אז מה היה לנו
כל השבוע ירד גשם, פתאום, לפני שבוע היו יומיים שמש והיו אפילו 22 מעלות לחצי שעה חחח מי ידע ..אבל עם הגשם הכל גדל במהירות ושוב צריך לקצור את הדשא , ממש שמחות קטנות של יום חולין.
היות שהערב יש את ה-MGP שזה השם המקומי לתחרות הזמר אירוויזיון (MELODI GRAND PRIX) אשתף במעט שראיתי בשני הסמי שהראו השבוע , זה היה מ-ז-ע-ז-ע לתפארת ,בסמי הראשון ראיתי רק שלושה שירים ונטשתי ,בשני היה את ישראל אז למזלי זה היה השיר השני וגם זה היה יותר מדי
מקטעי השירים שהראו בלופ אינסופי בזמן ההצבעה כששבתי לראות אם ישראל עלתה השירים נשמעו ונראו כמו מופע במועדון זול באיזו מדינה מזרח אירופאית כשנטשה או סווטלנה מנסות לשעשע את האורחים שבאו מהמערב השבע והעשיר , עודף הפירוטכניקה לא הצליח לחפות על קולות קטנים ביותר על זיופים שאופיניים לפליטי אקס פקטור מכל המדינות , אגב בהערות לפני עליית אונזערע סאנג הקריין אמר שהזמרת (זמרת עלאק
) נצחה בתחרות אקס פקטור הישראלית, אלף, היא לא נצחה באקס, נדמה לי היא היתה בכוכב נולד או כוכב נופל ועוד יותר נדמה לי שהיא בכלל לא נצחה אבל למה להתעמק בפרטים, דבר שני ברקע של השירים היה טוויטר על המסך של אחד הנפשות ברדיו הממלכתי זה שתואם את רשות השידור שלנו ושנקרא DR- Danmark radio ושמה גם הוא העלה את הגיגיו וגם העוקבים שלו שאלו שאלות כמה אנשים שאלו מה פתאום ישראל משתתפת היא בכלל לא באירופה ,כאילו שאזרבייג'ן או ארמניה או גאורגיה או טורקיה כן
אז הוא הזביר להם שהם חביירים בEBU-European Broadcasting Union האמת שגם הרבה מדינות מוסלמיות חברות בו ואפילו סין. כן כן. למעשה ישראל חוטפת את כל הריקושטים תמיד עם כל ההשפלות מ"האנטישמיים" שלא מעלים אותנו פעם אחר פעם אחר פעם ,ברגע שישראל תפרוש יכנסו ירדן, סוריה, לבנון, מרוקו, מצריים ויתנו להם בראש קרחנה כזו שיום העצמאות בפארק הירקון יהיה משחק ילדים תמים לעומתן. ולא נתחיל אפילו עם זה שישראל זכתה שלוש פעמים זה לא שכאילו מופיעים פעם ראשונה. דבר אחרון בהחלט בנושא, תמיד אנשים אומרים לי כשאני משוחחת איתם hvad sige du כלומר מה אמרת? כי הם לא מבינים אותי ,הפעם הנצחון שלי היה מושלם, אף אחד לא הבין שום מלה מהדנגליש שהמנחים דברו בזמן שכן צפיתי ,אי אפשר להביא מישהוא שכן אפשר להבין מה שהוא אומר והכי פתאט הוא השחקן Pilou Asbæk שהיה לו תפקיד די מרכזי בסדרה בורגן (ממשלה) בתור הספין דוקטור מבזה את עצמו בתור מנחה Are you ready Europe חחח באמת שדי כבר חפרתי יותר מדי.
פינקתי את עצמי בכרטיס להופעה של
טורי איימוס ל24 במאי, אני כל כך אוהבת אותה. זו איכות ממשית ומושקעת , כמה אני אוהבת את המשקפי היפסטרים שהיא לובשת