אני לא מאמינה עליכם אנשים!!!

אני לא מאמינה עליכם אנשים!!!

נמאס לי מהפורום המפגר הזה!!! אני תמיד הייתי פה אבל לא הגבתי ובתומי נכנסתי להודעה שלא היה רשום עליה שהיא ספוילר וזה הרס לי הכל!!! לא נראה לי שלמשהו פה בכלל אכפת! הררסתם לי את כל הסדרה יא מפגרים!!!! יותר לא נכנסת לפורום הזה ואומרת לכולם לא להכנס שלא יהרסו להם!

ספירושש

New member
אני בדעה שלך! ../images/Emo36.gifכנסו../images/Emo26.gif

לא צריכים להיות כל כך קיצונים שלא להיכנס לפורום הזה... אבל אני 100% מסכימה איתך על זה שאתם הורסים כל הזמן!!! אתם ביכלל לא נותנים להיות במתח!!! וזה כל הקטע פה!! למי שיש ספלויר שישמור אותו לעצמו ואם הוא כל כך רוצה לכתוב אותו אז שיישים סימן של ספלויר!!!!!!!!!!! למי שלא יודע זה הסימן:

שלומית16

New member
זאת הפעם השניה שאני רואה

ספויילרי בטעות כי מי שכותב את ההודעות ספויילר האלו לא טורח לשים את הסמל של הספויילר ככה היה גם בעונה הראשונה זה כזה מעצבן למרות שעכשיו פחות הרסו לי

לא ניראה לך שלמישהו אכפת?

אז למה אנשים מעירים לאלו שעושים את זה? ואם לאנשים לא אכפת מזה להמ שיהיה להם אכפת ממה שאת כתבת?

כי אם למנהלת או למשהו היה אכפת

זה כבר לא היה קורה! אתם לא מחמירים עם זה בכלל!! מי ששם הודעת ספויילר בלי לרשום על זה ספויילר צריך לכעוס עליו או לחסום אותו או ישר למחוק את ההודעה על ידי המנהלת! דברים שלא קורים פה~!

אני בערך היחידה שמעירה על זה,

וכמה שאני מנסה להשתמש במילים חריפות, כדי שמי שעושה את זה אם היא לא מסוגלת לא לכתוב ספוילרים בלי סימון שפשוט לא תיכנס לפורום, אז בסוף אני זאת שיוצאת ה"רעה" כי "השתמשתי במילים לא יפות" (וכל מה שיש לי להגיד לכם על זה זה מה שקרן מור אמרה ב"קצרים": "אויאויאוייייי"...). אני ממש מבקשת ממנהלת הפורום, שמי שכותבת ספוילר בלי סימון ההודעה שלה תימחק והיא תחסם עד לתכנית שאחרי. נדמה לי הוגן מספיק.

כשקוראים למישהי פוסטמה ומפגרת

זה לא ניראה לי מעודד אותה לתקן את המצב... כשזה קורה... דברו יפה.. ושמתי לב שקורה מלא שמישהי כותבת בכותרת שזה ספויילר, לא מסמנת-כותבת, וכועסים עליה... תקראו את הכותרת... נכון היא היתה צריכה לסמן אבל זה לא אשמתה שאתן לא קוראות

