מ... פתיחה שונה טיפה
הי.. אני סובלת מכאבי תופת ברגלים מאז שאני זוכרת את עצמי, בערך גיל 2. הייתי רקדנית והרופאים טענו שזה בגלל זה ודרשו להפסיק למרות שריקוד הוא אהבת חיי כל חיי עברתי מרופא לרופא לעוד רופא... היו כאלה שטענו שנאי ממציאה, (משפיל בטירוף...) היו כאלה שאמרו שזה כאבי גדילה הגעתי לגיל 18 והתחילו כאבים בידיים, אותם כאבי שמשתקים אותי, ואני לא יכולה לזוז.. וגם שמתי לב שהדכאונות מהם סבלתי שנים, מתקשרים ישירות לכאבים אז קמתי והמשכתי להלחם בחיפוש אחר שם.. רק רציתי שם למחלה, שיפסיקו לחשוב שאני ממציאה!!!!! כמה המורים היו בטוחים שאני ילדה תשומתיצ.. כמה שקרנית עשו ממני.. אלוהים בכל אופן רק לפני חודש פגשתי את פרופסור פרס המפורסם, למי שמכיר, בתל השומר הוא שאל ואיבחן ובדק ויש לי פיברומיאלגיה מחוסר זמן, הוא רק הזביר במהירות שיבוא יום וזה יעבור ושאין לזה תרופה.. רציתי תשובות אבל לא קיבלתי משככי כאבים לא עוזרים לי.. אני לא יודעת אילו תיסמונות ידועות למחלה, בנוסף לכאבים (מלבד החולשה הנוראית וחוסר הכושר לעיתים) כי יש לי בעיות זכרון קשות (בעיקר לאחרונה, עם התשפטות המחלה יותר), יש לי דכאונות בלתי מוסברים, יש לי קושי בשמיעה וראיה (רק בשנה האחרונה... ואני רק בת 18...) בכל אופן.. מ.. אשמח לדבר עם אנשים שיש להם את זה ושמוכנים להסביר לי שאני לא היחידה בעולם ושאני לא ממציאה את הכאבים הנוראיים האלה... תודה!