אני לא מבין מה הדיכאון הזה שלכם???

אני לא מבין מה הדיכאון הזה שלכם???

חחחחחחחח.... מה עוד רוצה בראד פיט??? אלוהים הביא לו יופי מדהים...... נתן לו גובה מקצוע מעניין ימבה ימבה ימבה ימבה כסף אשה הכי כוסית בעולם הצלחה בקריירה זין מדהים (תסתכלו בפפאר'צי) גוף סוף הדרך אז ילדים לא ..... מה הבעיה<???? אתם לא חושבים שאלוהים היה מספיק טוב איתו?? מה הקטע.... אי אפשר לקבל הכל בחיים. לדעתי הוא קיבל מעל ומעבר בחיים האלה. מעל לכל גבר ממוצע בעולם הזה. תעברו שוב על הרשימה....ותבינו כמה אלוהים "אהב" אותו. אז תפסיקו לבכות ולעשות כאילו עכשיו חרב העולם של הבנאדם הזה. נו באמת!!!!!!!!! אני לא אומר שלא צריכים להיות לו ילדים.......אני רק אומר...שיש לו כ"כ הרבה דברים שהוא קיבל מאלוהים...שתפסיקו לבכות כאילו הוא איזה הומלס....בודד וגלמוד...מדימונה או ירוחם. בושה

מה מגעיל???????????????

מה אמרתי בסה"כ????? לא איחלתי לו חס וחלילה שיישאר ללא ילדים בעתיד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בסה"כ ציינתי שהוא (אפילו שאין לו כרגע ילדים) ....אמור להודות לאלוהים על כל הדברים האחרים שנתן לו ...זה הכל. אני לא מבין מה הבעיה????

מיצי007

New member
מי אמר שהוא לא מודה?

רק אמרו פה שמצטערים על האובדן לא שבראד לא מעריך את כל מה שיש לו תקרא עד הסוף תודה שלום

כתבת את זה גם בפורום חברים!כנס!

מה הקשר?!?!!?!?! אם יש לו גובה זה אומר שאסור שיהיה לו ילדים?!?!? מה הקשר יווווווו!! ילדים זה הרבה יותר חשוב מכסף ויופי אין לך לב בכלל.... ומשהו אחר..: במעריב יש עליהם כתבה והדוברים של בני הזוג אומרים שזה לא נכון

מיצי007

New member
סתם דיון אתה יודע בנאדם

כמו כל דיון אחר בפורום וכמו כל בנאדם אחר נורמלי מצטערים פה לשמוע על זה שאיבדו תינוק,בלי קשר לבראד ומקווים שיצליחו להרות שוב זה הכל אם הוא היה הומלס גלמוד מדימונה או ירוחם תאמין לי שאני כבר הייתי מטפלת בו טוווווב טווווב

זה ממש מגעיל מה שאתה אומר!

נכון, סה''כ לבראד יש חיים מאוד טובים ויפים, אבל זה לא אומר שכשקורה משהו כזה אז אסור לו להיות עצוב. בראד מאוד מאוד רצה ילדים, אבל ג'ניפר ביקשה ממנו לחכות כי היא הייתה מחוייבת ל''חברים'' אז הם חיכו עד שהסדרה תיגמר. ובראד כבר בן 40, אז אפשר להבין שהוא כבר רוצה להיות אבא! הוא חיכה לזה המון המון זמן, ועכשיו, לפי השמועות בכל מקרה, הם איבדו את התינוק, ובראד שבור. ואפשר להבין אותו.

karin byrne

New member
אוי איזה שטויות!!!

תגיד לי אתה דפוק או משהו?הבנאדם איבד תינוק..!זה חיים זה לא איזה חפץ או כסף...אתה לא היית בוכה אם היית מאבד תינוק שכל כך רצית?...אני אישית מקווה שג'ניפר תצליח להרות שוב..כי יש דברים יותר חשובים מכסף וכל מה שאמרת פה...

jt fan

New member
מה הקשר בכלל../images/Emo35.gif

אמנם בראד צריך להודות לאלוהים על כל מה שהוא נתן לו, אבללל.. אישה כוסית זה לא הכל בחיים- הרבה יותר חשוב שהיא תהיה חמה ואוהבת. כסף- זאת לא מילה נרדפת לאושר. ופרסום- זה לא תמיד לונה פארק. ואני יכולה להבין איך בראד מרגיש..
השעון לא עומד לצידו, והוא לא הכי מעיר בעולם. גם אשתו לא ממש צעירה, והפלה זה לא הדבר הכי נחמד בעולם! אתה רדוד ושטחי, ואין לך לב..

תסלחי לי...רדודה ושיטחית את!!!!!!!!

את כותבת "השעון לא עומד לצידו, והוא לא הכי צעיר בעולם......" אז תעשי לי טובה. השעון עמד לצידו יפה מאוד במסגרת 40 שנותיו!!!!! אני מאוד מאוד מאחל לך ולכל אחד אחר חיים כמו שהיו לו...כמו שיש לו...וכמו שיהיו לו. אז אל תבלבלי לי את המוח. השעון בהחלט עמד עומד ויעמוד לצידו. אני מאחל לך שתגיעי לשליש ממה שהוא הגיע בחיים שלו. (הוא ו"השעון" שלו) אז אל תהיי כזו שיטחית ורדודה

../images/Emo87.gif אתה בעצמך בושה.

תסתכל בגיבוב השטויות שלך ותחשוב שנית. תינוק זה דבר הרבה יותר גשמי מכסף ואושר שבאים והולכים אבל תינוק נשאר לנצח. כי תינוק זה לא כמו לטפל בטמגוצ'י- התינוק צריך גידול. הוא ימות בגלל חוסר גידול. לא בגלל רמת החיים. מה שאמרת זה גיבוב שטויות. עוד משהו- בראד הוא כמו כולנו- הוא אולי מפורסם אבל יש לו
- ובגלל זה הוא אנושי הרבה יותר מהמוח המעוות שלך.
גדול לך.

תגובה...

אוי זה ממש שטויות מה שאתה אומר....יאיי.. זה ממש לא קשור....למרות שאני לא הכי אוהבת את בראד פיט זה עדיין ממש עצוב לאבד תינוק ואם אתה תרגיש את זה חס וחלילה תבין!

jt fan

New member
סליחה שאני לא קוטעת את השירשור פה..

אתה הבנת בכלל למה אני מתכוונת
השעון לא עומד לצידו, המשמעות שהוא לא הכי צעיר שבעולם..אתה מסכים שגיל 40 זה לא הגיל האידיאלי להביא בו ילןדים
ויותר מזה אין לי מה להגיד לך.אתה פשוט לא שווה את המילים שלי. ולמקרה שתהית- אתה הרדוד והשטחי, ואני לא חושבת שמישהו בפורום חושב אחרת.

למעלה