אני לא מבין ......

RedStorm

New member
אני לא מבין ......../images/Emo112.gif

יש כל כך הרבה עדויות על חייזרים ......ומליון תצלומים וסרטים ואם ממש נגזים נגיד ש80% מזה זיוף..... אבל עדיין......בטוח!!! שיש כאלו אמתיים וזה כבר מוכיח שיש יצורים שהם לא אנחנו ......שחיים ב"אזור" ויש להם טכנולוגיה......ממש מתקדמת איך אפשר להאמין אחרת שאניחנו לבד אני לא מבין!

rshilkrot

New member
תלוי אם את המאמין בתאוריית היקום...

האינסופי. כי אפילו עם הסיכוי הקלוש ביותר שיש חיים על כוכבים אחרים, אם אתה יוצר מנק´ הנחה שיש אינסוף כוכבים, יש איזה מספר תרבויות (לא חיים - תרבויות) שמתעניינות במה שהולך כאן... אני אישית מאמין בקיום חיים מחוץ לכד"א. אבל אם הגיעו הנה מבקרים מתרבויות אחרות, הם הגיעו הנה בטעות. כפי שאנחנו, בעתיד הלא-נראה-לעין, בטח נעשה בעצמנו.

Rain Box

New member
באמת? מה אתה אומר?

תן הוכחה קונקרטית אחת ואני שלך. מליון סרטים ומליון עדויות ואף אחד מהם לא אמין דיו כדי להוות הוכחה אמיתית. אז למה שנאמין לסרט או העדות הבאה בתור? תביא לי חפץ, חומר, משהו שאדם לא יכול ליצור.

ysofer

New member
דווקא יש!

יש מלא חומרים ומתכות שעב"מים השאירו אחריהם ושאינם נמצאים על כדור הארץ.. ויש "חטופים" שגילו עליהם כל מיני סימנים של ניסויים, כמו חורים זעירים שאדם בקושי יכול לעשות, וגם אם היה יכול, למה דווקא לאנשים התמימים האלה? ויש גם את הסיפורים על הבקר שנמצא שחוט ויש סימני חיתוך מדויקים להפליא, לעומת האכזריות שבהם נמצא מת. ויש אנשים שעוברים היפנוזה ומספרים בדיוק מה עבר עליהם... תאמין לי שלא חסר הוכחות חותכות..

S__A

New member
אני לא ממש מבין בנושא הזה, אבל...

אשמח אם תתן כמה דוגמאות

my BEND

New member
.

מצאו אבקה שמרכיביה לא ממש מצויים במטבח או במקומות אחרים כאן אני לא יודע מה בדיוק יש בה אבל האבקה נמצאה במעגלי התבואה ומקומות אחרים שנחשדו כמקומות נחיתה של כלי רכב מכוכב אחר אני לא ממש התעמקתי בזה זאת גם לא ממש הוכחה לקיום חיים מחוץ לכוכב אבל איש איש ודעותיו.

RedStorm

New member
דרך חורים קטנים מאוד

שאבו לחיות את כל האיברים הפנימיים.....זה בהחלט מוזר..... וגם לא ממש גורם לך להרגשה טובה בקשר עליהם

the engineer

New member
הכל קישקוש ולא רק 80% מזוייף....

