אני לא מאמינה ששאלו את זה פעם אז...

ענבר1

New member
אני לא מאמינה ששאלו את זה פעם אז...

יש איזשהו משהו שזינה לא יודעת לעשות?

לבשל.

בהתחלה של THE FURIES, שבהתחלה זינה וגבריאל התערבו, וגבריאל אמרה שאם היא תנצח זינה תכין ארוחת בוקר למחרת בבוקר, ואז זינה הרימה גבה ואמרה: "You call that winning?" וגבריאל אמרה "You have a point." חוץ מזה נדמה לי שעוד בעונה הראשונה היה משהו בקשר ליכולת הבישול המוגבלת של הנסיכה הלוחמת. בפרק הוירטואלי שלי לקחתי את זה צעד אחד הלאה, ובמשחק אמת או חובה בין השתיים, הכנסתי את הסצנה הבאה: XENA Okay, I have one. But be honest. Gabrielle nods and listens intently. XENA How bad is my cooking really? Gabrielle rests her head on her hand, looking like she’s thinking hard. GABRIELLE On a scale of one to ten, when Joxer is a ten, I’d give you – eight, eight and a half. XENA Gee, thanks. GABRIELLE You asked.

korinalir

New member
וגם בפרק עם יוליסס

אחרי שהיא מראה לו את ההמון דברים שהיא יודעת לעשות בערב היא מביאה ארוחת ערב ואז הוא אומר "and she cooks as well" והיא עונה לו: "if it is possible to ruin bread and cheese i probably did"
ממני בהזדהות הילדה שהצליחה להרוס פילסברי

ErikaG

New member
גם בריקודים היא לא מצטיינת במיוחד ../images/Emo79.gif

גם ב-A Tale of Two Muses וגם ב

The Royal Couple of Thieves. אבל זה מזכיר לי שב-Here She Comes... Miss Amphipolis לגבריאל היתה בעיה למצוא מה הכשרון של זינה. גם בלגדל את הילדים שלה בעצמה אין לה כל כך כשרון, המסכנה

LLRO

New member
זה לא שאין לה כישרון לגדל ילדים

זה פשוט שתמיד מפרעים לה... זינה כן יודעת לרקוד. ואומנם היא לא תהיה שפית בחיים אבל היא יודעת לבשל קצת. אני חושבת שאם יש משהו שזינה קצת מתקשה בו זה הבעת רגשות בקול, תמיד לוקח ה מיליון שנה להודות שהיא מחבבת\אוהבת מישהו וגם כשהיא כבר עושה את זה היא תמיד עושה את זה בדרכים עקיפות ורק אחרי שעתיים מגיעה לפואנטה.

ErikaG

New member
נכון.. סליחה... ../images/Emo12.gif

צודקות.. משום מה בלבלתי את זינה עם לוסי (ולוסי היא זו שלא מצטיינת בריקודים).. אולי לנגן היא לא יודעת?
או שאולי כן? אפשרי...

Dafi the Mighty

New member
וואלה!

אני חושבת שזינה לא יודעת לנגן. הרי בפרק Warrior... Princess... אמרו לה שתנגן בנבל כשהיא הייתה בתור הנסיכה דיאנה. וכדי להתחמק מהנגינה היא פשוט הורידה את כל החוטים...

X-na GIRL

New member
היא יודעת לנגן!

ב- LYRE LYRE HEARTS ON FIRE היא ניגנה על הנבל את המנגינה של זינה!

ErikaG

New member
נכון..

אז נראה לי שבאמת אין דבר שהיא לא יודעת לעשות..

LLRO

New member
מצאתי!!!

מצאתי דבר שזינה פשוט לא מסוגלת לעשות: זינה לא יודעת להעביר את השליטה למישהו אחר, תמיד הכל חייב להיות בדרך שלה.

shiri_b

New member
היה פרק אחד שהיא

ניסתה להחזיר פסל והיא עשתה את זה בדרך של אוטליקוס שכחתי איך קוראים לפרק אבל את השומה אני לא אשכח.

Vanishing Act

אבל מצד שני, אתם מתפלאים? אם יש מישהו יותר עקשן בקשר לדרך שלו מזינה זה אוטוליקוס. ויש לה חולשה מקצועית אליו

מרויליה

New member
היא לא טובה בלזהות הצגות

כמו שהיה בפרק FORGIVEN והיא גם לא יודעת לקרוא אימיילים! אבל אתם בטח לא בדברים על דברים כאלה...

סמייילי

New member
../images/Emo58.gif -מ- soul possetion

היא לא יודעת איך להשתמש באקדח. היא גם לא יודעת: לפרזל סוסים לתקן נשקים- צ´אקראם ישן.. ללכת על הידיים- ראיתם אי פעם אותה עושה את זה? ולכתוב בקו ישר..

ענבר1

New member
טוב הזגמנו כבר....היא נסיכה לוחמת

לא איזה סופרמן על אנושי....

למעלה