אני לא מבין מה קורה פה!!!

intertemp

New member
אני לא מבין מה קורה פה!!!

מתי הפורום הפך להיות פורום צימרים ונופש בישראל?! אילתים לא נופשים בבתי מלון באילת, יש לנו דירה פה ולכן אין לנו צורך לישון בבית מלון. אני מבין שאלות על מקמות בילוי, מסעדות ובקשר לעבודה באילת, אבל אני לא רואה שום סיבה שנדע יותר מידי על בתי מלון ואכסניות, זה כמו לשאול מישהו בתל-אביב על בתי מלון ואכסניות שם...

AdamINC

New member
אני אשאל שאלה תיירותית גם.. לחיילים שבינינו

מישהו יודע איך מגיעים מאילת לצריפין (בה"ד 7) בדרך הכי פשוטה?

עברת לתקשוב אדם???

יש לי אחלה זכרונות משם... אוטובוס לתל אביב ומשם יש קווים של סופרבוס אתה תראה כבר התקהלויות של חיילים... תרד בשער יפו ותחצה תגשר בכיוון ההפוך ממה שכולם הולכים... מסור ד"ש לרס"ר בן שושן...

havlaz

New member
שיזהר לא לפתח אלרגיה לפיטוניות ../images/Emo8.gif

AdamINC

New member
כן.. אפשר לומר שעברתי ../images/Emo3.gif

לא היה נעים היום לנסוע 6 שעות בשביל ראיון של 10 דקות
צבא מעצבן.

intertemp

New member
חחח

זה כזה צבא
זה יקרה לך עוד הרבה!!! אני פעם נסעתי מכיסופים (עזה) עד נבי מוסא (בקעה), כמעט 8 שעות נסיעה לראיון של 5 דק' ונאלצתי גם לישון שם כי אין דרך לצאת מהבסיס אחה"צ... הכי חשוב, לקחת את זה בקלות (ותמיד תחזיק מברשת שיניים וזוג תחתונים להחלפה כי אתה לא יודע מה יכול לקרות בצבא).

miki872

New member
כ"כ חורה לך לתת עזרה?

המידע בצימרים ונופש בישראל מאוד דל והתשובות שהם מספקים לרוב ממש לא מספקות ולא משקפות היכרות אמיתית עם המקום. הדעה הרווחת של אנשים לא נכנסים לפה קבוע, זה שזה פורום שקשור כולו לאילת, ומה לעשות שאילת היא עיר התיירות המצליחה בארץ? :) רוב האנשים פשוט לא טורחים להתעמק יותר מדי ולראות שזה פורום של תושבי אילת, ולא פורום מענה על שאלות בנוגע למלונות (שאגב, הרוב פה מאוד מעודדים [ואני לגמרי בעד זה] את העניין הזה של המענה על שאלות של "תיירים" בזה שהם פשוט עונים על שאלות, וישנם חברי פורום שמפרטים ארוכות בתשובה, וזה באמת נותן הרגשה טובה!).

למעלה