אני לא מבין למה

naknicki

New member
אני לא מבין למה

המצב רוח משתנה לי כ"כ מהר. אני יכול לבכות מרוב זה שרע לי ואחרי ½ שעה למצוא את עצמי מתגלגל מצחוק. וככה אותו הדבר בחיי היוםיום. עכשיו אני בסדר. עכשיואני מרגיש טוב ואני עושה עם עצמי כל מיני דברים של התקדמות. אבל מי אמר שאולי עוש דבוע כבר לא יהיה לי טוב כמו שהיה לי? אני לא רוצה ליפול ככה, אני לא רוצה להגיע למצב שכזה. איך עושים את זה? אני מניח שאני צריך לפתור את הדברים שגורמים לי לדיכאון. וכשאני מבין את המשמעות שלהם, כשאני יודע שאי אפשר לשנות אותם לעולם - אני לא מצליח להירגע. מה את\ה מציע\ה סהר?

kosh

New member
אני לא פסיכולוג

אבל לדעתי אתה צריך עזרה אמיתית ולא רק עצות בפורום. לפי כל התיאורים שלך יש לך*אני אומר את זה ממש בזהירות אני אולי טועה* אישיות גבולית זו מחלה נפשית שאפשר להתגבר עליה אבל צריך מטפל מקצועי. אני לא אכתוב למה אני חושב את זה אבל זו דעתי אני מקווה שתצליח ויהיה לך טוב. אפשרות שניה get a grip תחליט שאתה שולט במצב ובעצמך אל תיפול תחזיק חזק ותנסה לשרוד ובהצלחה. kosh we are gray

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
Naknicki....

אנחנו שמחים לשמוע שאתה מרגיש טוב יותר בסך הכל הכללי, אפילו שמצבי הרוח משתנים במהירות, וזה בוודאי קצת מעייף. אתה מספר שאתה עושה דברים שמקדמים אותך.. ספר לנו עליהם.. מה הם הדברים שמשפרים את הרגשתך.. והחשש שלך, שמא הדברים ישתנו וייראו אחרת בעוד שבוע, וכבר לא יעשו לך טוב, הם כל כך טבעיים ומובנים.. ובשביל להמשיך בדרך שלך, צריך לגייס את האמונה בכאן ובעכשיו. להפנות את השאלות להווה, ופחות לעתיד. זה נכון בעינינו גם למחשבות על משמעות הבעיות לעתיד שלך, שציינת. בוא ננסה לשפר את ההווה.. עד כמה שאפשר.. זו ההצעה שלנו.. לנסות ולהימנע ממחשבות על העתיד בשלב זה. מה דעתך?

kaban

New member
אתה מניח נכון

אני שמח לשמוע כי אתה אומר דבר מאד חשוב "אני מניח שאני צריך לפתור את הדברים שגורמים לי לדכאון", אתה גם מתאר מצבי רוח שמשתנים במהירות. אני לא אכנס לא להגדרות ולא לאבחונים על מה שיש או אין לך כי אני לא מכיר אותך מספפיק בשביל זה מה שבטוח כי אתה צודק ויש דברים שאתה צריך לפתור אני שוב חוזר כי אם תלך למי שיעזור לך לפתור את הדברים תוכל לפתור אותם בצורה טובה יותר, כל השאר בידיים שלך

kosh

New member
אני לא אפרט כאן

אבל אם זה מעניין אותך תחפש/י באינטרנט באנגלית זה borderline personality disorder

למעלה