אני לא מבין נשים

אני לא מבין נשים ../images/Emo4.gif

עכשיו חזרתי מפגישה עם בחורה שהכרתי דרך אתר היכרויות. אנחנו משוחחים כבר 3 שבועות בערך והיום הזדמן לנו להפגש. ישבנו בבית קפה וכל הפגישה היתה אווירה די טובה, השיחה זרמה והרגשתי שיש כימיה. היא כלל לא טרחה להסתיר את המשיכה שלה אלי. גם מצידי היה על מה לדבר. בסוף הפגישה הבחורה אומרת לי שהיא לא חושבת שיש עתיד. דפקה לי נשיקה ונעלמה. דבר כזה עוד לא קרה לי ואין לי מושג איך לאכול את זה. Help Me

מקסימה1

New member
תראה, ההפך קורה כל הזמן.

כן כן גברים נמשכים אבל מסיבה זו או אחרת מחליטים שזה לא זה. כניראה שהיא טיפוס שאוהב להיות נחמד לכל אחד, ויש כאלו המון, והיא לא רואה בך את הבן זוג האידיאלי. עמית או איך שקוראים לך- מה שחשוב לזכור זה שאתה מושלם ממש כמו שאתה ומה שעובר לה בניבכי נשמתה, ממש לא קשור אליך. אגב- זה שהיא אמרה לך בפנים שלא מתאים לה- נקודת זכות בישבילה. יש כאלו שנעלמות!!

ברוך הבא לך למשכנינו ../images/Emo142.gif

סוגייה א' - כשאתה אומר 'דפקה לי נשיקה', אתה מתכוון לנשיקת דודות על הלחי? או שהיא נשיקה של בחורות הידועות בתור חובבות שיערות בבית שחי [הלא הן הצרפתיות, סליחה באם פגעתי..]? סוגייה ב' - איך בדיוק הרגשת את המשיכה שלה כלפייך? סוגייה ג' - לאחר הפגישה, חזרתם לדבר כהרגלכם באתר או שזהו, נעלמה הבחורה באופק?

ממ...אל תאכל..תשתה..(;..

תקשיב.. אל תיבהל מהעניין...אם זה קרה אז קרה וזהו.. אל תטריד את ראשך החמוד בגלל זה.. גם אם הרגשת שזה זה.. לפעמים לא הכול מסתדר וזה יכול לקרות בגלל כל מיני דברים.. יכול להיות שזה היה לה כזה טוב איתך שהיא נבהלה שזה מושלם מדי.. ויכול להיות שהיא נמשכה אליך לאותו רגע...אבל היא מתכננת עתיד של קטע רציני ומיסוד...והיא לא רואה שאתה מוכן לזה.. אתה מבין יכולים להיות כל מיני גורמים.. אבל תהיה שמח שהיתה כנה איתך וישירה וכרגע אתה לא תלוי באוויר.. תמשיך הלאה וזהו..מקסימום היא תחזור אליך...(;

T r i l i a n

New member
לשכוח ממנה. לא יצא מזה כלום -

זה לא מתאים לה, למרות שאתה בחור נחמד לדעתה.

למעלה