99% הוא קישקוש שאנשים פשוט לא יודעים מה הם ראו ויש למה שהם ראו הסבר נורמלי ורק אחוז אחד הוא משהו שגם הוא אני בטוח שיש לו הסבר מציאותי אבל אנחנו לא יודעים מהו(לא כל תעלומה אפשר לפתור אבל זה לא הופך אותה לאיזה סיפור על טיבעי) צריך לחלק את ענין החיזרים לשני חלקים אחד התאוריה האם חייזרים קיימים ביקום. והשניה האם הם הגיעו אילו לכדור הארץ. האם הם קיימים סביר להניח שכן שהרי היקום הוא ענק ויש בו עוד מספיק כוכבים שבטח דומים בתנאייהם לאלו בכדור הארץ ומאפשרים שם יצירת חיים. אבל האם הם הגיעו לפה זה כבר תאוריה כמעט חסרת כל בסיס מוחשי שכן אין שום עובדה שהם הגיעו. וכל הדברים שכותבים שיש חומרים וכו´ שהגיעו מן החלל לכל קישקוש כזה יש תשובה נורמלית והגיונית. רק מה מה נותן יותר כותרות חומר שבה מן החלל או סתם חול שהגיעה מן הים. אתם לא צריכים להאמין לכל דבר שרושמים עליו לאנשים האלו יש מטרות עסקיות והם יגידו לכם מה שאתם רוצים לשמוע. דוגמה ידוע מאוד אגב היא ציורים המעוצבים להפליא שנעשו בשדות, ונטען לגביהן שהם סימנים לנחיתה של חללית וששום בן אנוש לא יכול לעשות דבר כזה ובסוף נתגלה שזה קבוצה של אנשים שהיתה בלילות הולכת לשדות ועושה את היצירות האלו. לכן אין להאמין לשטויות למניהם שמאכילים אותכן בהם. ואולי גם תפסיקו ליראות תיקים באפלה זה לא בריא לכם כניראה

RedStorm

New member
מה יש לך? ואל תגיד...

לי אני מציאותי...! אתה באמת חושב שההככולל זה חרטה? ושיש להכל הסבר הגיוני? אני יודע שהרבה מזה זה חרטה! אבל אני בטוח שקצת לא!

ofirgaon

New member
אני אגיד לכם מה לא הגיוני פה

אם באמת יש חיים אחרים אז הם כבר היו באים לפה. בגלל זה סביר להניח שאין חיים אחרים מחוץ לכדור הארץ (אחרת היו מוצאים אותנו כבר) וכמו כן סביר להניח שהאדם לא יצליח אי פעם לייצר מכונת זמן (כי אז כבר היינו נהנים מביקור של מישהו מהעתיד).

Chot

New member
אתה מממזה לא יכולהיות בטוח בזה

כי כל דבר קטן ש"אנשי העתיד" היו עושים היה עלול לשנות את הרצף התקין של ההיסטוריה- ז"א- לשנות לעצמם את הווה-עתיד שלהם. לכן, יש סיכוי שבנו\ייבנו מכונת זמן ושינו את העבר הווה עתיד וכל מיני שכלולים כאלה כך שנוצר מצב דברים כזה שאנחנו - נגיד אנשי העבר, לא יודעים שיש כזה דבר וכדומה וכדומה. חוצמזה, יכולהיות שאנשי עתיד כן באו הנה והתחבאו כדי לא לשנות שום כלום. כן. טוב לא משנה- תשכחו מזה.

badphish

New member
אז זהו שלא

בקשר לעניין שעם יש חייזרים הם כבר היו באים לפה זאתי הערמת חרטה הככי גדולה ששמעתי בחיים שלי למה להם יש כ"כ הרבה וכבים אחרים למה לפה????? וגם יש בנושא הזה שתי תאוריות אחת הטכנולוגיה שלהם פחות מתקדמת משלנו ןהם "מחכים" לנו ולא ההפך והתאוריה ההפוכה והקצת יותר הגיונית אנחנו קטנים וחסרי אינטליגנציה עד כדי כך שבשבילהם להתעניין בנו זה כמו שאנחנו נתעניין בנמלה או אפילו לחליפון ביצור חד תאי אתם צריכים לצאת מהיהירות האנושית שלכם

BladeRaider

New member
משהו באמת מעניין

אם כבר, חשבתם על הדימיון המפליא בין מולקולות לגלקסיות? חשבתם שאולי אנחנו מרכיבים משהו הרבה יותר גדול מאיתנו? אנחנו חיים בעצם על ה"מולקולות" של גרגיר של משהו בעולם אחר? זו פילוסופיה טהורה אבל זה חביב. לגבי החייזרים, תראה לי חייזר שאדם לא יכול לייצר ואאמין לך. (לא חומרים, חייזר חי.)