זה קרה רק פעם אחת,

ואני השתמשתי ב"פוסטמה" ו"מפגרת" בהודעה שכתבתי על הספוילרים, אחרי שהיו כמה הודעות רצופות שהיה כתוב מי מנצחת בלי שום סימון, היו ספוילרים בכותרות (בלי שהייתה שום התייחסות ממנהלת הפורום), שזה ממש רוע לב- כמו מי שאמרה "תהיו בעניינים #### זכתה"- מה זה "תהיו בעניינים" לעזאזל?!? אז למה קיימים הספוילרים? כי יש אנשים שלא רוצים להיות בעניינים ולדעת מי זכתה! הממ, בעצם, במחשבה שנייה, אני רוצה להאמין שלא מסתובבים בפורום הזה אנשים מרושעים כל כך, אז זה חייב להיות טמטום. ומה עם זאת שכתבה "#### זכתה, זהירות ספוילר מאחוריכם"? זה רשעות או טמטום? זה ממש הורס את החוויה של הפורום, אני אישית הייתי הרבה פעמים מאד קרובה לכתוב את ההודעה הזאת שנכתבה פה, שנמאס להכנס לפה בגלל זה, אבל כל פעם מחדש הגעתי מהר למסקנה שאלה שהורסות לאחרים הן אלה שאמורות להיות פה לא רצויות. אז כן, השתמשתי במילים הכי חריפות שמצאתי באותו רגע (אני יודעת שזה לא כזהההה שנון) בתקווה שהן יבינו שאו שהן מסמנות ספוילרים כמו בני אדם ומפסיקות להרוס לאחרים, או שהן לא רצויות בפורום. ואני עדיין חושבת ככה.

את כל כך צודקת!!!

כי בלי להעליב המנהלת אומרת את זה יפה אם סמיילי: כמו פעם הבאה לסמן ספויילר
וזה מפגרררר שאני שנה שעברה בתוכניות מציאות שרשמתי משהו ואז בתוך ההודעה החלטתי להכניס ספויילר עשיתי |ספויילר| מלא שורות רווח ואז רשמתי "אוף איזה באסה ששאנון לא ניצחה! ואת יודעת איך צרחו עלי:?!?!?! אז פה זה פשוט שלאף אחד לא אכפת ואני מצדיקה אותך שקראת לה פוסטמה כי היא באמת כזאת!

תודה, אני לא רוצה שייווצר רושם ש-

אני איזה מופרעת שרק מסתובבת כל היום ומקללת אנשים, כי זה ממש לא ככה. פשוט במקרה הזה זה ממש מרגיז, זה הורס את כל הכיף. מה, אנחנו צריכים לבחור בין ההנאה מהתכנית לבין ההנאה מהפורום? כי כרגע, כל עוד אנשים פה הורסים לאחרים (וזה עדיין פוקס ונס שהצלחתי לא להיחשף לשום מידע על העונה השלישית), יש הרבה הנאה מהתכנית אבל אין ממש הנאה מהפורום, וזה מבאס מאד מאד.

צודקת

התחרטתי גמני שנכנסתי שידעתי כבר מי עפה ומי תנצח אז אמרתי יאללה כבר הלך אז לא אכפת לי כבר לדעת מי עפה מי נשארת העיקר אני יודעת מי תנצח

yaya1989

New member
אותי ביאסתם לאללה!!!!!!

אני נכנסת להודעה סתם פתאום באום לחצי למטה וזהו הלכה לי התוכנית!!! אני לא זוכרת מי עשתה את זה אבל וואי דפקת לחצי מהחברה בפורום ת'סידרה!! זה מזה לא בסדר ולדעתי המנהלת צריכה להעיף אותה מהפורום או שאם היא תעשה את זה עוד פעם אחת היא תעיף אותה כי צריך לשים
בנושא של ההודעה לא בתוך ההודעה!!!!!!!!!!

טוב תירגעו סך הכל תוכניות טלויזיה..

חוץ מזה מה שהיה היה ואי אפשר לשנות אותו אז יאללה תמשיכו הלאה הבנו את הנקודה *לשים ספוילר שצריך* אל תמשיכו לדוש באותו נושא ברור לכולם שלהרבה פה נהרס ה"מתח" אבל אין סיבה להתחיל לקלל ולריב כאילו אין מחר רק תשימו לב על מה אתן רבות על "תוכנית טלויזיה..." תחשבו שוב אם כדאי לריב על זה

עובדה שמעירים שוב ושוב,

ויש אנשים שלא "הבינו את הנקודה" כמו שאת אומרת. איך את מסבירה את זאת שכתבה בכותרת של ההודעה שלה מי עפה השבוע?

למעלה