אני לא מבין דבר אחד..

אני לא מבין דבר אחד..

כולם שואלים שאלות אישיות למה אף אחד לא שואל שאלות שמהותיות לכולנו? אז החלטתי לקחת את העיניין לידיי.. האם החיילים החטופים ישובו אלינו בשלום? מה קורה עם רון ארד? האם אנחנו בפיתחה של עוד מלחמה ומה יהיו תוצאותיה? האם למישהו יש תשובות לשאלות החשובות הללו?

אני מבין לאף אחד אין ממש תשובות ואפילו לא

חלקי תשובות. טוב נו.. לפחות עצות לאנשים ולפרסם את עצמיכם אתם יכולים.. כל אחד כותב לי פה את הרזומה שלו.. תמשיכו ככה...

צודק וסליחה שלא

עניתי. היה לי סופשבוע של טיול אוהלים (ממליצה!). באמת אמרתי לעצמי זה זמן שחשוב שיעלו כאן שאלות כלליות מהותיות. בעבר כששאלתי על רון ארד לא קיבלתי תשובות טובות. אז כעת לא העזתי לתקשר על זה שוב. לגבי החטופים - נראה כי הם יחזרו אלינו אבל נדרשת כאן התקחות מסויימת - מצד ההנהגה. זה קשור גם לנושא המלחמה שהצגת: אנחנו עוברים שינוי והתפכחות כעם ומדינה. מעבר ממצב של רצון במאבק, לרצון בשלווה. ולכן לא צפויה מלחמה, והחטופים יחזרו - אבל זה דורש מההנהגה שלנו שינוי מהותי בדיאלוג עם רעינו מסביב. אנחנו בשלב ההבנה ובקרוב נוכל ליישם דיאלוג כזה.

תודה רבה...

ולמרות שבאינטואציה שלי אני מרגיש שמה שאת אומרת נכון זה עדיין לא מספק אותי.. זו לא תשובה מלאה מה שכתבת שם.. אבל בכל זאת תודה סוף סוף מישהו מתייחס לזה...

למעלה