אני לא מאמינה שהגעתי לרגע

ליברה*

New member
אני לא מאמינה שהגעתי לרגע ../images/Emo45.gif

שבו אני כותבת את המילים האלה: אני בהריון! אתמול בבדיקת ביתא יצא 366 (יומיים איחור במחזור) והיום כבר הספקתי להיות אצל הרופא שמייד רשם לי ויטמינים מיוחדים להריון ובאופן רשמי עברתי מ"טיפולי פוריות" ל"מעקב הריון". וכמו שאמרתי עכשיו לחברה שלי: נכון שעבדתי על זה ונכון שהתכוננתי לזה ורציתי את זה, ונכון שזה לא ההריון הראשון שלי... ובכל זאת, כשזה כבר קורה באמת - זה נס, זה ממש נס! תמיד ובכל פעם מחדש זה נס! בעוד כחודש יחול יום הולדתי ה-44. אני חושבת שזו מתנה מספיק יפה ליום ההולדת, לא? אני כל כך חוששת לשמוח, מבולבלת לגמרי ומרגישה מליון דברים בבת אחת אבל מעל הכל: לא מאמינה
כבר קראתי את תוצאות בדיקת הדם שלי אולי שלושים פעם ועדיין זה מרגיש כל כך כל כך לא מציאותי...

ליברה*

New member
ותודה מיוחדת לנועם שהעבירה

את ההתפקדות שלי לכאן בדיוק עכשיו (עיתוי מעניין, לא?!) ובכלל, על שאת מי שאת

TWEETY =^.^= 3

New member
../images/Emo49.gif ../images/Emo95.gif אחלה ../images/Emo77.gif

פיצוץץץץ - מתנה גם לשנה החדשה וגם ליום ההולדת. מלאןןןןןןן מזל טובים והמון המון אושר וכייפ עם ההריון. באהבה ובחום
TWEETY

אולה *

New member
ווואוווווווווווו! ../images/Emo49.gif

ליברה יקרה! אני כ"כ שמחה בשבילך! אני מאחלת לך מכל הלב הריון קל ומשעמם. תמשיכי לקרוא את תוצאות הבדיקה ובעוד 9 חודשים תביני שאת בהריון
אולה

ווואווווווווו!!!!!!!!! , יקירתי

חמודתי , הנה מתחילה לה השנה המוצלחת , הטובה והנהדרת שלך , אחרי האכזבות האחרונות (זוכרת הכל כולל הכל ממה שסיפרת כאן). בשעה טובה שיהיה , אני חושבת שכל כך מגיע לך , שקטונתי מלתאר זאת במילים. שלך , ענת.

פנינה ו

New member
איזה יופי ../images/Emo95.gif ../images/Emo57.gif ../images/Emo23.gif

ליברה יקרה, איזה יופי שהגעת לרגע המשמח והיקר הזה מאחלת לך הריון כיפי ארוך ובריא בקרוב אצל כולנו פנינה

ליברה - סגרת שנה בצורה סימלית

יש לך בטא לכל יום בשנה החולפת ועוד אחד ספייר.... איזה כייף לשמוע, אתמול הודית לבחור שמציע זרע לתרומה אז כנראה ידעת למה !!!! נשמח לראותך בפורום השני שמונה חודשים ברציפות ושיהיה קל ובריא. ליאור

יפית@

New member
וואו איזה מגניב ../images/Emo9.gif

איזה כיף את הרביעית מתחילת השנה מקווה שימשיך בקצב הזהשכל שבוע יודיעו 2 על הריון. אני ממש שמחה בישבילך מזל טוב פעמיים קודם על האוצר הקטן שגדל לו שם וב"ה יצא לאור בעוד 8 ווחצי חודשים ועוד מזל טוב ליום הולדתך.
יפית

עידית ד

New member
קיבלת את המתנה הנפלאה ביותר ../images/Emo77.gif

מ ז ל ט ו ב
איזה כייף איזה אושר מאחלת לך המון הצלחה תהני מכל רגע המשך מוצלח עידית

@ריטה

New member
האם אתן שמות לב שהשנה החדשה

מביאה המון בשורות טובות מאז החג היו כבר כמה הודעות שמחות כאלו כן ירבו ושיהיה לך הריון נפלא!!!!

כבר אמא

New member
איזה מתנה נהדרת לתחילת השנה ../images/Emo77.gif

שהבטא תעלה ותכפיל ומחכים לך כבר בפורום הריון אחרי... שיהיה בשעה טובה

נועם@בת

New member
../images/Emo48.gif ../images/Emo48.gif ../images/Emo48.gif קולולולולו

שיעלה ויכפיל וישלש ויפעם, והפעם ישאר שם תשעה חודשי אותר תמימים
ואוו, השנה החדשה מתחילה כאן נכון בפורום הזה, בעצם לא רק כאן, גם בוואלה יש בשורות טובות. בכל מקרה ליברה, אני מציעה לך להתייעץ עם מומחה להפלות חוזרות. אולי בכל זאת יתנו לך קלקסן או פרוגסטרון לתמיכה. שיהיה על כל צרה שלא תבוא. שיהיה לך הריון בריא וארוך ולידה קלה.
גמר חתימה טובה נועם

ליברה, ../images/Emo49.gif

בדיוק עכשיו אני קוראת את המייל שלך ושמחה כל-כך בשבילך ועכשיו אני רואה את הודעת השמחה גם כאן על דפי הפורום אז המון המון המון
ואושר שהשנה הקרובה תביא איתה רק בשורות טובות מרב

רוני@30

New member
כמה מרגש ומשמח ! שיהיה במזל טוב ! ../images/Emo23.gif

אני מתרגשת ושמחה איתך ובשבילך. שיהיה לך טוב, בריא, קל, מהיר ומענג ! בקרוב אצל כולנו... רוני

טלי2

New member
מזל טוב גדול ../images/Emo39.gif

איזה יופי כל כך טוב עושה לי לראות שההצלחות מתחילות לצוץ ולהופיע כאן, מאחלת לך הריון ממושך וטוב!

עמית@

New member
ישש! ליברה שיחקת אותה,

ברגע הטוב ביותר, ברגע הנפלא ביותר. בהצלחה לך בהמשך, אני מאמינה שאהבת האמת עוד תפתיע אותך והאושר יהיה מושלם, (לא שגם ככה חסר אושר..) עמית

../images/Emo95.gif מזל טוב

מזל טוב אלו בשורות נהדרות ומרגשות הריון קל,בריא ומוצלח שנה מעוברת ונעימה לך עד לאושר הגדול זוהרה

למעלה