אני לא מאמינה!

סודית3

New member
אני לא מאמינה!

בעקבות הסרט הסוד,דמיינתי במשך תקופה שאני מקבלת 100 במבחן בלימודים. פשוט ראיתי את המבחן מול העיניים ורשום שם 100. יש לציין שזה היה מבחן קשה. למדתי היטב אבל לא ציפיתי שאקבל ציון כזה מושלם. אתמול נשלח לי סמס עם הציון 100 והיה רשום לי גם "הכי גבוה". הייתי בשוק טוטאלי. לעומת זאת יש לי טסט בקרוב, כן סוף סוף בגיל מאוחר התחלתי ללמוד לנהוג. כבר נכשלתי פעמיים בגלל חרדת ביצוע, אני נוהגת מצויין אבל כשמגיע הטסט הרגל רועדת לי על הגז וכולי נכנסת לחרדות שכמובן בגלל זה אני נכשלת. בטסט הראשון וגם השני דמיינתי בלי סוף איך אני נוהגת ועוברת את הטסט בהצלחה ואפילו ניסיתי לדמיין את המסלול וחשבתי על כך הרבה ונכשלתי. אוף! למישהו יש רעיון? אולי כדור?

כן, אני בטוח שאת כבר נוהגת מספיק טוב

בשיעורים, אז הדרך הכי טובה לדמיין הצלחה בטסט, היא לבקש מהמורה שלך, לעשות כמה שיעורים לגמרי בפורמט של טסט. כלומר שרק תגיד לך לאן לינסוע ותרשום, ולא תתנהג איתך כמו מורה אלא יותר כמו בוחנת. ושבסוף תתן לך יום אחרי אם עברת או לא עברת. ובכל מקרה, אל תתמקדי בהרגשה שאת הולכת להתרגש. דמייני אייך את עושה את הטסט בצורה מושלמת, ואת מרגישה כל כך רגועה עד שאת אפילו מופתעת מרוב אייך שאת רגועה ומאייך שהבוחן נחמד ושהכל הולך חלק. בהצלחה. נ.ב אני עברתי ב 6, נכשלתי בכל האחרים מסיבות שונות אבל תמיד ידעתי שבסוף אני אעבור ולא דאגתי על זה. וברגע שיש לך רישיון אף אחד לא סופר באיזה טסט עברת - זה באמת לא משנה.

kikona126

New member
תגיעי עם הרגשה שאת מגיעה לשיעור נהיגה

שאת יודעת לנהוג, ושזה לא הבוחן שלידך. לי זה מאוד עזר
עד כדי כך שהבוחן נרדם לי באמצע הטסט....

למעלה