אני לא מבין איך מכבי חושבים להשאיר את ביינום!

Krispy Kreme

New member
אני לא מבין איך מכבי חושבים להשאיר את ביינום!

אני כמובן אומר את הדברים מתוך הסתכלות על העונה כולה (אפילו מוכן לשכוח לא את שנה שעברה) ולא רק מהמשחק אתמול. אני חושב שלביינום יש יכולות אישיות מאוד גבוהות, אבל סגנון המשחק שלו לא מתאים לקבוצות ברמה הגבוהה ביותר באירופה. הוא מתאים לקבוצות שנבנות על מספר שחקנים בלבד (ולא נבנות על קבוצה שלמה) ולא מחפשות משחק קבוצתי חכם ויעיל, ושהמקסימום שהם יכולים לעשות זה להגיע לפיינל פור כמובן מכבי שואפת ליותר מזה. - על כל סל שלו הוא מאבד שני כדורים או מחטיא פעמיים - בחדירות שלו הוא בקושי סוחט עבירות - הוא קולע בינוני ומטה מהשדה ומ-3 (רק לאחרונה השתפר מעט) - הוא שחקן מהיר ואגרסיבי ובהגנה הוא בכלל לא מביא את זה לידי ביטוי (חוץ מכמה משחקים בודדים). מדהים לראות איך הוא טס בהתקפה ואחרי זה בהגנה הרגליים שלו איטיות והוא נראה כבד וכאילו עושה את התנועות הנכונות אבל בלי הרבה תשוקה לעצור את השחקן או לחטוף את הכדור, והתוצאות נראות בשטח. בקיצור הוא לא ממש משתדל בהגנה. צריך עוד? אני חושב שמכבי צריכה רכז אמיתי לשנה הבאה (כמו קאמינגס רק שהוא איכשהו לא השתלב פה). אם אפשר להביא את שאראס מצוין. אם לא אז מישהו אחר, ומספיק לנו לידו את הלפרין, בורשטיין, שארפ, וגארסיה לצד הרכז החדש. את קאמינס כמובן גם לשחרר. מה אתם אומרים?

נמשל

New member
למכבי יש כמה בעיות לעונה הבאה

ברור שמכבי צריכה להביא רכז, על זה אין ויכוח. עמדה מס' 3: העמדה הבעייתית העונה. לעונה הבאה היא יותר בעייתית כי אם יביאו מס' 3 איכותי,זה יבוא על חשבונו של כספי. זה גם יפגום בליגה עם החוק הרוסי , גם יפגע בכספי, וגם למעשה אומר שמכבי תצרף עוד זר אחד לאוסף, וזה כבר יותר מידי. עמדה מס' 5 : הכל תלוי בטרנס מוריס. סביבו יבנה הקו האחורי של מכבי, אם לא ישאר, יצטרכו להביא תואם שלו, דחקן הגנה טוב, שיתן מטריה מאחור. אם ישאר, ניקולה, העיניים, הלב של מכבי, צריך לעזוב, אין ברירה אחרת, אלא אם כן יקצץ משמעותית בשכרו. באטיסטה הוא יופי של שחקן, אבל לא כשחקן מוביל. הוא לא יהיה וויציץ הבא וזה כבר ברור. הוא ישאר, אבל צריך להביא שחקן עם פוטנציאל. לא בטוח שצעיר מוכשר יתאים, מחשש שתוך שנתיים יעזוב לNBA צריך להביא כזה עם ותק ביבשת, בן 24-27 עם פוטנציאל גלום. הליגה בישראל: עקב האכילב העונה, כתוצאה מסגל ישראלי לא טוב מספיק. חייבים לחזק אותו בישראלים טובים, הבעיה היא על חשבון מי. יותר מידי בעיות יש למכבי, בעיות טובות, מרוב עודף שחקנים.

Krispy Kreme

New member
רגע אז אתה מסכים איתי בנוגע לביינום?

ועוד כמה עניינים- יש סיכוי שכספי בכלל לא ישאר ויעבור להיות שחקן ספספל באנ.בי.איי.... בנוגע לעמדה מס' 5- צריך לדעתי לשחרר את וויצ'יץ' ולהביא תותח במקומו ולשחרר את באטיסטה או את פייזר. לא צריך 3 שחקנים בולטים בעמדה מס' 5. מספיק שניים (המחליף של וויצ'יץ' ובאטיסטה או פייזר) ועוד שחקן אחד שאפשר להושיב אותו על הספסל רב העונה כמו יניב גרין שכזה....בקיצור שני סנטרים בולטים ועוד אחד חלש יותר, במקום 3 בולטים.

יו45

New member
חבל להשקיע בזה אנרגיות

ביינום ישאר אחרי השיפור שלו בשבועות האחרונים למרות כל הבעיות שלו (כן , גם לדעתי מכבי לא תגיע איתו לשום מקום). גיא גודס התראיין היום ואמר שמכבי תעשה רק שינויים קוסמטים בסגל , זו גישה בוגרת ואחראית. הסגל הנוכחי עם טל ניקולה ופייזר בכושר שווה מקום שני באירופה גם בלי ניסים כמו שהיו השנה , הסגל הזה עם רכז טוב ילך ראש בראש עם צסקא עד הסוף , אפשר להשיג בחוץ יותר מזה? לא תמיד חייבים לעשות שינויים.

נמשל

New member
זה מה שאני חושב על ביינום

כאן ההודעה: אין בכלל ויכוח שהוא חייב להישאר היחידי יחד עם באטיסטה שהופיע לגמר והיחידי במכבי שאפשר ללכת אליו כשכלום לא הולך. המחשבה בתחילת העונה הייתה נכונה, להביא את קאמינגס כדי שירכז ויאפשר לביינום לפרוח. הבעיה שנפלו עם קאמינס. בעונה הבאה, פגיעה נכונה ברכז שישלים את וויל, ואין סיבה שביינום לא יפרח עוד יותר

Krispy Kreme

New member
האמת שיש משהו בדברייך, אבל אני לא רואה את

ביינום פורח גם ליד רכז טוב. וחוץ מזה, אולי במסגרת בעיית המחסור בישראלים אפשר היה להביא ישראלי שיהיה במשבצת (מבחינת מקום בקבוצה, עמדה והכל) של ביינום וכמובן גם רכז רציני במקום קאמינגס.

נמשל

New member
רק אם יביאו שחקנים שמתאימים לסגנון שלו

ולא יהרגו לו את הרוח כמו שפאנתנייקוס עשו

TheRasmus

New member
ביינום השחקן השישי כמעט הכי טוב באירופה

(אחרי פאפאלוקאס), הוא לא יהיה הרכז המוביל בעונה הבאה, תסמוך על מכבי שיביאו מחליף ראוי לקאמינגס.

למעלה