אני לא מבין אותכם

ashomer

New member
אני לא מבין אותכם

אתם מתלוננים עליה, סובלים בגללה אבל לא רוצים להצתרף אליי למאבק בפלאפון- אל תתעצלו תכתבו את התלונה שלכם והיא תגיע לאזניים הנכונות [email protected] או ICQ: 144356612

phingy

New member
עם כל ההערכה והכבוד על הרעיון...

איך אתה מתכנן להיאבק בהם? להציף להם תמערכת? לשלוח מכתבים עם אנתרקס? אני לא מבין כמה אפשר להיאבק בחברה שאתה בסה"כ לקוח שלה אבל סחתיין על היוזמה

שיר22

New member
רק רציתי לציין שיש לקוחות שהם מאוד

מרוצים מהחברה,שירותיה ומכשיריה...לידע כללי

Nightr

New member
זו לא הדרך

לפי המצב וריבוי החברות הסלולריות, הדרך הטובה ביותר שלך להאבק היא לעזוב לחברה אחרת שמציעה לך תנאים טובים יותר וללא התחיבות. רק כך החברות הסלולריות (וחברות בכלל) מבינות כשהלקוח מצביע ברגליים.

Hyperman

New member
אני לא מבין אותך

יש הרבה לקוחות פלאפון מרוצים זה רק אתה מתלונן פה.

ashomer

New member
כן ו..

ללא ספק לפלאפון הרשת הכי מתקדמת בארץ פלאפון היא הרשת שבה אתה בטוח שמחר לא פושטים את הרגל. אבל יש בה גם חסרונות שפוגעים בלקוחות ואם אני זה לא מספיק אז תקראו מה אובייקטיבי כתב! www.v.co.il

אדניי

New member
גם אני מתלונן!

פלאפון אומנם בעלת הרשת הכי טובה, אבל משהו שם רקוב... היפרמן, בתור אחד מפלאפון (מה שקצת קשה לי להאמין בהתחשב שאתה בן 14 אבל נגיד), אולי תסביר לנו אחת ולתמיד למה רק סמסונגים יכולים לשלוח SMS לסלקום?

Hyperman

New member
אני בסך הכל איש קשר. וsms לסלקום

לא זמין כי סמסונג חתמו איתם הסכם שהם יביאו להם סמסונג בתמורהSms

ashomer

New member
לא!

מה הקשר? סאני חתמו עם סלקום על הסכם שבמסגרתו סאני תמכור מכשירי סאמסונג ברשת סלקום בתמורה לבלעדיות על משלוח הSMS מפלאפון? איזו שטות! ומירס? גם הם יימכרו סמסונג אתה רוצה להגיד. תגיד על מי אתה עובד? ולמה אתה עושה את זה?

Nightr

New member
אתה מבלבל במוח!!! ../images/Emo59.gif../images/Emo67.gif

תגיד לי מה זה הלוקשים האלו שאתה מוכר ??? אתה איש קשר או סתם מתחזה???!!! בחיים שלי לא שמעתי שטויות גדולות מאלו שתי חברות מתחרות צריכות חברה שלישית כדי שתמכור לאחת מהן מכשיר שיפגע בבלעדיות של החברה השניה במכירת מכשירים מתוצרת החברה השלישית כדי שיחברו את הSMS ביניהן. ואללה אם חשבת שאנשים בפורום יקנו את הזבל שאתה מוכר אז... לך חפש פורום אחר להיות בו "איש קשר".

למעלה