אני לא מבין את המתנחלים

אני לא מבין את המתנחלים

למה מה אכפת לכם אם תתתנו שטח, חלק לא גדול כדי שגם לעם אחר יהיה מדינה???הא? אתם כנראה לא מבינים אולי... אבל בשביל שנפסיק את המאבק איתכם חייבת להיות מדינה אתם תראו שבסוף עוד יגידו שזה היה צעד טוב ואין לכם מה לכעוס על שרון כי הוא עשה מה שצריך לעשות ותזכרו אחרי הכל כולנו אחים גם ערבים ויהודים נ.ב- גם השומרון שייך לנו וירושלים היא בירתה של שני עמים!!!

Rotema3

New member
טעעעעעעעעעעעעעעעעות!

כלום לא שייך לכם. בטח לא י-ם. מדינת ישראל=מדינת יהודית. מדינת ה-יהודים. רוצים? תחיו כאן ותכירו בזה.

eretzisroel

New member
הגיע הזמן שתבין אותם.

אללה נתן את כל ארץ ישראל כולו לעם היהודי ורק לעם היהודי. כל האחרים כאן הם רק אורחים, לא משנה אם אתם אחים או בני דודים. תגיד תודה שלא מבקשים מכם לעזוב. אם לא תתנהגו יפה אולי גם זה יקרה. כדאי לכם להפנים את זה. גם אנחנו לא רוצים לראות נאקבה חדשה.

eretzisroel

New member
אתה מדבר אלי? חשבתי שעבר הירדן

גם חלק מארץ ישראל. לא נכון?

אבל כבר נתנו!

כי אם תחזור על ההסטוריה תראה שירדן ניתנה למה שמכונה "פלאסטינאים", ובאמת רוב תושביה הם "פלאסטינאים" וממשלתם, משום מה, היא בדווית. אבל שם זה לא כיבוש. למה? לא יודעת. ככה זה. הערבים כאן לא רצו בכלל מדינה יהודית באזור (הסכימו לתורכים, לאנגלים - רק לא יהודים). הם לא הסכימו לחלוקה, שצמצמה עוד יותר את תחומי מערב הירדן. הם פתחו במלחמה לא שיוויונית, עם מדינות ערב, רצחו הרבה - אבל הפסידו. רק למזלם - היהודים מטומטמים. הם איפשרו לערבים שלא ברחו להתאזרח ולקבל זכויות. אם ה"פלאסטינאים" שביש"ע באמת רוצים שלום - שיניחו ליישובים היהודיים שסביבם. הרי זה היה שטח ריק שמעולם לא יושב ע"י הערבים - מה בדיוק מקפיץ לערבים את הפיוז כשהם רואים יישוב יהודי? למה העזתים (שכבר קיבלו אוטונומיה ואף חייל יהודי לא מסתובב להם בשכונה) לא מסוגלים לסבול יהודים באזור שלהם?! ואם כבר פינו יהודים מהגוש כדי שהערבים יחיו בסביבה ללא יהודים - אז אני רוצה שיפנו גם את לוד, רמלה, עכו ויפו מערבים כי מתחשק לי לחיות בסביבה ללא ערבים. רוצים הגדרה עצמית ומדינה? נראה אותכם נלחמים על ירדן...

181818181818

New member
למה לא?

אתה רוצה שטח, ומה אנחנו רוצים מה21 מדינות שלכם גם רק שטח לא קטן לא מבקשים את ערב הסעודית לא את מצרים שרק סיני הוא פי 3 מישראל, אנחנו מבקשים רק שטח קטן. ואיך אתה מעיז לקרוא לטרור מאבק?

למעלה