אני לא מאמינה שזה קרה

Rioter

New member
אני לא מאמינה שזה קרה../images/Emo70.gif

(תשתפו איתי פעולה בכותרות מלחיצות בתגובות בבקשה
) איך לא פתחו שרשור יומולדת לנועה?!?!?!? המנהלת הכי שווה בפורום הזה, הבן אדם הכי אופטימי שאני מכירה, מי שתמיד יש לה מילה טובה להגיד, או עצה מועילה, שמסתכלת על דברים ממאה נקודות מבט שונות ואלופה בלנתח מצבים, שהיא מבינה, אכפתית, מצחיקה, אוהבת, שהיא כ"כ נועה.
מזל טוב יקירתי

SoulDancer

New member
:-O אני בשוק!!!!!

מזל טוב נועה!!!!! שיהיה לך רק טוב, תמשיכי להיות מי שאת, תמצאי את הדרך שלך להשפיע ולשנות, אל תפסיקי להאמין גם במי שנראה כחסר תועלת, אל תפסיקי ללכת לפי העקרונות שלך. אוהבת המון!

Kobi2402

New member
טוב יפיפיה חפרתי לך בפלפון ועכשיו גם פה!!!!!

המון המון מזל טוב עד 120 שנה....... שלא תשתני בחיייםםםםם
תישארי כמו שאת:יפה,נחמדה,עוזרת בכל עת.........(אם אני יפרט עכשיו אני יסיים עוד שנתיים,לא?) הרבה אושר עושר יושר והעיקר אהבה מסובביך.......
אוהב אותך ממש
................

שי559

New member
בנאדם...

די כבר עם הפלפונים, אין דברים כאלה! זה פלאפונים, עם א' באמצע, מהמילה פלא- שכן זה היה פלא בזמנו.. ולא, זאת אפילו לא מילה לועזית, אז אין כמה אפשרויות..

RED HEADed

New member
חח כן... [אני בשוק! (?)]

כל הקטע התחיל הרי מפרסומת, של טלפון "פלאי"... פלא-פון... אלא אם עבדו עליי בעיניים.

L I L O C H

New member
:-| איפה../images/Emo35.gif

איפה איפה איפה איפה, איפה איפה איפה איפה איפה העוגה
חחחחחחח נועה חומד, מנהלת הפורום הכי מדהימה שישי, ובתאדם מקסים בכלל...
אוהבת המון
ואחלתי לך גם בקומונה.
מזל טוב

N o o o y

New member
מזל טוב לננוועעעהה..(נוני וזהו)

יש לה היום יומהולדת חברים. תאחלו לה מזל טוב. נוני שלי המון מזל טוב. אוהבת אותך

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifנועעההה!!!../images/Emo23.gif

המונמונמון מזל טובים עם חיבוקים ונשיקות..
מקווה שהיה לך אחלה יום... נהדרת שכמותך.. אהובתתת!!

תודה רבה לכם!!!!../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

אוהבת ממש ממש ממש ממש. הברכות שלכם מקסימות ואתם עוד יותר.

yaelula94

New member
../images/Emo213.gifנועההה

המון המון מזללל טובב
אושר עושר יושר כושר, ואני חושבת שזה ממצא את הכל.. תמשיכי להיות כמו שאת! ובהצלחה בקורס

A m b a G a l

New member
מזללל טוווב ../images/Emo151.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

עד מאה כעשרים :) שתהייה שנה נפלאה, המון המון מזל טווב.. ויומולדת שמח מלא בעוגות בלונים ומתנות !

שי559

New member
סליחה על האיחור.

נועה'לה! חומד! קשה לראות עלייך שאת בת 17, אבל רגע של דיבור איתך מראה חוכמת חיים והבנה של אחד כזה, אם לא יותר. תמשיכי להיות חמודה, אוהבת, צוחקת, מחייכת, חכמה, מבינה, תומכת, והכי חשוב.. מאושרת. תמשיכי להיות מי שאת נועה, פשוט כך, כי את פשוט מדהימה ככה. מת עלייך, מזל טוב, מקווה שבשבילך זאת תהיה השנה הכי טובה שיכולה להיות, שי.

נועה../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif../images/Emo47.gif../images/Emo13.gif

ואווו באמת מדהימה
ממה שהכרתי[:[אפשר להגיד שזה הכרות וירטואלית
, קצת בעצם
] את באמת מדהימהההההה
פשוט תשארי כמו שאת
וכמובן.. תמשיכי להיות מנהלת מצוינת!!
המון מזל טוב
ויומולדת שמחחחחחח
אוהבתתתתתת
חן
נ.ב. איך חגגת?

למעלה