אני לא מאמינה ששכחתי!

Ne§t£A Gi®L

New member
אני לא מאמינה ששכחתי!../images/Emo108.gif

נפתרה התעלומה:) האמתי כבר לפני חודש כמעט פתרתי אותה- אבל...עדיף מאוחר מאשר לעולם לא:) אני יודעת מי מבצע עם אנוק את I alone... הסולן של Live-שזו להקה...השיר המפורסם ביותר שלהם [מומלץ בחום
]-The dolphin's cry, הוא האיש. זו התעלומה הראשונה...והתעלומה השנייה- למה אנוק פרשה לתקופה של שנה בערך? העלתי לכאן השערה שהיא חלתה בסרטן [תקופת הבנדנות והגבות המצוירות]...היא התבררה כלא נכונה, כנראה: לפי מה שקראתי [מאמרים ישנים רולז
], היא סבלה מדיכאון ומהפרעות נפשיות, בגלל שהיא הרגישה חוסר מיצוי עם הקריירה שלה, והחליטה להתרחק מהמקצוע [בריטני ספירס, משהו?
]. בתקופה הזו היא צברה המון שירים, וככה נכתב Urban solitude האגדי. אישית? אני לא מאמינה לזה יותר מדי... זה לא מסביר לי עדיין את תעלומת הבנדנות והגבות המצוירות [להזכירכם:
]... מה דעתכם?

Ne§t£A Gi®L

New member
והסולן...:)../images/Emo108.gif

אגב, אני מחפשת הסבר על התמונה הזו גם כן. אבל לא מצאתי עדיין
זה איזה 3 תמונות שהם ממש נראים כמו זוג

Ne§t£A Gi®L

New member
ועוד עדכון:../images/Emo108.gif

יש באפשרותכם להעלות תמונות לגלריות ע"י הכפתור "הוסף קובץ" בתחתית עמוד הגלריות. רק בבקשה, עשו זאת בעמוד הגלריות שאני אפתח לכם ורשמו מאיפה לקוחה התמונה, בסדר?

justinsanity

New member
היי, גם לי יש השערה-

אז ככה, עם כל האהבה העצומה שיש בי לאנוק <עד האין סוף ומעבר לו> יש לי השערה קצת הרבה יותר הגיונית... ולא מרשימה במיוחד. אז ככה, בתור הולנדית במקור יש לי שם המון מישפחה וחברים, ואפילו ידיד קרוב שחבר שלו הוא קרוב משפחה של אלילתינו.. ובקיצור נימרץ של הפרשה, אנוק עברה תקופה קשה של היגמלות מסמים. היי, זה קורה לטובים ביותר.. אל תיסכלו אותי באבנים. נועה.

Ne§t£A Gi®L

New member
שאלה...../images/Emo108.gif

זה מבוסס על עובדות, או השערות?.. ו- תבדקי את תיבת המסרים שלך

justinsanity

New member
לא עובדות כתובות שתוכלי ליקרוא

עליהן בעיתונים, אבל זה מה שהמישפחה שלה מספרת. חוץ מזה שבלי קשר לגמילה שהיא עברה היא דיי מסטולה רוב הזמן, ואישה דיי מוזרה, אבל ככה אנחנו אוהבים אותה!

Ne§t£A Gi®L

New member
...../images/Emo108.gif

הגיוני, מה שאת כותבת. מתקבל על הדעת... וואי, זה שוק. Oo

למעלה