אני לא מאמינה שאני כותבת את זה

אני לא מאמינה שאני כותבת את זה

אבל אני ממש ממש שונאת את אח שלי. הוא בן יחיד במשפחה יש לי עוד 2 אחיות ומתייחסים אליו כמו אל מלך. מרשים לו פשוט לעשות הכל אפילו להרים ידיים ולדבר איך שהוא רוצה. אני מרגישה שכולם פה הולכים על קצות האצבעות העיקר של"מלך" של הבית יהיה מה שהוא רוצה. היום רבתי איתו כי ביקשתי ממנו בסה"כ שיהיה קצת יותר בשקט כי אני לומדת והוא אמר לי לסתום את הפה ושהוא יעשה מה שבא לו הכי מעצבן זה שבסוף רבתי גם עם אמא שלי וכרגיל אני יצאתי לא בסדר. נמאס לי ממנו אני כ"כ רוצה לצאת מהבית הזה ולא לראות אותו יותר בחיים

../images/Emo24.gif

לפעמים אני קצת מזדהה עם המשפט "אני כ"כ רוצה לצאת מהבית הזה"... אולי פשוט תמצאי מקום יותר טוב ללמוד? אולי במקום לבקש ממנו את השקט,תגידי להורים שלך שאת רוצה ללמוד אז שיהיה שקט?

jKiTTiE

New member
אוייש אני כל כך מכירה את זה...

גם אח שלי ככה וגם אליו מתנהגים כמו מלך...בן כמה הוא אגב!? ממ לדעתי פשוט תדברי על זה עם ההורים שלך כי ממריבות כאלה הם לא יבינו את זה...אצלנו אני ואחותי כמה פעמים רבנו על זה עם ההורים שלנו בהתחלה הם לא הבינו אבל אחרי כמה פעמים אמא שלי הבינה ואבא שלי עוד לא הבין את זה וזה ברור לכולם שאח שלי הוא המועדף אצל אבא שלי אנלא אומרת שזה טוב.. אבל הדבר היחיד שאני יכולה להגיד לך זה לכי דברי עם ההורים על זה..

הלוואי וזה היה כזה פשוט

להורים שלי ממש לא איכפת עובדה שהוא ממשיך להתנהג ואני תמיד לא בסדר. הוא בן 24 כבר. חוץ מזה אני לא מבינה למה אני צריכה להתחנן שיהיה בשקט ושיצא לי מהחדר הרי זה החדר שלי לא מעניין אותם כלום. הרי זה ברור שהוא המועדף על אבא שלי. נמאס לי!!! אני כ"כ מתוסכלת וכ"כ שונאת אותו

jKiTTiE

New member
בת כמה את!?

שמעי אם את קטנה ממנו ברגע שתגשי להורים שלך ותגידי שזה מפריע הם יראו בך בוגרת ויאריכו אותך וידברו איתו וזה יהיה הרבה יותר טוב בשבילך אם את גדולה ממנו פשוט תעשי לו שיחה שמע כולנו יודעים שאתה המועדף וכל מיני כאלה ותגידו לו שפשוט לא ינצל אותו כי באיזשו שלב זה יחזור אליו ואני בטוחה שאם תדברי איתו ב4 עיניים לא בכעסים ולא בריבים בנימה טובה זה ילך טוב והוא יבין את זה =] בהצלחה=]

../images/Emo201.gif ממני

מכירה את זה, גם אצלי תמיד יש הפרעות בדיוק שלומדת, בדיוק אז חייבים לצעוק, לדבר בקול רם בכוונה וכו'- בגלל זה הגעתי למסקנה שללמוד למבחנים צריכה ללמוד בספריה בסמינר, חבל שלא פתוח בסופשבוע שם... אולי אפשר לשנות גישה, לא להתעצבן עליו, לא לערב את ההורים בזה, פשוט לדבר איתו שיחה של אחות ואח, ולהסביר לו שזה מפריע לך, ושאת לא היית רוצה להפריע לו אם הוא לומד. אם תגשי אליו בגישה בוגרת- אולי הוא יתחיל להתנהג כמו אח בוגר. לדעתי זה יכול לעזור, מקסימום לא, ובטח שלא יזיק

אתם לא מבינים../images/Emo4.gif

המצב כ"כ גרוע איתו שאי אפשר לדבר איתו אני יותר גדולה ממנו וניסיתי לדבר איתו להסביר לו דיברתי גם עם ההורים שלי אבל זה לא עוזר זה כאילו שההורים שלי מפחדים ממנו או סוגדים לו. שתבינו זה לא מעניין אותו כי לו יש חדר לבד ואף אחד לא נכנס ל"מקדש" שלו. הוא מדבר אליי בצורה מגעילה. לגבי הלימודים בספריה אני לא לומדת כ"כ קרוב לבית ולכן האופציה היחידה שלי היא ללמוד בבית בחדר שלי. אני ממש אובדת עצות שבוע הבא יש לי מבחן ענקי ורציני ואני כבר לא יודעת מה לעשות.

למעלה