אני לא מאמינה!

מווותק

New member
אני לא מאמינה! ../images/Emo12.gif

אני עוזבת אתכם רק למספר שבועות ואתם כבר לא מעודכנים?!? אל תגידו לי שלא דיברתם על זה? קבלו כתבה רכילותית שעשויה לעניין את יושבי הפורום הנכבד: כותרת: לבן אפלק יש ג'ניפר חדשה טקסט: חדשות חמות מעולם הבידור: בן אפלק החליט שג`ניפר אחת כנראה לא הספיקה לו, ועתה הוא מקושר ללא אחרת מכוכבת הסרט ``פתאום 30`` והסדרה ``זהות בדויה``, ג`ניפר גארנר. מקורות המקורבים לשניים מוסרים, שבן וג`ן, ששיחקו ביחד בסרט ``דארדוויל``, חידשו לאחרונה את הקשר ביניהם לאחר שהוא נפרד מג`יי לו והיא נפרדה (על פי השמועות) מבן זוגה, מייקל וארטן. השניים ניצפו מתחבקים ומתנשקים ברחובות ואנקובר (שם מצלמת גארנר את הסרט ``אלקטרה``, שהוא בעצם סרט ההמשך לסרט ``דארדוויל``), ונראו מאושרים ביותר. שלא תגידו שאני לא מעדכנת אתכם.

rifkin1

New member
טוב אני אגיד

מי שפרסם את הכתבה הוא מגזין 'סטאר' מגזין בעל מוניטין גרוע ביותר. בן אפלאק יוצא עם משהי בשם אנזה משהו... והנה עוד משהו קטן: It was on my local radio station last night during the "Hollywood minute", but I'm not sure where they got the info from - I'm surprised nobody else has heard it. They were talking about Martha Stewart first, then that segued into Jennifer Garner (because apparently everyone knows how obsessed she is). They said that she and Michael Vartan have been seen lately shopping for "domestic" items at Home Depot-like places. (They said the name of an L.A. store, but I can't remember what it was.) So obviously they were implying that they're setting up house together. אז תפסיקי להמציא שמועות... סתתתתתתתתאאאאאאאאאא חולים עלייך אורלי.

rifkin1

New member
אה ועוד משהו, ג'ניפר ומייקל...

גרים יחד בבית החדש שלו.

קרלוצה

New member
חחחח ריפקוש רק עכשיו

ראיתי את ההודעה
וכמו שאמרת.....הם כנראה גרים ביחד
אני מאמינה שזה רק שמועות הקטע עם בן, אני חושבת שהם רק ידידים טובים בגלל שזה בעצם סרט המשך לדרדוויל (בערך! כי דרדוויל היה רגוע ואלקטרה תהיה פיצוץ למרות שאני לא אובייקטיבית
) זה כל הסיפור הצהובונים מנפחים הכל.... בואו נגיד, שעד שאני לא אשמע ציטוט מהפה של ג'ניפר או מייקל שהם נפרדו אני לא מאמינה

joyalfa

New member
../images/Emo58.gifלמי שלא ראה אלקטרה../images/Emo58.gif

בכוונה שרשרתי להודעה לפני כדי שאולי היא תקפוץ וזה יזהיר מפני הספויילר על אלקטרה למי שלא ראה.

אלקטרה זה טיפשי!!

ראיתי את דרדוויל ואהבתי את הסרט. ג'ניפר נראת שם מ-ש-ג-ע! בקיצור היא בצער רב מתה בסרט הראשון. אז בהמשך לדרדוויל אין זכר לה (חוץ מחיים מאוד מאוד עצובים לאפלק) ובסרט אלקטרה היא מוחזרת לחיים באופן מסתורי?? זה טיפשי!!! תעיפו את אלקטרה ותשימו אותה בדרדוויל 2!! זה הרבה יותר טוב אתם לא חושבים?

Chakotay

New member
אבל דרדיויל היה סרט איום ונורא!

סרט הקומיקס הגרוע ביותר אי פעם! ובכלל סרט דוחה ומשעמם.

קרלוצה

New member
גם אני חושבת שהוא היה גרוע אבל

כל אחד והטעם שלו לגבי סרטים......אני דווקא חושבת שאלקטרה תהיה מצויינת, אי אפשר לשפוט סרט לפני שרואים אותו

joyalfa

New member
כן גם אני חושב ככה../images/Emo127.gif

אלקטרה זה בלי בן אפלק ככה שזה הרבה יותר טוב. וזה גם יותר זמן מסך לג'ניפר.

אתה מגזים...

הסרט הכי נורא זה הסרט "הענק". ואני לא מבין למה כולם כל כך שונאים את בן אפלק. אין לי בכלל בעיה איתו!

RenanaD

New member
אורלי יקירתי...

למה נראה לי שאת עובדת עלינו?!? אפילו את מקור הכתבה לא הבאת!!

קרלוצה

New member
היא לא.....

עובדת עלינו רננה מה פתאום שאורלי המותקקקקק תעבוד עלינו
זה באמת התפרסם בארה"ב באחד הצוהובונים....

מווותק

New member
מקור הכתבה הוא באתר צהוב מארה"ב

וכותבת הכתבה היא לא אחרת מ.... מווותק עצמה, שהכניסה את זה לאחת האפליקציות בהן היא עוסקת בתפוז. תסמכי עלי שאני לא סתם מביאה לך משהו

RenanaD

New member
אה... נו, מילא

אני בכל מקרה לא מאמינה עד שאני שומעת את זה ממקור רשמי.

למעלה