אני לא מבין......

אני לא מבין......

מה קשה לאנשים להיות כאלה חופשיי דעות?!!?!?!? זה יעשה להם משהו אם הם ידעו שיש ילדים הומואים או לסביות????? מה האטימות הזאת?!?!!? אתם יודעים שיש לי מורה לספורט שהוא הומופוב והוא בעבר ייתיחס אליי מגעיל בגלל מה שאני....הוא ידע את זה כי כל הזמן בתחילת השנה כל הערסים המפגרים לא הפסיקו לצעוק "הומו", "אוכל בתחת" וזה בנוסף לשמות הגנאי האחרים שמשייכים לי- "מכשף", עובד כת השטן", "פריק"..... קיצר גרמתי לזה שהוא לא ילמד את הכיתה שלנו יותר אבל עדיין מציק לי לראות אותו בבית ספר שלי כל יום...... אבל עזבו זה כבר סיפור ארוך..... קיצר סתם נמאס לי מאנשים היום אז חשבתי לכתוב פה....

מעבר לזה שהוא הומופוב

הוא אידיוט, ולא מורה. אם מורים היו מתייחסים לכל שמות הגנאי שמפזרים לילדים, לא היינו מגיעים רחוק כמובן שאפשר לפעול בכל הדרכים המקובלות בבית הספר (במיוחד אם זה תיכון) חוצמזה, הניק שלך ממש מבלבל אותי, יש לזה סיבה (כלומר לזה שהוא נקבּי)? וזה לא משהו אישי

רציניקן

New member
כמובן... מילא שירשום גיל אבל סתם 3.

טוב שלא השתלטנו לו על הכינוי שלו... אז...אתה משנה אותו?

featherhead

New member
תחשוב על זה ככה-

הוא מורה לספורט, מה יותר עצוב מזה? D: אנשים כמוהו יינקו את הבריכה שלנו כשנגדל ונהייה עשירים. תחשוב על זה.

שנרשמתי לתפוז.....

אז לא ידעתי שיש פורומים אחרים חוץ משל כריסטינה כי שלחו לי רקר אותו...ולא ראיתי שיש עוד....אז קראתי לעצמי כריסטינה והיה תפוס אז הוספתי למזל את מספר הקארמה שלי-3....עדיין לא עלה לי שם חדש יפה אם יש רעיונות מקוריים...לא חובה לכלול את כריסטינה, אז אני ישנה....

Dirrty Angel

New member
אל תדאג.....

אל תדאג..... בסוף אתה מנצח... לא משנה כמה אנשים יעליבו אותך, אתה לא יכול להפגע אם לא תרצה. לא משנה כמה אנשים ירביצו לך, זה לא יכאב אם לא תרגיש. לא משנה כמה סדקים תיסדק- רק אתה בוחר אם להישבר. אמאלההה..... יצא לי שיר... בכל מקרה, אם רוצים להיות קצת פחות פואטים, אתה צודק... גם אני הרגשתי יותר מדי פעמים את העלבון שבקריאה מטומטמת כמו: "הומו", עד שפעם אחת, כשנורא נעלבתי, ישבתי וחשבתי: " fuck, הערס צודק! יש לו חוש הבחנה מפותח!! כל הכבוד......" באמת, תנסה להסתכל על הקריאות האלה כמשהו מתחיק, ובסוף באמת תגלה שזה ככה.... ובקשר למורה הדביל שלך לספורט: תשמע לי, פשוט תפסיק להגיע לשיעורי ספורט.....
החיים יראו הרבה יותר יפים..... ובינתיים, קבל
ממני......

MiSs GeReV

New member
אני מכירת את הסיפור הזה..

קרה לי גם עם המורה שלי לספורט.. זה היה דיי מזמן.. יש לי כמה סיכות על התיק עם דגל הגאווה.. מסתבר שהמורה שלי לספורט לא מחבבת הומוסקסואלים.. והתחילה לרדת עלי.. לא היה לי הרבה מה להגיד..(בהתחלה) ואחרי זה גם הבנתי.. שרק בן אדם טיפש וחסר השכלה כמוה מסוגל להגיד כאלה דברים.. מה שאני אומרת זה שבאמת אין להם מושג על מה הם מדברים כי הם חסרי השכלה.. ולא צריך להתיחס אליהם בכלל.. לא שווים את זה dirrty angel - אני כל כך מסכימה איתך בקשר לעניין של להפסיק להגיע לשעורי ספורט יעשה את החיים יותר יפים צודק ב100 אחוז!

כמה דברים.....

הקטע איתי הוא שאני יודע מתי להתעלם עד גבול מסויים....למשל שאנשים מקללים לידי אחרי הומואים או משהו אני ברוב המקרים מגיב לא בהגנה על הילד אלא עלינו- ושואל למה הומו זה קללה?..זה הדרך שלך להעליב זה בדיוק כמו שאני יקרא לך סטרייט, זה נטייה מינית וזה לא דבר רע....הבעיה היא שאני ממש בן אדם שקשור לכל המצב החברתי, בקשר לךמורה הפעלתי הרבה לחצים עד שהוא הפסיק ללמד אותנו,ואפילו איימתי בתביעה על המנהל, שאמא שלי תמכה בי בזאת והייתה איתו בשיחה(מבלי לדעת עליי, פשוט חשבה שנטפלים אליי), ועכשיו אני נכנס לשיעורי ספורט כי אני לא הולך להיכשל בגלל מורה הומופוב, תראו אני מצטער אבל אני לא ייתן לאף אחד להרוס לי את החיים!!! במיוחד לא בגלל שינוי מחלוקות ודעות שונות! אני מוכן למות בעד העדיפויות המיניות שלי! והמטרה שלי בחיים היא שבני אדם ילמדגו לקבל את השונה ולא יהו כל כך אטומים וסגורים, וגם אם כל כך קשה להם אז למה למרר חיי ילדים אומללים??? תראו אותי מכיתה ו' כבר "מטרידים" בכל מיני צורות אבל אני בן אדם עם כוח חזק ולא מבחינה "גופנית", כלום לא יכול לדכא אותי במיוחד לא דברים שאומרים עליי, אבל יש אנשים שזבה עושה להם כתם לחיים אני למשל למדתי להסיק מזה מסקנות ואני מאוד בקטע כל החיים שלי לנסות ולגרום לשינוי ואני כמה שיותר "נואם" על הדעות שלי בכיתתי- שיש בה גם ערסים ובאופן מאוד טבעי אני מעלה את נושאי ההומואים לסביות- כיוון שאני במגמת תקשורת ומדברים הרבה על חופש ביטוי אז זה קל......למשל שהורדה הפרסומת עם הנשיקה של ההומואים מאוד כעסתי והעלתי את הנושא ולא היה איכפת לי מה אמרו עליי אחרי זה העיקר שהקשיבו לי ואולי לאט לאט זה יחדור לאנשים לראש..... מצטער שזה היה ארוך....חחחח

למעלה