אני לא מאמינה שעשו פורום

אני לא מאמינה שעשו פורום

לשתי המפגרות האלו!!!! הם חקניות גרועות, הן משחקות את עצמן בכל סרט שלהן, הדמות שלהן לא מישתנה! כל הסרטים שלהן ממה ילדותיים אני מקווה מאוד בישביל אנשי הפורום הזה שאתם ילדים קטנים, כי אז זה בסדר להעריץ אותן נ.ב הכינוי שלי הוא כמובן מפורומים אחרים

כנסי בובה כנסי

טוב...זה שאת לא אוהבת אותן.....בעיה שלך. את לא חייבת להיכנס לכאן!! כי הכל ברור מאליו...:קינאה!! ואומנם את מתכשחת לזה או איך שכותבים את זה...אבל זה מה יש לשנוא אצלהן!! הן יפות,עשירות,מפורסמות,פופלריות...כאילו...מי לא היה רוצה להיות במקומן?? זה לא שאת באה ושונאת אותן בגלל נגיד שמרי קייט גנבה לך את החבר וזה.... ואם היית רואה נגיד את הסידרה החדש שלהן "מזל תאומות" היית משנה את הדיבור שלך....ומשנה את כל מה שכתבת. נקודה! עכשיו...את מוזמנת להתחף מפה...כי הניק ניים שלך...מראה שאת הילדה הקטנהש בפורום

gntk

New member
תתחילי לשתוק

הדבר היחיד שיש לי להגיד לך זה שהקנאה רובצת בך כי את יודעת שאשלי ומרי-קייט הן הדבר הטוב ביותר שקרה לעולם הזה..... ודרך אגב, אם כל הדברים שאמרת נכונים, למה נכנסת לכאן? אז תתחילי לשתוק ולהשלים עם המציאות אשלי ומרי-קייט הפצצות השולטות

SPIDERDUDE

New member
אל תגזים\י הם לא הדבר הכי טוב שקרה

בעולם הזה, הדבר הכי טוב שקרה בעולם הזה זה נרגילה, דבק מגע, פלייר, פטיש, אולר שוויצרי ודברים דליקים התאומות הם בסדר

לא נראה לי תקראו

לא צריך דברים דליקים צריך דברים מדליקים שהן התאומות בנתיים אני מסכימה עם מי שכתבה שהן הדבר הכי טוב שקרה לעולם כי לא קרה שום דבר ממש טוב חוץ מהן אם יהיה שלום זה יהיה הדבר הכי טוב שקרה אבל זה לא קורה ואני שרופה על התאומות אז הן הדבר הכי טוב שקרה לעולם ואני מטורפת עליהן ולילדה שכתבה שהן מפגרות אז תתחילי להירגע מותק כי אני בסוף אחטיף לך כאף זה ברור שאת קנאית הן יודעות לשחק מצוין יא עיוורת תשימי משקפיים או שתקני מוח חדש ברור? אם עוד פעם תגידי על התאומות משהו אני אשבור לך את העצמות

התאומות

אני לא חושבת שמה שאת אומרת נכון אישית אני לא מעריצה את התאומות בכלל אבל את חייבת להודות שהן משחקות לא רע אבל עם כולכם חושבים שהתאומות כול כך נחמדות אתם טועים כי חברה שלי פגשה אותם פעם והיא אמרה שהם ממש סנוביות מה אתם לא חושבות שהתהילה לא עלתה להם קצת לראש אבל בכול זאת זה לא אומר שאת צריכה לרדת עליהם כי יש אנשים שמעריצים אותם שלכם הדס!

תיראי

כדי להגיד אם הן סנוביות...אני צריכה לפגוש אותן. אולי חברה שלך חושבת ככה...ואולי הן כאלו אבל יש להן ממש להשוויץ

תגובה

נכון יש להם במה להשוויץ אבל אתם הופכות אותם להיות כמו אלוהים הם בס"כ הכול שתי בנות נכון הן יפות נכון הם מצליחות אבל עדיין הן שתי בנות מתבגרות

להדס

רק שתדעי התהילה לא עלתה להן לראש והן ילדות מתוקות ונחמדות ותשמעי את זה מכל מי שעובד איתן חוץ מיזה מה את ממציאה שקרים? רעות מהפורום פגשה אותן ואמרה שהן בכלל לא סנוביות והן ממש נחמדות ואפילו צחקו על עצמן לא נראה לי שמישהו שצוחק על עצמו יכול להיות סנוב אז שבי בשקט!!!

PeNZeR

New member
תשמעי!!!!!

אני לא כותב פה אבל שהיה.... הצצתי בכרטיס האישי שלך וראיתי שאת תלמידת תיכון.. ולא סתם תלמידת תיכון! תלמידת תכיון שאוהבת דיג´ימון וקטנטנות!! אהה....ולא לשכוח הארי פוטר! אז אם מדברים על דברים ילדותיים תיבדקי קודם אצלך ואחר כך תיפתחי את הפה שלך!!

Nomero Uno

New member
תשמעי

זכותך לחשוב ככה אבל למה נכנסת לפורום שמוקדש רק להן? מהכינוי שלך אני מבין שגם את מעריצה מישהו ומהצצה בכרטיס האישי שלך אפשר להבין מי אבל לא משנה אז כמו שאת לא רוצה שמישהו ייכנס לפורומים שאת מבקר בהם ויתחיל לרדת על מושא ההערצה שלך כך גם אנחנו לא רוצים לרדת על התאומות אולסן אז אם אין לך משהו ענייני לכתוב בקשר לפורום הזה אני מציע לך לא להיכנס לפורום הזה

motib4

New member
שירן... ../images/Emo13.gif

זה פורום מעריצים. ובגלל זה הוא מוגדר תחת אשכול מעריצים. ידוע לכולם שלא ולם אוהבים את התאומות וחלקם אפילו שונאים. מקום זה נועד לאלה שכן אוהבים את הבנות. אם את לא נמנית אחת מאלה, אני לא אגיד לך לעזוב, מה פתאום, אבל אני לא מבין למה צריך לכתוב הודעה כשאת יודעת שתגובות כאלו יגיעו.
שלך-

למעלה