אני לא מאמינה

smadarbi

New member
אני לא מאמינה

עכשיו, ממש ברגע זה הקלדתי באנגלית משפט נורא ארוך עם ציטוט מגניב של טרי ושתי מילים לפני הסוף קרה משהו וההודעה נעלמה!!! נעלמה!!!! טוב אני אתן לךכם את הציטוט בתרגום שיצרתי למקור האנגלי ( מתוך הספר "האמת" ) יש, כך נאמר, שני סוגים של אנשים בעולם. אלו שכאשר תציגו בפניהם כוס אשר מלאה בדיוק עד חציה, יגידו : הכוס הזו חצי מלאה, ויש את אלו שיגידו: הכוס הזו חצי ריקה. העולם שיך לעומת זאת, לאלו המסתכלים על הכוס ואומרים : " הי, מה הסיפור של הכוס הזו? סלח לי! סלח לי!! זו הכוס שלי? אני לא חושב ככההכוס שלי היתה מלאה! והיא היתה גדולה יותר!" לא אחלה ציטוט???

מ א ג ר ט

New member
כבר דיברנו על זה, לא?

אני חוזרת לכוננות החייל הבריטי! אני כבר אדבר על זה....

מ א ג ר ט

New member
בעיה שלכם!

לא, סתם. אני אוהבת את המקום הזה, אני כמעט חולמת עליו בלילות, אני עוזבת לכמה ימים וכבר מרגישה אבודה.... הו, פורום יקר.... לא תאמינו כמה האינטרנט חסר לי בימים כואבים כגון אילו. מישהו פה קרא 'הרשת'?

smadarbi

New member
לימודים..

מה לעשות... מה חשבתם על הציטוט? הי! בואו נפתח שוב שרשור ציטוטים !!!

Rincewind

New member
עוף טופיק- ציטוט!

ציטוט משעשע מ-The last hero: 'Outstanding!' said Carrot. 'Just like a walk in the park!' 'You mean people are going to mug us and steal all our money and kick us viciously in the ribs?' said Rincewind. 'Could be.' כפרה על רינסווינד

ויימס

New member
../images/Emo9.gif הו, רינסירינס...

הציטוט שהזכרתי מקודם, עם ה- healthy, wealthy and dead גרם לי לנחור בצחוק כשקראתי אותו. אוי, אבל אתם כבר מכירים את כל הציטוטים האהובים עליי, 'הם יצאו מהקירות, ורודים, הם היו ורודים,' וכו'! 'זה לא אותו הדבר בלעדיו. הוא היה עושה יופי של קול בס'- פרשי האפוקליפסה על מוות. 'אני... עצבות.' 'תמיד רציתי לראות דרקון!' 'מבפנים?' (החתימה הראשונה שלי! ^-_-^ אם תהיתם מה זה הסמיילי המוזר הזה, זה משהו שאחותי הקטנה המציאה. הקוים הקטנים זה עיניים וה^ זה אוזניים של חתול. חמוד, לא?)

למעלה