אני לא מאמינה

i love usa

New member
אני לא מאמינה

משחק ילדים ערוץ הסרטים ביום שבת שעת התחלה : 00:50 שעת סיום : 02:12 דרמת אימה מצמררת. שני ילדים קטנים לכודים בדירה דמויית מבוך, כשעליהם שומרים האב, שנמצא על סף טירוף, והאם שאיבדה את תינוקה מספר שנים קודם לכן. כעת, האם הבלתי יציבה פוחדת ששני ילדיה רוצים לפגוע בה. כאשר הילדים מתחילים להתנהג באופן סדיסטי ומוזר, עולה החשד שר זה הסרט הצרפתי הזה שאמרו שהוא ממש מפחיד יפה מצדם לשים אותו שוב כדי שאני יראה

Spiritfall

New member
כן...

נחמד מצידם. גם אני שלחתי להם אימייל בקשר לזה שאין מספיק סרטי אימה בערוץ 4. בכל מקרה, אני בטח אקליט אותו. (עדיין לא ראיתי אותו אבל הוא נראה לי מעניין)

i love usa

New member
אנשים לא לשכוחחחחחח

יש היום את הסרט משחק ילדים(הצרפתי).... שמעתי סרט שווה בקשר לזה שלא הבאתי את פינת הסרטים בקושי הייתי בבית אבל אם פה ושם אני יראה סרט שווה אני יודיע

../images/Emo66.gifיש עכשיו

בערוץ הסרטים "האמת שמתחת לפני השטח" - זה נחשב סרט אימה? אני חושבת שזה דרמה אבל מי שרוצי לראות זה התחיל לפני שעה... מישהו יכול להסביר לי את הפואנטה בינתיים? (מי שראה)

../images/Emo66.gifסרט חביב...

הוא נפגע בראש ומקבל שפע של מכות ועדיין לא מת... זה מה שהכי הורג אותי בסרטי אימה... הקטע עם השלד בסוף מזה מגניב... הקטע עם האמבטיה הזכיר לי קטע ממת לצעוק (לא זוכרת מספר) וזה הרג אותי מצחוק, היא כל כך מטומטמת... וגם מי הולך לאחורה שהוא יורד במדרגות? אבל היה נחמד ומצחיק בסופו של דבר...

למעלה