אני לא מאמינה שזה כבר הגיע!

אני לא מאמינה שזה כבר הגיע!../images/Emo163.gif

הסיכום השבועי
השבוע שעבר
שיר השבוע של גרין גיי:
שיר השבוע שאינו של גרין גיי:
להקת\אמן השבוע:
אלבום השבוע:
אדם שעשה לכם את השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
מאכל השבוע:
ההתחדשות השבועית:
ציטוט שמאפיין את השבוע:
ציטוט שעשה לכם את השבוע:
לינק/אתר השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע:
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:
שבוע הבא
משהו שאתם מחכים לו השבוע:
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:
משהו שאתם מקווים שיקרה:
אדם שאתם רוצים לראות השבוע:
שיר שפתחתם איתו את השבוע:
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:
ותמונת השבוע! (הוסיפו את התמונה שגירגרה לכם את השבוע)
שבוע טוב חמוסי מחמד שלי

mogili

New member
אללה.

השבוע שעבר שיר השבוע של גרין גיי: חח מצחיקים אתם. שיר השבוע שאינו של גרין גיי: כל האלבום של plain white t's להקת\אמן השבוע: plain white t's אלבום השבוע: all that we needed - plain white t's אדם שעשה לכם את השבוע: קשה להגיד משהו טוב שקרה השבוע: ממ. משהו רע שקרה השבוע: לא הייתה לי שניה לישון מאכל השבוע: האוכל הצמחוני שאני ואמא קנינו ההתחדשות השבועית: - ציטוט שמאפיין את השבוע: - ציטוט שעשה לכם את השבוע: - לינק/אתר השבוע: - סרט/סדרה/ספר השבוע: -,חברים, ה"פ סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: שהלהלהלהללהלהלה שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: מחר לת"א! משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: יומשני, לא כולל שיעור גיטרה משהו שאתם מקווים שיקרה: ממ. אדם שאתם רוצים לראות השבוע: אנשים מחר בת"א. הרבה אנשים. שיר שפתחתם איתו את השבוע: האלבום של PWT סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: לויודעת ותמונת השבוע! (הוסיפו את התמונה שגירגרה לכם את השבוע) -

Dark Fariy XD

New member
יאאא סיכום. כנסו ../images/Emo11.gif

+
הסיכום השבועי השבוע שעבר שיר השבוע של גרין גיי: BASCET CASE שיר השבוע שאינו של גרין גיי: צרות של פינק להקת\אמן השבוע: פינק אלבום השבוע: THE BLACK PARADE אדם שעשה לכם את השבוע: אממ....אחותי הגדולה
משהו טוב שקרה השבוע: עפולה! עם שני ג'ינסים
משהו רע שקרה השבוע: הרגשת לבד ודיכאון...
מאכל השבוע: פיצהההה
ההתחדשות השבועית: ג'ינסים
ציטוט שמאפיין את השבוע: אממ...שומדבר ציטוט שעשה לכם את השבוע:
לינק/אתר השבוע: כנ"ל סרט/סדרה/ספר השבוע: ספר - נקודות ההונאה של דן בראון. וכן, גמאני תולעת ספרים
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: על השבוע שיהייה...נו...בסדר. שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: לימודים? XXDDD משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: לימודים.
משהו שאתם מקווים שיקרה: אהבה חדשה. או שגרין דיי יביאו לנו אותה בהפוכה ויבואו
אדם שאתם רוצים לראות השבוע: את אח שלי הגדול שיר שפתחתם איתו את השבוע: נראה מה ייה...בטח משו של קוין
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: ואולי, השבוע הבא יהייה טוב מקודמו? :-O

Chen Shesek

New member
../images/Emo9.gif

שיר השבוע של גרין דיי: Letterbomb. שיר השבוע שאינו של גרין דיי: Modern Love- גבע אלון (אני חייבת להפסיק לחרוש אותו), Little Wing- Jimi Hendrix, כלכך טוב להיות לבד- ירמי קפלן, מודדת- ירמי קפלן. להקת\אמן השבוע: גבע אלון, ירמי קפלן, איפה הילד. אלבום השבוע: The Wall Of Sound- גבע אלון, וגם האוסף של הדלתות שעכשיו אני נזכרת ששמעתי הרבה אדם שעשה לכם את השבוע: סבתא משהו טוב שקרה השבוע: הייתי אצל סבתא. וקניתי 2 ספרים. משהו רע שקרה השבוע: לא מרגישה טוב. וכואבות לי האצבעות אז אני בקושי יכולה לנגן ולהקליד ולאכול. מאכל השבוע: אוכל של סבתא.. ההתחדשות השבועית: 2 ספרים- "החידה של אנהיטה" ו"נער החידות ממומביי". ציטוט שמאפיין את השבוע: "הכל חרא, חרא, חרא, חרא, ח-ר-א!!!" (חברה שלי) ציטוט שעשה לכם את השבוע: אין ממש אחד כזה. סרט/סדרה/ספר השבוע: 2 ספרים. החידה של אנהיטה ונער החידות ממומביי.
שבוע הבא
. משהו שאתם מחכים לו השבוע: שאני ארגיש טוב יותר. משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: שאני לא ארגיש טוב יותר. משהו שאתם מקווים שיקרה: שרוג'ר ווטרס ידפוק בדלת ויבקש תה. הדלת של הבית שלי. אדם שאתם רוצים לראות השבוע: אין במיוחד. שיר שפתחתם איתו את השבוע: נדמה לי ש-Comfortably Numb.

IפותI

New member
וול

השבוע שעבר שיר השבוע של גרין גיי: אין שיר השבוע שאינו של גרין גיי: חלליות- ברי סחרוף להקת\אמן השבוע: ברי סחרוף אלבום השבוע: לא'דעת אדם שעשה לכם את השבוע: אמא משהו טוב שקרה השבוע: אמא חזרה מחו"ל משהו רע שקרה השבוע: עייפות מאכל השבוע: דגני בוקר>< ההתחדשות השבועית: פול בגדים ציטוט שמאפיין את השבוע: לא'דעת ציטוט שעשה לכם את השבוע: אין ממש לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: עקרות בית נואשות סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: עוד חצי שעה מבחן! שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: מנוי למכון כושר משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: שרירים תפוסים משהו שאתם מקווים שיקרה: לא יתפסו לי השרירים אדם שאתם רוצים לראות השבוע: אין שיר שפתחתם איתו את השבוע:שיר הפתיחה החמישי של בליץ'><" סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: רנג'י שולטטטטטט ותמונת השבוע! (הוסיפו את התמונה שגירגרה לכם את השבוע) אין כוח!

למעלה