אני לא מאמינה על מרי קייט ואשלי!!!

הדר36

New member
אני לא מאמינה על מרי קייט ואשלי!!!

לפי דעתי מרי קייט ואשלי התדרדרו והכל בגלל התהילהה!!!! אני לא מבינה למה הם צריכות להתדרדרר...הרזון של מרי קייט מגעיל אותי שאני נגעלת להסתכל עלייה!!! והן אפילו הגיעו לסמיםם! אני פשוט לא מאמינה מה קרה להםם...אתם זוכרים איך פעם הן היו חמודות,מתוקות והם כל כך התדרדרו שאני לא מבינה איך הערצתי אותן פעםם וגם אני לא מבינה איך אתם יכולים להעריץ אנשים כאלהה!!! לפי דעתי הן לא מבינות כל כך מה הן עושות ואני ממש לא מאשימה אותןן...אני מאשימה את ההורים שלהםם ואת כל נושא התהילה הזה שזה ממש מעצבן אותיי!!

olsen cool

New member
תאמיני לי שהן יודעת מה הן עושות

אחרת הן לא היו מיליונריות. דבר שני-את לא צריכה להאמין לכל מה שאת קוראת בעיתונים. דבר שלישי-מרי קייט כבר לא אנורקסית מבחינה פיזית,זאת אומרת שהיא עלתה במשקל שלה. דבר רביעי-הן התבגרו והן לא יכולות להמשיך להתנהג על פי אותה תדמית של ה"תאומות החמודות והמתוקות",אני חושבת שמתישהו זה מתחיל להמאס,לא?כלומר הן בנות 20 הן רוצות להשתחרר קצת. אומנם אני מסכימה אותך בקטע שהן הדרדרו,הן כבר לא מחייכות כמו פעם,כאילו הן אומללות אבל מי כמונו יודע מה הן באמת עוברות בחייהן הפרטיים?

mk and ap

New member
בקשה לתמונה!../images/Emo9.gif

למישהו יש את התמונה הזאת בגדול?? זה ממש חשוב לי! וסורי שזה לא קשור לשרשור הזה.... תודה מראש! (-:

למעלה