אני לא מאמינה שיש פורום לליידי

אני לא מאמינה שיש פורום לליידי ../images/Emo2.gif

אני פשוט מטורפת על השירים שלה, יש לה שירים כאלו יפים ומדהימים, כל שיר ושיר שלה הוא מדהים בפניי עצמו ובכלל היא מדהימה. אני פשוט חולה על הזמרת הזאת וכייף לרקוד בשירים מסוימים שלה, למרות שיש לה מספר מצומצם של שירים רציניים ויפים ולא רק שירים לריקודים שזה לדעתי יפה מאוד. ובכל אני מאוד אוהבת כמעט כל דבר שיש בה. אגב נתקלתי בהרבה אנשים שאוהבים אותה ולא יודעים שהשיר הבא הוא השיר שלה (brown eyes): http://www.youtube.com/watch?v=JzTsch6Z1og שיר פשוט מדהים לדעתי
בכלל היא צריכה לעשות אלבום שהוא רק אקוסטי, אז היא תהיה פשוט מדהימה לחלוטין! כי היא יכולה לשיר בכל ז'אנר שהוא לדעתי והיא מזכירה לי בזה את פרדי מרקיורי RIP אם שמעתם עליו.

אגב...

קוראים לי סיגל, אני בת 19 (ולא אני לא בצבא, קיבלתי פטור) ואני חולה על מוזיקה, מכל הסוגים והמינים מדת' מטאל ועד למזרחית ומרוק כבד ועד לפופ טראשי ועוד, ועוד. ואני עצמי כותבת שירים
חבל שאני גרועה בנגינה

LilyKat

New member
ברוכה הבאה!!

מסכימה איתך, כל שיר ושיר שלה שונה ויש לו משמעות נסתרת
אם היא תעשה אלבום אקוסטי זה יהיה מדהים!

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif מסכימה איתך ../images/Emo13.gif

דיסק אקוסטי יהיה שלמות
והיא בהחלט מדהימה ומיוחדת אין כמוה ולא תהיה

limors2

Active member
אם שמענו עליו? הגזמת../images/Emo6.gif

ברוכה הבאה!
אלבום אקוסטי!

לא יודעת, יש לי ידיד שחולה על הליידי אבל..

לא מכיר את פרדי (יצא לי כמו תמיד חרוז
). בכל אופן אני ממש אוהבת את Queen וליידי גאגא מזכירה אותם בהמון נקודות, אומנם שומעים שהיא מנסה לעשות פופ והם ניסו לעשות רוק מתובל בכל מיני ז'אנרים אחרים, אבל עדיין נהדר להבין שיש מוזיקה חדשה שהיא הרבה יותר טבוה מהמוזיקה שיש היום באופן כללי. ושהיא לא מדרדרת את המוזיקה. כי לדעתי המוזיקה של היום הדרדרה רבות, אומנם יש פה ושם שיחוקים, כמו למשל הליידי כמובן ולילי אלן המוכשרת. חבל לי שכל הראפ והמוזיקה המזרחית ועוד הפכו להיות לפופ מסחרי בלי שום קשר למקור. למשל המוזיקה הישראלית ששולטת היום 'המזרחית' היא פופ עם הסוואה של מזרחית. והראפ לכאורה זה לא ראפ זה פופ מסריח. לפחות ליידי גאגא עושה פופ שגובל בשלמות ומזכיר שירים ישנים. בקיצור חפרתי, אבל זאת דעתי על חלק מסוגי המוזיקה ולא הזכרתי את מוזיקת המטאל והמוזיקה הקלאסית

Coralulu182

New member
ברוכה הבאה!! ../images/Emo65.gif

אני קורל, אהיה בת 18 בסוף החודש.
אם היא תעשה רק אלבום אקוסטי זה יהיה משגע, או אלבום אינסטרומנטלי אבל אין בדיוק דבר כזה (זאת אומרת אותם שירים רק בלי המילים...
) ולכן אני ממליצה לך בחום לשמוע ביוטיוב את האינסטרומנטל של באד רומאנס, טלפון ואלחנדרו!

Nens333

New member
חחח יואו!!

חשבתי שאני הדפוק היחיד (
) שאוהב גם את המוזיקה בלי השירה!
האינסטרומנטלי של באד רומנס אדיר!

למעלה