אני לא מבין

goldsoft

New member
אני לא מבין

האינטרנט מפוצץ בגילויי "קסמים" כולל מהכל, רק צריך לחפש טוב אז מה כל הסודיות ? המסתורין ? ואיך אחד כמו אורי גלר עושה מעצמו בעל "כוחות" ?..... למדתי לכופף כפיות ב-3 שיטות ואני לא קוסם, לא אהיה, ובטח שאין לי שום כוחות. לא מבין מה כל הרעש ?????

LiranTheWizard

New member
רוב האנשים לא באמת מכירים

את הסודות. רק גולשים שהם ברובם ילדים בגיל העשרה. אני עדיין אוכל לעבוד עליך (באחריות) בין היתר, כי אני משתמש בשיטות של הפוך-על-הפוך. זה עובד מצויין.

הפוך על הפוך?

ואם לצטט סיום (קצת פלצני) של התוכנית שהיתה פעם "לחשוף את הקוסמים" הפואנטה היא לא איך מבצעים את הטריקים אלא איך מופיעים איתם... וזה די נכון.. חוץ מזה, כל הזמן מחדשים.. ושוב.. מה הכוונה בהפוך על הפוך?

LiranTheWizard

New member
בהפוך על הפוך אני מתכוון

שאני באמת חושף לך שיטה מסויימת אבל מיד משתמש בשיטה שונה. דוגמה: בחרת קלף והצלחתי למצוא אותו. עכשיו אני מסביר לך על שיטת קלף המפתח ואז אתה מבין איך הקסם בוצע. עכשיו, אני מבצע את אותו קסם פעם שניה אבל הקלפים מעורבבים טוב-טוב על-ידך וע"י אדם נוסף. כעת, נשללה האפשרות של שימוש בקלף המפתח. למרות זאת, אני עדיין יכול למצוא את הקלף. ויש לזה שיטות פשוטות ביותר ומסבכות ביותר. בקיצור - ביצוע הקסם תחת תנאים בלתי אפשריים אחרי גילוי שיטה אפשרית נקראת הפוך-על-הפוך.

איך מכופפים כפיות?

אם אתה יכול אנא ממך רשום את הקישורים למקומות שבהם למדת איך לכופף כפיות או שתסביר לי. תודה.

יש כל כך הרבה שיטות...

החל מגדג'טים שאתה יכול לקנות בכל חנות ועד סתם אשליות אופטיות.. מה שמראים למשל באתר של אורנג' זה רק אשליות אופטיות.. צא מנקודת הנחה כזאת ונסה להבין לבד.

למעלה