אני לא מאמינה שהגעתי לרגע

ligo

New member
נסים כן קורים ../images/Emo70.gif

וואו! זה באמת נראה לא מציאותי כשזה מגיע... אבל עוד מעט תהיה בטן גדולה ויפה שתזכיר לך ש-את ב-ה-ר-י-ו-ן!!! בהצלחה ושתהני מכל רגע

מתנה נפלאה לשנה החדשה וליומולדת

איזה אושר! ליברה, מאחלת לך רק טוב, הריון קל, ארוך עם סיום ורוד ושמנמן, ושכל בעיותייך יתמצו ב
ים...

מרב.

New member
ליברה- איזה נס, איזה יופי, איזה פלא

איזו אגדה- הכל מכל וכל. בשעה האחרונה, בלחץ הגדול בעבודה, מצאתי זמן להיכנס לפורום וההודעה שלך שראיתי בחטף מילאה אותי בכזה אושר!!! גם כי כל הריון שמבשרים עליו, בעיקר כאן בפורום הוא נס, גם כי את בת 44 וזה עוד יותר מדהים, וגם כי הקשיים שאת עוברת בגפך הם קשים יותר מהקשיים שעוברים בשניים. אז שיהיה הריון מאושר, מענג ומופלא, ללא פחדים וללא הקפצות והמשאלה הבאה שאני מאחלת לך היא שמישהו מקסים יתאהב בך ובבטן התופחת, ויאמץ את שניכם אל ליבו
שהאושר ילווה אותך בשנה הקרובה ואני כל כך מאושרת, מרב

אפרת**

New member
ליברה, מזל טוב ../images/Emo6.gif

שיהיה קל ומוצלח, וכל הטוב שבעולם.
אפרת.

yaelhul

New member
ליברה, ה- ../images/Emo42.gif זרחה מעלייך בגדול

איזה יופי, איזה אושר, איזו מתנת יום הולדת מופלאה... בהחלט קורים ניסים. אני מקווה שהנס הפרטי שלך ישאר איתך 9 חדשים תמימים ומשעממים. שיהיה רק טוב ושנה נפלאה. יעל

מירה@

New member
יווווו, איזה יופי

ליברה, מכל הלב מאחלת לך הריון נפלא ומשעמם וארוך- לפחות 9 חודשים מזל טוב מירה

שחר חדש

New member
ליברה היקרה, אני כל כך שמחה בשבילך

מ ז ל טטטטטטטטטובבבבבבבבבבב!!!! שיהיה הריון בריא וקל.

תותי1

New member
מזל-טוב, ../images/Emo60.gif ../images/Emo80.gif ../images/Emo55.gif ../images/Emo15.gif

המשך הריון קל.

איזה יופי ליברה ../images/Emo49.gif

לא הייתי במחשב יומיים ואני מאושרת לפתוח אותו להודעה שלך - נפלא, מדהים ומעודד אותי במיוחד, כי אני בת 41 ובטוחה שגם אצלי בקרוב ב"ה. מאחלת לך את ההריון שחלמת עליו, את הלידה שתארת לעצמך ואת התינוק שתמיד רצית. ושוב
- נילה

למעלה