אני לא מאמינה שאני אומרת את זה, אבל..

milkshakit

New member
אני לא מאמינה שאני אומרת את זה, אבל..

חדשות! כן, כן.. מסתבר שהלהקה לא מתה, אחרי הכל
אז יש כמה דברים חדשים ומעניינים
---- קודם כל, טוב לדעת שהם עדיין מופיעים בין היתר. ההופעות הן רק בפינלנד אבל
מוזר, וזה בחודש דצמבר. באתר הרישמי בינתיים כתוב רק על 3 הופעות. ---- בנוסף, יש "תחרות ציור", מעריצים יכולים לצייר את וילה והמנצח כמובן, יזכה בפרס.
פה יש את כל הציורים, בין היתר: http://blog.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendID=87809874&blogID=430837122 חלק ממש ממש טובים, במיוחד בסוף
וחלק פשוט.. לא
כבר שכחתי כמה וילה היה יפה
----- יוצאת גירסה פינית של "מדגסקר 2", ווילה ידובב את ההיפופוטם?
נשמע מוזר, אבל זה נכון! ^^ וילה ידובב את מוטו מוטו ההיפי, בגירסה הפינית לסרט המצוייר שישוחרר כנראה או ב19 או ב21 לנובמבר. הנה הטריילר בפינית: http://www.youtube.com/watch?v=FwiizeLPIt8 זו רק אני או שלא שומעים את וילה מדבר בכלל?
ופה, מאמצע אוגוסט בערך, ריאיון קצרצר עם וילה שמסביר את הרעיון של בקבוק עגול עם חור באמצע
איזה חמוד
תהנו
http://www.plup.com/ville_valo_commenting_on_the_plup-bottle.html חג שמח לכולם!

Love Metal 666

New member
מממ

כבר ידעתי את כל זה, אבל זה עדיין מגניב
ההופעות בפינלנד הן במסגרת פסטיבל שנערך שם כל שנה, לכבוד השנה החדשה. זה 3 ימים, ולפי המסורת HIM מופיעים בבמה המרכזית בהלסינקי בערב האחרון (ערב השנה החדשה) בדיוק ב-12 בלילה, ופותחים את השנה החדשה. בגלל זה גם יש הארטגראם על הכובע של היצור בפוסטר של הפסטיבל
הראיון של וילה על הבקבוק כבר די ישן, הוא באתר כבר ממזמן... אבל זה חמוד בכל מקרה
וכבר החלטתי שאני מורידה את הגרסה הפינית של מדגסקר 2 ברגע שאני יכולה, רק בשביל לשמוע את וילה
אגב, לא כתבת את זה, אבל לפי מה שאני זוכרת אמור להיות למוטו מוטו הזה גם שיר, מה שאומר שנשמע את וילה שר! חח טוב, חפרתי. חג שמח!

בחיי שהכותרת הפחידה אותי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הלוואי והים היו מופיעים בארץ
אין מצב שהם עובדים על דיסק חדש,הא?

5ifi

New member
הם הרגע הוציאו אחד,

תני לבחורים לנוח...אחרי הכל, הגיל גם עושה את שלו...
זקנים שלי...

למה בני כמה הם?

מה לנוח? דווקא בגלל שהם מזדקנים הם צריכים להוציא עוד הרבה דיסקים><

5ifi

New member
א'- איט וואז א ג'ווק.

ב'- וילה בן 32 והוא לא החבר הזקן ביותר בלהקה, אם נאמר זאת בעדינות... ג'- המ....יש בזה משו. כשאתה זקן אתה לא יכול לסמוך על פאנגירלס שימלאו לך את האולמות....

5ifi

New member
לגמרי! לדוגמא:

זה
הוא מושלם! אני מתה על התמונה הזאת...
וחוצמזה, ממש בלי קשר לכלום אני מוסיפה פה קישור לציור של מישו בDA. למה? כי לציור קוראים last rites וזה הזכיר לי את המיני-דיון שהיה פה על הקטע ההוא בFOH ועל המשמעות שלו... אבל בעיקר כי זה ציור יפה ומשעמם לי.

5ifi

New member
יס אינדיד!!!

סחתיין על הזיהוי- אני לא זיהיתי עד שקראתי את ה...דבר הזה שהצייר כתב... רק כשהוא אמר שזה פאארט של נארוטו שמתי לב לסמל על הסרט... וסאסקה אכן

שמתי לב בגלל הבנדנה../images/Emo6.gif

לא ראיתי את נארוטו מההתחלה איזה מפרק 100 ומשהו ולא הבנתי כלום בהתחלה אבל עכשיו אני ממש אוהבת דווקא,ובמיוחד את סאסקה

DanaValo

New member
../images/Emo207.gifווווווווואו, היי! ../images/Emo24.gif

אני לא יודעת למה, אבל מידי כמה חודשים אני קופצת לפורום כי אני נתקפת געגועים, טוב לראות שהוא עדיין פעיל, עצוב לראות שהלהקה כבר הרבה, הרבה, הרבה זמן לא פעילה ולא כ"כ מה שהיא הייתה, אני יודעת שבמשך תקופה ארוכה חייתי מהזיכרונות של 2000-2004
. איזה מוזר לא לראות את ענבלירון בצבע!!!
! אני לא יודעת אם יזדמן לך לקרוא את זה, אבל בכ"ז, המון בהצלחה ילדה, יש לך ניסיון ניהולי מרשים ומדהים, אני בטוחה שתיישמי את זה בשטח(; וקארין...מה נשמע? המון זמן לא דיברנו וואו, מה את עושה עכשיו?
מקווה ליקיצה מהתרדמה של HIM, דנה. *שולחת חיבוקים ונשיקות*.

5ifi

New member
וואו, היי גמלך!

כמו שכבר אמרנו איפשהו...כל הנחלים זורמים לים, זבובים נמשכים לחרא וכל הנוטשים חוזרים ל1470...(-;

5ifi

New member
../images/Emo41.gifוילה במדגסקר!!!../images/Emo41.gif

או כך לפחות הכותרת טוענת... בכלופן זה מצחיק...

למעלה