badphish

New member
פה בדיוק הטעות שך

אתה לא מסתכל על זה בראיה הנכונה "תן לי חייזר אחד שבנאדם לא יכול לייצר" אני לא יכול לתת לך כי גם אני אנושי ומין הסתם אני לא באמת כיול לדמיין או לתאר משהו כזה אני נותן לך את המצב הזה שאנחנו חסרי משמעות ואנחנו גם מאוד יהירים כיאלו הכוונה היא שאנחנו מאוד חסרי משמעות וחושבים באופן מאוד חד מימדי כיאלו הם יכולים להיות משהו שהוא לא מוצק לא נוזל ולא גז (אל תנסה לדמיין א תא זה אתה סתם תקבל כאב ראש) אני אומר עוד פעם אני מאוד יהרים במחשבה הזאת שאנחנו חושבים בצורה מסויימת וזאתי הדרך הכי נכונה והכי הגיונית שאפשר אתה חושב שנמלים מודעות לזה שיש יצורים הרבה יותר אינטליגנטים מהם? הם לא כי אין להם דבר כזה מודעות אז יכול להיות שלנו חסרים גם הרבה מימדים של מחשבה שהם הרבה מעלינו אז תחשוב על זה ככה עם הבנת למה התכוונתי שכתבתי את זה

BladeRaider

New member
ברור לי שאנחנו לא לבד ביקום

אבל המרחק בין לזה ובין ביקור יצורים תבוניים על כדור הארץ הוא גדול. ועל זה אני מדבר

badphish

New member
תגיד

אתה בטוח שקראת את ההודעה הראשונה? שלי כתבתי על זה שיש תאוריה שאומרת שחייזרים הם יותר מידי חכמים בשביל להתעסק איתנו וזה כמו בשבילנו להתעסק עם נמלים או יצורים חד תאיים איך הגעת מזה למצב שאמרתי ביקור יצורים תבונתיים על כדור הארץ? אמרתי בדיוק ההפך

BladeRaider

New member
הבלבול התחיל עוד לפני

הגבתי להודעה הלא נכונה, הייתי אמור להגיב למקום אחר בשרשור כנראה אני תמיד עושה את זה ותמיד בסוף אני מתווכח עם אנשים שאני מסכים איתם.

the engineer

New member
אז הינה אני אומר לך זאת במפורש.....

אני מציאותי
בוא נגיד שיש כמה ארועים שאין להם הסבר אז למה אתה הופך אותם להוכחות על הגעת חייזרים. כשמם כן הם אין להם הסבר. אתה ישר מסיק מסקנה סופית ולוקח דברים שאין להם הסבר ומסביר אותם לפי המסקנה שהסקתה והופך אותם להוכחות למסקנה שלך. צר לי להגיד לך אבל ככה זה לא עובד, אותם ארועים אפשר לפרש אותם למיליון פרושים ומסקנות. הרעיון הוא שתיקח את הארועים הללו תחקור אותם לעומק ורק אז תסיק את המסקנות ושלמסקנות האלו תיהיה עובדה מוצקה. כל עוד לא עשית זה הדעה שלך היא בגדר תאוריה בלבד ואינה מוכחת. אני לא רוצה להתפס כשולל אפשרות שחייזרים הגיעו, יכול להיות שכן יכול שלא. אני פשוט לא מסיק מסקנה ברורה וחד משמעית כמו שאתה הסקתה על פי איזה כמה ארועים שנויים במחלוקת. אני לא מגבש עמדה לשום כיוון עד שלא יהיו הוכחות קצת יותר רציניות וברורת.

ysofer

New member
חבר´ה...

יש תאוריה אחרת זה באמת לא הגיוני שחייזרים יכולים לעבור מאות מיליארדים של קילומטרים אז יש תאוריה שגורסת כי הם באים מיקום מקביל הרבה יותר הגיוני לא???

למעלה