אני לא מאמינה

deep ocean

New member
אני לא מאמינה

קרו לי 2 דברים מדהימים עכשיו דבר ראשון היה לי חלום היום בלילה (הרגע קמתי) שפשוט לא יאומן חלמתי שאני במגדל התאומים השני שמפוצצים את המגדל הראשון אני שומעת בום ואז אני כבר מבינה מה קורה עכשיו, הבנתי שהולכים לפוצץ את הבניין שלנו יצאתי בסערה מהמשרד ונכנסתי למעלית (אז המעליות לא עבדו, אבל בחלום שלי הן כן עבדו..יש הרבה פרטים שלא קרו באמת בסיפור שכולם יודעים, אבל קרו בחלום שלי..אוקי הבנתם כבר) ירדתי במעלית לקומה 0 ומי ירד איתי במעלית? חבר שלי לשעבר (יש משמעות לזה, תכף נגיע לזה) עכשיו פה מגיע קטע מוזר י ד ע ת י שאני חולמת כי הרי ראיתי בטלוויזיה את כל מה שקרה אבל לא רציתי לעשות בדיקת מציאות! פחדתי שאם אני אתחיל בכל מיני תרגילי מודעות אני אתעורר במקרה אז אמרתי אני זורמת עם מה שקורה בחלום ולא מנסה לעשות שם דברים במידה ואני ארצה לחלום את אותו חלום שוב ולהיות פעילה בו יותר זה יקרה!!! טוב....... ואז ירדנו למטה וחיכו לנו שם החוטפים התכופפנו מהר למטה הייתה המולה ורעש ואז כבר החוטפים מצאו את כולם, וריכזו אותנו במין אולם כזה אני התחברתי שם עם אחת מהחוטפות!! היא מאד אהבה אותי! זה שלידי כל הזמן אמר דברים מעצבנים ולא הקשיב להם-ידעתי שיהרגו אותו הוא גם לא קלט שהוא אומר שטויות, ניסיתי להרגיע אותו-לא עזר לי היה קטע אחד שקראו לו והוא עמד עם ידיים מתוחות עם הגב למישהו שעמד עם רובה ההוא כזה הלך לירות בו אבל בלי להסתכל לאן הוא יורה (גם עמד עם הגב אליו ורק כיוון את היד) וכמעט ירה בראש החוטפים, אבל אז הוא החליט להסתכל ואז הוא כבר ירה בו כשהוא לא מסובב את הגב אליו...... טוב אז הגיע קטע שהגענו לאיזו חורשה משם אני כבר לא זוכרת כרגע מה היה בדיוק אני כמובן נשארתי בחיים כי החוטפים אהבו אותי ובגלל זה גם חברי לשעבר נשאר בחיים כי הוא היה איתי כל מה שקרה בחורשה היה מאד ארוך, רק אני ממש לא זוכרת ואז היה קטע שמצאתי את עצמי לבד בניו יורק ומתה לאכול!!! הגעתי לאיזו מאפייה שמכרה עוגות רציתי גבינה פירורים החתיכה שהבחור שעבד שם הביא לי-הייתה על הפנים נראה שמישהו טעם ממנה ואז התלבטתי בפנים-לבקש הוא יחליף או לא וכמובן שביקשתי שהוא יחליף הוא עשה לי פרצוץ אני עמדתי על דעתי והוא החליף לי את החתיכה, מעוגה חדשה שהייתה במקרר ואז כשרגע הם לא הסתכלו ראיתי מישהי גונבת להם חתיכת עוגה (מישהי שהכרתי) אמרתי לה-זה לא יפה את יודעת? היא חייכה חיוך ואכלה ואז מצאתי את עצמי באיזה פרדס הייתי חייבת ללכת לשירותים! כן לחרבן! חהחהחה פגשתי שם אנשים שהיו איתי בחטיפה והייתי צריכה לחכות עד שכולם יסיימו לחרבן ורק אז נכנסתי זה היה די מגעיל!! ואז השעון העיר אותי! יש לי חשד שמאד הפיגוע במגדל התיאומים אני חולמת על זה הרבה רק בגלל שעכשיו התעוררתי פעם ראשונה עם שעון אז זכרתי את הכל לא יודעת, סתם תחושה פנימית. הדבר השני המדהים בזמן האחרון אני חושבת על דברים והם קורים חבר אמר שאני מזמנת אלי אנשים בפסטיבל בראשית חשבתי על כמה בא לי פתאום לדבר עם מישהו קרוב-הוא צץ! הלכתי בת"א וחשבתי איזה באסה שלא פגשתי את X ואת Y – הם צצו! רקדתי ביום שישי וחשבתי-מעניין מה קורה עם שלי....-היא צצה! היום בלילה לפני שהלכתי לישון פתאום חשבתי-ואוו איך בא לי לדבר עם החבר לשעבר על משהו!- גם חלמתי עליו (אבל זה ברור, אנחנו חושבים על משהו לפני השינה, נחלום עליו) אבל הקטע הגדול-הוא טילפן אלי היום בבוקר אחרי זמן שלא דיברנו!!! זה כבר מתחיל להפחיד אותי....

