אני לא מבין אותכם אני לא מבין כלום!

אני לא מבין אותכם אני לא מבין כלום!

אז אם אני אקח את כל מה שלמדתי ממכם בשבועות האחרונים, את כל מה שלמדתי בכלליות מכל הכתבות מכל האינפורמציה אתם אומרים דבר אחד, אתם אומרים שלהגשים חלום זה דבר בלתי אפשרי אתם אומרים תשארו בארץ תלמדו תעבדו באיזה עבודה חסרת טעם שאולי כן תביא לכם מספיק כסף ואולי אפילו ישחק לכם המזל ותוכלו לבסס את עצמכם יפה אבל אין לכם מה לחפש בניורק כי אם בכלל תצליחו להוציא ויזה הכל שם קשה עד מוות ובכלל אם אתם מחפשים יותר טוב אל תתרחו אל תחלמו את תתעוררו אל כלום, פשוט תעמדו איפה שאתם ותקללו את היום שבו נולדתם??? זה מה שאתם בעצם אומרים??? פאקינג למה אני חיי אם לא בשביל לנסות אם לא בשביל לחיות אם לא בשביל לחלום????!!!!

doronf65

New member
מנהל
תומר תרגע...

פה לא שרות פסיכולוגי, אבל אני אנסה
חלום זה נחמד, אבל בחלום. כי בחלום, אתה מייד נמצא איפה שאתה רוצה. במציאות, כדי להגשים חלום צריך לעבור שלבים ולהיות בשל לכך. אם אתה לא בשל, זה כמו שיהיה לך חלום להיות רופא, עכשו ומייד, כי אתה רוצה לעזור לאנשים. אז שנינו מבינים שבמקרה כזה החלום לא יתגשם כרגע בלי שתלך ללמוד רפואה. גם במקרה שלך, אתה כנראה לא בשל לעבור לארה"ב. ארה"ב זה מדינה שיש לה מדיניות הגירה בררנית. כרגע לא חשובות הסיבות, אבל זו זכותה. היא מכניסה אליה למטרת הגירה רק אנשים שהיא חושבת שיתרמו לה כלכלית / אמנותית / תרבותית או בקיצור - יתרמו (כמעט כל הויזות למיניהן נכללות בקטגוריה הזו), או יתרמו לאושר של אזרחיה (נישואין לאזרח אמריקאי). זהו. אם אין לך תכונות כאלה, לא תוכל לבוא כמהגר חוקי. אז תחליט אם אתה מוכן להשקיע בחלום, ללמוד, להתפתח, ואולי פעם להיות משכיל כזה שחברה תרצה שתעבוד אצלה באמריקה, או אולי פעם תתאהב באמריקאית והיא בך (זה מזל/גורל), או שתפנה לכיוון אחר כמו אוסטרליה, או להישאר בארץ. לחלום מותר. אבל אלוהים עוזר למי שעוזר לעצמו. אז אל תתייאש, תפנה לערוצים חיוביים, ולך עם החיים. אתה לא יודע אילו הפתעות החיים מזמנים לך. כבר אמרתי לך את דעתי - צא לאוסטרליה. כבחור צעיר, שעוד לא השתקע בארץ, באמת חבל לך על הזמן, הארץ קשה היום ואוכלת יושביה. זה מה שאני הייתי מציע לך כחבר ומתוך ניתוח של מה שאתה מתאר. ורק לומר לך, שאם לפני 4 שנים מישהו היה מצייר לי את תמונת החיים שלי עכשו, הייתי מאשפז אותו מייד בבית משוגעים, כי משם זה היה נראה לי הגיוני כמו שאני אגיד לך שניפגש אתמול על הירח. גם לי אמרו אז שדלת נסגרת ואחרות נפתחות, בטווח ארוך ובראיה לאחור זה נכון מאוד. בהצלחה!! דורון

