אני לא מבין כל כך...

BAHAch

New member
אני לא מבין כל כך...

היום ראיתי את הסרט... ואני ממש רואה את הפוטנציאל של זה בחיים שלי (אני בן 16). אפילו ממש נדהמתי מכמה שזה נכון וכמה שזה כבר קרא לי.. למשל, דברים רבים שקרו לי גרמו להאמין עד עכשיו שאם אני רוצה שמשהו יקרה אני צריך להגיד את הדבר ההפוך וזה מה שעשיתי .. כשהייתי קטן יותר אז דאגתי אם יהיה לי כסא בכיתה (היא הייתה נעולה) ותמיד אמרתי "בטוח שלא יהיה לי כסא.. בטוח שלא יהיה לי כסא .. בטוח שלא יהיה לי כסא" לעצמי ככה, וכשאני חושב על זה זה לא עבד כל כך.. השאלה שלי היא "אוקיי,ראיתי את 'סוד ההצלחה' איך אני מתחיל, מה אני עושה עכשיו?" ניסיתי קודם לדמיין את עצמי בסיטואציה שאני רוצה מאוד , והרגשתי ממש ממש טוב עם זה. אז זהו? זה הכל? אם אני אמשיך עכשיו לחשוב על זה ולהשאר שמח זה יקרה בצורה מסויימת? ועוד משהו- איך אפשרי להשאר כל הזמן ב"רגש טוב"? אני לא רואה את זה כל כך אפשרי :/ אם לדוגמא מישהו פתאום יעצבן אותי אז כל הדימיון הזה הלך לו? תודה!

doingood

New member
לדעתי - ממשיך ללמוד

ראית את הסרט, התלהבת, התחברת לרעיונות. עכשיו צריך לתרגל, ולהמשיך לינוק ספרים, הרצאות, שיעורים באותו נושא. בהצלחה

vered126

New member
מה שאומר הסרט בעצם

זה לרצות את הדבר מאוד ולהרגיש טוב בקשר אליו ואז היקום יעשה את שלו בכדי שאתה תקבל אותו אבל אתה צריך לשים לב לסימנים מסביב שיופיעו על מנת שתוכל להפעיל/לקבל את מה שביקשת. ולגבי השמחה אם אתה רואה את האור בקצה המנהרה אז תמיד אתה מחייך אפילו בלי שליטה ואם משיהו יעצבן אותך אז תתעצבן תירגע ותחזור לחייך אחרי זה העיקר לא לשמור בפנים את הכעס

למעלה