אני לא מאמינה שהצלחתי להיכנס

shherbst

New member
אני לא מאמינה שהצלחתי להיכנס ../images/Emo6.gif

כבר יותר מחודשיים שהיתה לי בעיה במחשב ולא יכולתי לכתוב במערכת הפורומים של תפוז והנה פתאם זה הסתדר. אז אני שמחה להצטרף או בעצם לחזור! למי שלא זוכרת אותי, הסיפור שלי מצורף.
שירלי.

שירלי.ה.

New member
shherbstזאת אני שירלי.ה. וזהו שמי

מאז שהצטרפתי לפורום ביואל וכך הוא יהיה מעתה
שירלי.

נועם@בת

New member
שירליייייייייייי ברוך שובך

מי יודע, אולי הפעם החלום הזה על ילד שבא רק מאהבה יתגשם לו
טוב לראות אותך שוב בינינו, ואנימקווה שאחרי שהנת איך הדברים עובדים, תצאי מכאן הכי מהר שאפשר
נועם

עמית@

New member
שירלי, כבר חשבתי שנטשת ללא שוב..

שמחה לראות אותך, ידעתי שבסוף תשובי אחרי שעברנו לתפוז.

יעל@

New member
איזה כייף לקרוא את השורה האחרונה

של הסיפור שלך. כשקראתי עמדו לי דמעות בעיניים, ראיתי את עצמי. ואז בשורה האחרונה סוף כל כך טוב. תודה על ששיתפת, נתת לי קצת כח, שאין לי בימים האחרונים. יעל

שירלי.ה.

New member
יעל, אני נורא שמחה על מה שכתבת ../images/Emo99.gif

אני בהחלט מקווה שתקבלי עכשיו משב של כוח ואופטימיות. זה חשוב בכדי להצליח!!! בהצלחה חמודה, שירלי.

ligo

New member
שירלי, אני מצטרפת ליעל

כל כך הזדהיתי עם מה שכתבת שעמדו לי דמעות בעיניים, ואז לבסוף- העדכון המשמח שלך, והדמעה הפכה לדמעה של אושר, כאילו שאני עברתי את כל התהליך. מאחלת לך שהסיבוב הבא יהיה מהיר יותר

שירלי ברוכה השבה אלינו

ושתדלגי שוב מהר מהר לפורום השני עם אח/ות לתומר החמוד, שפעם היינו רואים תמונות שלו.... נשיקות זוהרה

יפעתי&

New member
שירלי ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

אנחנו שמחים לקבלך חזרה אל בין עצי הפרדס ואולי הפעם זה יבוא מאהבה... ואם לא... אז שמהר מהר תעברי לפורום השני... anyway, welcome back

שירלי.ה.

New member
תודה לכל המברכות ../images/Emo25.gif

מאחלת לכולכן בקרוב קרוב לעבור לפורום השכן ובסופו של דבר להיות אמהות. לכולכן זה מגיע מאוד מאוד! ומקווה להצטרף אליכן בסבב השני (נועם, לצערי הסיכוי שזה יגיע "רק" מאהבה הוא אפסי
). שירלי.

עמית@

New member
שירלי, למה אפסי? ../images/Emo10.gif אז אתם שוב

חותרים? בכל מקרה שיצליח מהר הפעם

שירלי.ה.

New member
עמית

הסיכוי אפסי כי מצב הזרע בכי רע וגם אצלי יש בלאגן לא קטן... אם כוונתך בחותרים זה נמצאים בטיפולים אז עוד לא, עוד לא חזרנו לטיפולים אבל ככל הנראה היום הזה לא רחוק. (אנחנו מנסים טבעי כל הזמן כי אני ככל הנראה לא אקח יותר גלולות לעולם אבל הסיכוי כפי שכתבתי אפסי). ותודה על האיחולים, אני באמת מקווה שהסבב השני יהיה מהיר יותר כי הראשון לקח המווווווווווון זמן. שירלי.

רומי 007

New member
הי שירלי

קראתי את סיפורך (כבר קראתי אותו בעבר) וזה רק הזכיר לי מה כולנו חולקות כאן ומדוע "זר לא יבין זאת". זה מדהים איך מתרגלים מהר לכאב והופכים אותו לחלק מהשיגרה שלנו. טוב שחזרת, בהצלחה בסיבוב השני, עם אחות קטנה לתומר

למעלה