ניתושית

New member
תומר

אנחנו לא נגד חלומות. אנחנו פשוט לא חושבים שהחיים כאן כל כך קלים גם שיש אזרחות, גרין קארד, ויזת עבודה וכו'. ארה"ב היא ארץ לא קלה. אף אחד לא מחכה עם מזוודה של דולרים בשדה התעופה ולאף אחד אין עץ דולרים בחצר. גם מי שהגיע לכאן עם משפחה ולא לבד ומצויד בכל הניירת ההכרחית, לא רווה נחת מהיום הראשון וישנם ימים רבים של בדידות. גם לנו יש ימים קשים והגעגועים לארץ קשים מנשוא לפעמים. כאן הכסף מדבר ואם אין לך SSN, האפשרות למגורים נורמליים מתמעטת, אתה לא יכול לקנות רכב ולקבל רישוי ושלא לדבר על הביטוח לרכב, אתה לא יכול לקבל קו טלפון הביתה ואפשר לקבל סלולרי רק אם הוא בסגנון טוקמן וזה יקר כאן! אנחנו כאן וחווים קשיים חדשות לבקרים ואנחנו חוקיים! לחיות בצורה לא חוקית בארה"ב גרועה מלחיות לא חוקי בארץ! תומר, אם אתה רוצה לחיות את חייך מחוץ לישראל, אזי יש אפשרויות שונות לעשות זאת והכי חשוב בדרכים חוקיות. עצור וחשוב איך אתה יכול להגשים חלומך באופן חיובי ומעשי.

קודם כל להירגע

אולי כדאי לפנות לפורום נוער בחו"ל או פורומים לייעוץ, אני לא חושבת שאתה במקום הנכון.

jethro1

New member
תרגע, ותתחיל להנמיך ציפיות

אני לא חושב שאתה מבין את תפקיד הפורום הזה. זה פורום המספק מידע, לא פורום תמיכה. אם קיבלת את התשובות הנכונות ביותר לגבי אפשרויות המעבר שלך לארה"ב ואתה לא מרוצה מהן, אז זו בעיה שתצטרך להתמודד איתה. אם יש לך חלום להגיע וללמוד משחק בניו יורק, ואני אומר לך שהחלום שלך בהחלט אפשרי, תתחיל לעבוד כדי להגשים אותו.

טל ר

New member
Excuse me if I'm blunt

סלח לי אם אני בוטה. אם במצבך הנוכחי אינך מעוניין לקרוא דברים קשים, אתה מוזמן לדלג על הודעה זו - ודאי שלא אפגע. תחושתי היא: - כנראה חשבת שהגירה לארה"ב מצריכה כרטיס טיסה חד-כיווני. - גילית שלא רק שלא זה המצב, אלא ההגירה מצריכה תכנון מוקדם והרבה מאמץ. - המרחק הרב בין ציפיותיך לבין המציאות הוצב בפניך כך שאינך יכול להתעלם ממנו. - כתוצאה מכך, התייאשת. הקשיים של המציאות נראים בלתי אפשריים בהשוואה לקלות הבלתי נסבלת של הפנטזיה. - החלופות העומדות לפניך - להתמיד ביאושך, או לתכנן מסלול שיגשים את יעדיך. נכון, מסלול זה לא יאפשר לך הגירה מהירה. - איש לא אמר לך שאין לך מה לחפש ב-NY, שלא תצליח לקבל ויזה לעולם, או שהכל שם קשה עד מוות, איש לא אמר לך לא לטרוח, לא לחלום או להישאר במקום בו אתה נמצא, מה שאמרו שלך הוא שדבר מכל אלה אינו טריוואלי ואין לקחת אותו כמובן מאליו. זה הכל. טל.

hope2drive

New member
תומר, ישראלים רבים מהגרים לארה"ב.

כאן באמת קצת מצטיירת תמונה שזה כמעט בלתי אפשרי. הדבר היחיד שאני יודעת זה שאני מכירה *הרבה* ישראלים שנסעו לארה"ב והסתדרו. אני לא יודעת איך בדיוק כל אחד מהם עשה את זה, כי לא התעניינתי, אבל העובדה שהמון עושים את זה אומרת שזה אפשרי בהחלט.

תומר מותק

תתבגר! ובשום פנים ואופן על תבוא לא חוקי לפה! גם החוקיים לא מלקקים פה מי יודע מה דבש.לספר סיפורים כל אחד יכול.אגב מה רע ללמוד משחק בארץ ? מה הקטע של ללמוד לא בשפת האם?

תודה אנשים יקרים.....

