אני לא מאמינה שלא כתבתם כלום

אני לא מאמינה שלא כתבתם כלום ../images/Emo2.gif

חודש לפורום מזל טוב לפורום החמוד שלנו O: יש לי משהו כמו תחרות כזאת לפורום,נכון יש לנו את התמונה בעמוד הראשי של הפורום?שכתוב בה פאניק!אט דה דיסקו? אז חשבתי על זה,אני גרועה בפוטושופ/פיינטשופ/וואטאבאר וחשבתי לעשות משהו כמו תחרות קטנה.
תחרותהלוגו של הפורום*|
פרטים: -כל מי אשר משתתף בתחרות יכול לעצב לוגו אחד. -מועד הבחירה של הלוגו יהיה בתאריך 20.1 .
רוצים להשתתף? שרשרו להודעה
או
אם ברצונכם להשתתף ובתוכן ההודעה את שמכם והכינוי שלכם.
עד היום האחרון יהיה על כל משתתף לשלוח לי את הלוגו שעיצב במסר.
בלוגו יהיה חייב להיות: מספר הפורום - 1922. תמונה של הלהקה,כמובן. ושיהיה כתוב שם הלהקה,איך לא. הערות: --התחרות לא תיפתח אם יהיו פחות מ-6-8 אנשים-- --הרעיון הומצא ממש עכשיו
ככה שיש לכם מנהלת ספונטנית ומוזרה
-- תשתתפו,אתם רוצים פורום פעיל לא?

3has3

New member
../images/Emo112.gif בהצלחה לכולם D:

אני לצערי נשארתי ללא פיינט ;;

DontWakeMeUp

New member
../images/Emo65.gifוואי חודש עבר מהר../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב לנו
ואין לי פיינט או פוטושופ או כלום
וגם אם היה לא ידעתי איך להשתמש

chen010189

New member
../images/Emo45.gifאני אנסה לעצב משהו

ומזל טוב לפורומינו הקט! אני דווקא יותר התלהבתי מהעובדה שאת יכולה לדבר עם פרי! אעמ..אנד יו נואו הו איז פרי..... ואני את וחנה[וסיון..אני אעדכן אותך כבר..חייבים אותה
] יכולות להתחיל לעבוד!!!!!!!! וכן אני יודעת שאין הרבה זמן בגלל הלימודים..אז מתי שתוכלו נעשה ועידה

../images/Emo208.gifממ...

להלהלהלהלהלה :-} אנשים...תסתכלו בבקשה D:: [על ההודעה הראשית כן?
]

chen010189

New member
הנה משהו שלי

ויערה... מ-ס-ר
את מבינה את החפירה בנו'! לפחות להגיד "נהה...לא אהבתי" אבל תאשרי שקיבלת

3has3

New member
../images/Emo112.gif איזה יפה O:

אבל לא כתוב מספר פורום, יגנבו לנו את זה

../images/Emo220.gifאני מבטיחה לנסות..

אני לא מעצבת יפה כ"כ.. אבל אני אנסה:) כתבתי שיר לפורום! "או פורום עבר זמן.. אתה חודש כבר קיים! חודש של הפעלות.. או פורום כשחסר.. אני יושבת במחשב וגם חופר(נו לא נכנס חופרת) שעות בפורום, כל הודעה חדשה בפורום.. מזכירה לי אותך! הודעה חדשה נאוצה בפורום פאניק חסרה" XDDDDDDDDDDD אך,תשירו את זה על השיר "תמיד יחכו לך" של לאה שבת אם אני לא טועה.. נו הוא מתנגן ברקע><

למעלה