רפואי מספיק או שזה לא מעניין אף אחד? לבעלי יש מילואים בקיץ בד"כ אבל צריך תמיד להיות מוכנים... כמו את יודעת- אנחנו לא תחליף לבעלך, אבל אנחנו כאן (אפילו שכולן נעלמו לי פתאום, מה קרה הלכתן לישון?)

עמית@

New member
אני פה (אין צ´אט בעבודה) ../images/Emo10.gif

אז מדי פעם אני קופצת

אני לא יכולה

כי המחשב לא נותן לי. זה חסום אצלי. אולי בסוף אלמד איך עושים את זה בדרך אחרת. תודה על ההזמנה.

עמית , גם אני מחוברת דרך העבודה

(של בעלי, אבל אל תגלי לאף אחד) ולכן אין לי גישה למצ´וטטות. אני צריכה לשנות הגדרות במחשב וכל מיני בלאגנים כאלה, אז בינתיים אני כאן (בעיקרון אני כאן, לא בעיקרון- אני הולכת לישון). לילה טוב לכולן!

GALITDOL

New member
היי יונית

לפי הפרוטוקול שלי הזרקת דקא בלבד כ 10 ימים ואז זריקות מונוגון וכו עוד כ שבועיים ואז השאיבה , כלומר בערך..ב24 בנוב´ -בהנחה שהפרוטוקול דומה. אבל גם אם לא אפשר ללסחוב עם הדקא עוד שבוע , כמו שעשיתי הפעם כי העיתוי לא התאים לי, ואז תשאבי בסוף נוב´ . לא הצלחתי להבין כמה זמן המילואים אבל גם אם הוא לא יהיה לתמוך בך, אנחנו כאן . אני אישית לא הייתי מפספסת מחזור טיפול בגלל סיבה מעין זו וכולי תקווה שגם הימים של אחרי ההחזרה יטוסו להם כשבסופם בטא חיובית.

אפרת**

New member
יוניתוש

לעניין הדקא הקצר - מזריקים אותו עד סיום ההזרקות של ההורמונים (לא כולל הכוריגון). לי אישית זה יוצא משהו כמו 20 -25 ימים כמו שאת אומרת. ולענין מילואים - אולי הוא יכול לנסות לדבר עם מישהו שם, עם איזה קצין או קצינת קישור או משהו כזה וינסו לדחות את המילואים?? אני לא מאמינה שלא יתחשב בכזה מצב עדין. שתהיה המון המון הצלחה!!!
אפרת

תודה בנות על העידוד ..נחכה וניראה

מתי השאיבה ולפי זה ניתקשר לקצין המילואים ונספר לו את הבעיה בטח הכל יהיה בסדר רק אני תמיד לחוצה ...כרגיל !!
יונית

למעלה