אני חייב להודות לכם , אתמול הייתי בקריזה מטורפת כי לא יכלתי כבר לשמוע "אי אפשר" עברתי תגובות תגובות וכל דבר מסתמן באי אפשר, בלתי אפשרי, לא, מה פתאום וכדומה.... וכבר היה נמאס לי לשמוע את זה, אני בעיקרון באמת חשבתי שהדברים יהיו קלים יותר ויחד עם השוק של האזרחות הכל בא לי בבום לפנים וזאת התוצאה, כל הבלאגן הזה שמתהלך לי בראש... אני מבין את התגובות שלכם, אני יודע שזה יקח זמן ואני לא אוותר על מי שאני, אני ימצא את הדרך, אגב מה רע בללמוד משחק בארץ? זה בזבוז של 3 שנים שבהם אתה לא יכול לעשות כ ל ום חוץ מללמוד עד הבוקר ויש לך חופשה של חודש בין שנה לשנה ואתה יוצא משם עם תואר באבטלה, חוץ מזה שאני יעשה כל שביכולתי להשתלב בשוק האמירקאי אני לא יוותר ולא אכפת לי כמה זה בלתי אפשרי, כוח, אמונה והרבה הרבה רצון (ואני מקווה שגם מזל) ילוו אותי, אני לא אוותר לא אכפת לי כמה יגידו לי, תומר, תהיה הגיוני, זה בלתי אפשרי. אני כבר לא ילד קטן שרוצה לעשות איזה משהו מפגר, אני בן 21 מספיק פגיע מספיק חזק ומספיק בוגר בשביל לדעת מה הוא רוצה, אני לא יוותר, אני לא מוכן לוותר.... תודה לכם על כל עצה, אתם יותר ידידותיים ממה שנראה לכם וכן תתפלאו, יש בפורום הזה לאט לאט גם טוצ' פסיכולוגי, עובדה:) אז אוהב ומצטער על ההתפרצות ההיא.. אני ימצא את הדרך בסופו של דבר אני מאמין בלב שלם בזה...

hi1erez

New member
wellcome to the club

תומר אומרים שמי ששוחה במים מתוקים לא יודע מהו צימאון אני בן 33 ואני למדתי משחק בארץ ואח"כ עיצוב גרפי- וחרא כאן...אחרי מאבקים גדולים בגלים אני עומד לצאת מכאן, מצאתי עבודה לא רצינית בקורוליינה, ואני מקווה להשתקע... ומקסימום אני יעשה כסף, מה שבלתי אפשרי כאן, ואז אני אעבור לאירופה..אין למדינה הזאת מה להציע (נקודה). כי כל עוד שאנשי השיגרה מנהלים את האומנות. אנחנו האומנים מסורסים.. הייתי מעוניין לקבל את המייל שלך, אני אשמח לעזור כשאני יהיה שם. אני גם הייתי שמח ללמוד משחק בארה"ב ביי ביי איש

מורנית1

New member
לעולם אל תוותר

תומר
אני נמשכתי להודעה שלך מפני שאני באותה בעיה , מגיל אפס ידעתי שאני רוצה להיות שחקנית בארה"ב ולמה בארה"ב מפני ששם אם אתה מצליח אז אתה מצליח בגדול,וזה לא בגלל שאני לא אוהבת את הארץ . כשאמרתי למשפחה ולחברים שלי את זה הם או צחקו או התעלמו ואני מבינה אותם כי מה הסיכויים שלי ילדה קטנה ממדינה קטנה כמו ישראל להצליח שם במקום הענק הזה .אבל אמרתי לעצמי שיצחקו זה החלום שלי ואני לא מתכוונת לוותר כל כך בקלות החלום הזה זה הסיבה לחיי זה התשוקה שלי זה זורם בדם שלי להופיע לשחק לשיר לרקוד האדרנלין הזה . בזמן האחרון התחלתי לברר בנוגע לגרין קארד ולויזה ואכן כמו שאמרו לך אמרו לי שזה כמעט בלתי אפשרי אם בכלל.והתחלתי לבכות יום ולילה איך בנאדם יכול לבוא ולנפץ לי את החלום שלי את הסיבה לחיי.ואז אמא שלי אמרה לי לא לוותר בחיים היא גם רצתה להיות שחקנית וויתרה והצטערה על זה כל חייה .מסקנה אני לא מוותרת אז גם אתה אל תוותר אין דבר כזה בלתי אפשרי הכל אפשרי ,אבל קשה ,אבל ברגע שטועמים את הטעם המתוק של הניצחון מבינים שהכל היה שווה ,תאמין בעצמך ותצא לכבוש את העולם ותראה לכל מי שאמר לך שזה לא אפשרי שהוא טעה. באמונה מורן

למעלה