deep ocean

New member
באמת היה לי חלום מדהים ../images/Emo6.gif

והייתי מתה לזכור קצת יותר ממנו.......אולי במשך היום אני אזכר בקטעים :) בכל אופן מתכוונת לחזור לשם שוב אולי היום בלילה והפעם לחלום חלום צלול לחלוטין :)))

deep ocean

New member
יש המשך

רציתי לדבר עם חברי לשעבר כי הרגשתי שמשהו בתהליך שלו הוא עצום, ושאני חייבת לדבר איתו, כי יש שם משהו שממש השתנה. בשיחה עכשיו איתו-תחושות הבטן שלי צדקו אבל ממש בגדול! אני לא אפרט פה מה הרגשתי-אבל הקטע הוא שממש הרגשתי מה שעובר עליו!!! אני חייבת לצאת מהבית אחזור מאוחר.... מיכל :)

ellii

New member
היי דיפ ,לי זה נראה שאת באמת

מתחילה לבסס כוחות,הקטע עם זה שאת מזמנת אנשים...וכדאי שבשלב מסויים תחשבי איך את באמת יכולה לתרום לחברה עם הכוחות המדהימים האלה...אם זה ריפוי של אנשים וכדו´...דיפ...הסיפורים האלה גרמו לי לקנא בך...קנאה חיובית...(ומפרגנת מכל ה
),כמו שאמרו חז"ל "קנאת סופרים(חברים ללימודים) תרבה חכמה"...ב
אלי

חוכמית

New member
בא לי

להגיד לך: היי חכי לי...לאן את רצה??? גם אני רוצה. אני פשוט לא מספיקה להתעדכן ברצף האדיר של מה שקורה לך, לחשוב, לעכל, להבין, וטראאארחחח...מגיע עוד משהו אדיר בעוצמתו. את מעבירה אלי כל כך הרבה תחושות שזה פשוט נפלא. המשיכי הלאה מקסימה. שתמיד תרגישי ותחווי הכל בעוצמה כזאת. באהבה...מאוד.

deep ocean

New member
איזה חמודה!!

זה בסדר, גם אני לפעמים לא עומדת בקצב של האירועים שעוברים עלי :) כל יום אני עוברת אלפי ומליוני תהליכים וחוויות הכל קורה לי באופן כל כך מואץ וחזק...וזה רק ממשיך להיות חזק וטוב! :)) לדעתי אני פשוט פתחתי את עצמי עד הסוף לחוויות מהיקום והן פשוט באות אלי :)

deep ocean

New member
וואי וואי תודה אלי!

המממממממ-לרפא אנשים לא נראה לי שיש לי כוחות לזה אבל תודה על המחמאה :))) -ההודעה שלך עשתה לי טוב- שיהיה לך בוקר מקסים הולכת לישון וחיבוק! מיכלי

למעלה