אני לא מאמינה

באיה

New member
אני לא מאמינה../images/Emo2.gif

בשעה טובה ומוצלחת המחשב אצלי בבית. משופר, מעודכן, ואפילו עם צורב בתוכו. הבן שלי דאג לשים לי זיכרון של 512 RAM ואמערכת הפעלה אקספי. אני רק מקווה שעכשיו המחשב יעבוד ללא בעיות תקופה ארוכה יותר. האמת שאני לא יודעת ממה להתחיל. יש לי הרבה השלמות לעשות. נתחיל בזה שאשלח לך דני את המייל שלי במסר, כדי שתשלח לי את התמונות מהמפגש. אם למישהו הבטחתי לשלוח דברים, אתם רשאים להזכיר לי ואשלח. או קיי, בין לבין הכנת ארוחת ערב שבת, נציץ כאן ואתעדכן. בינתיים ביי וגמר חתימה טובה לכולם.
אני נרגשת מדי מכדי לחפש קבצים להוספה, זה יבוא בשלב מאוחר יותר.

dani 123

New member
באיה

בשלב ראשון ממליץ להכנס ל windows update ולודא כי כל העדכונים הקריטיים ועדכוני האבטחה הורדו ועודכנו.

באיה

New member
דני, ../images/Emo51.gif רבה

קיבלתי את התמונות. יש לי שאלה, למה אתה שולח אותן בגודל אוריגינל ולא מקטין אותן ישר? או שהן כבר מוקטנות? שלוש תמונות כאלה הם 1 מגה, וזה הרבה מאוד מקום. כרגע זה לא חשוב, אני כבר אקטין אותן לבד. ועכשיו נזכרתי ששכחתי להגיד לטכנאי, שיחזיר לי את הACDSEE אוף!!!

באיה תתחדשי

גם לי זיכרון של 512MB אינטל פנטיום4. כיף לגלוש על פס רחב עם מחשב שכזה. תהני ותשמרי עליו מוירוסים ושאר מרעין בישין. שבת שלום

emmy5

New member
../images/Emo3.gifבאיה ,כמה טוב שאת איתנו ...

אני קצת חופשיה עד שהילדים יבואו ...

באיה

New member
../images/Emo46.gifמישהו מכאן עצבני? לא? לא חשוב

אם בכל זאת מישהו ירצה לפרוק קצת את הנרבים, אתם מוזמנים לפוצץ. יש כאלה שהפיצוצים האלה מרגיעים אותם, אותי הם לא.

emmy5

New member
באיה ...זה דווקא יופי

לפעמים הייתי מוצאת ניר אריזה והייתי מפוצצת... בידור לא רגיל עד שמישהו עצבני היה צועק עלי

למעלה