אני לא מבינה איך אתם לא רואים את זה!!!!!!!!!!

שירהנט

New member
אני לא מבינה איך אתם לא רואים את זה!!!!!!!!!!

אתם מתעצבנים על קרן ונעמה (או קי ואולי גם על שי) אבל אף אחד מכם לא אומר מילה על רנין!! היא היצור הכי מעצבן שהכניסו לוילה הזאת. אני לא יכולה לסבול את ההתבכיינויות שלה ועוד יותר מעצבן - לראות איך כולם שם רצים אחריה ומנחמים אותה כל היום... וכלללללללל רגע היא מאיימת לעזוב... זה כל כך מניפולטיבי מצידה. וגם ג'ני הזאת, כזאת נגררת וחסרת אופי.. אני דווקא חושבת שקרן ונעמה הכי אמיתיות שם, סתם כולם הכניסו לעצמם לראש שהן לא בסדר אבל זה אך ורק בגלל השטויות שרנין אומרת עליהן... בקיצור אני מבקשת שתתחילו לראות את הדברים כמו שהם באמת. בכל מקרה אתם צריכים לדעת שאני בדרך הנכונה להכנס לוילה. שלחתי כבר 17 קודים מהבקבוקים של מי עדן אקטיב ובקרוב יש הגרלה לאודישנים... ברור לי שאם אני אגיע לאודישנים אני גם אכנס לוילה הזאת. אז רק שתדעו שברגע הראשון שאני מגיעה לוילה הזאת אני מעמידה להדחה את ג'נין וכדאי מאוד שגם הצופים בבית יתמכו בזה... אחרת יהיה שם רע מאוד.

mikmikonet1

New member
איזה קטע- גם אני כתבתי בדיוק שרנין לא תמימה

למרות שיש סקר שמראה שכוווווווווולם תומכים בה (37% מהקולות)0 נראה לי מוזר אגב- איך את דיועת שאם את מגיעה לאודישנים את נכנסת? גם אני זומנתי לאודישנים.. יש לך קשרים בהפקה? אני הכנסתי איזה 15 קודים של מי עדן עד שנכנסתי

דורוN

New member
הסקר הזה שווה לתחת

מיקי עם 7.8 אחוז?? אז איך היא עפה שבוע שעבר וונסה עם 1.8 אחוז נשארה? וליוסי יש רק 12 אחוז? קורע.

בהלםם

New member
רואים רואים הכל!

הקטע הוא שבשביל שרנין וכולם יוכלו להעלות להדחה על סמך המתמודדים והרגשותיים האישית בלבד המנהיג הקבוצתי חייב לעוף (שי) אני אמשיך להגיד את זה ולשלוח הודעות נאצה כלפיו עד שהוא יעוף כי הוא הורס תתוכנית עם כל האסטרטגיות שלו זה שערן מושפע זה לטובת שיי זה שרנין בכיינית זה לטובת שיי זה שג'ני נגררת אחרי רנין זה לטובת שיי זה שצבר נותן אמון מוחלט בשי זה לטובת שי זה שרנין וג'ני נופלות לרגליו של צבר זה לטובת שיי זה שוונסה איבדה את מקומה "בקבוצת הבנות" זה לטובת שי זה ששיפרה וליאון כל היום מקרקרים סביב צבר זה לטובת שיי זה שאיתי מתנדנד בין הקראש שלו לקרן וכל סיפו הדחיה לבין זה שהוא בחדר הבנים זה לטובת שיי א-ם- נ-ע-מ-ה- -ו-ק-ר-ן- -י-ו-ד-ח-ו- זה -ל-ט-ו-ב-ת- ש-י!

תאמיני לי שאני רואה

היא מניפולטבית במסווה של התמימה, אני לא מסוגלת לראות את הקטעים איתה, למזלי בשבת האחרונה לא התמקדו בה יותר מדי חוץ מהקידוש, שיחקה אותה אלק מתלהבת מהחלה עם המלח... צבועה מגעילה!!! שתעוף כבר!!!!!!!!!!!!!!!

no nick 1989

New member
אולי היא באמת התלהבה מהחלה?

לפעמים זה נראה כאילו אנשים פה כ"כ אנטי נגד רנין ככה שלא משנה מה היא תעשה או לא תעשה,אנשים יהיו נגדה..

droriko

New member
לא יודע למה אבל אני דווקא מחבב אותה

כן יש לה את הילדותיות שאנשים כאן בפורום שונאים, אבל לא יודע לי זה משום מה זה קוסם, היא בחורה ממש חמודה לדעתי

Time Dilation

New member
גם אני חושבת כך

אותי מעצבנים נעמה עם הפרצוץ החמוץ,עינב המתלהמת(אני בקושי מבינה מה היא מקשקשת,היא בולעת מילים),איתי-לא ברור לי למה ושפרה אויי שפרה,היא ממש אבל ממש משחקת-הויכוח עם אשר הראה עד כמה.

nushkaa

New member
גם אותי היא מעצבנת....

ויש לי תחושה שהיא מושתלת שם, היא יותר מידי תאטרלית בעיני. ועם כל ההצגות שעשתה שאמרה שרוצה לצאת היה ברור שהיא לא תצא בסוף.

Jason2

New member
לפי דעתי אם את או כל מישהו אחר

יכנס לוילה, הוא יעוף כבר בשבוע הראשון. הוא נכנס באמצע לתוך חבורה די מלוכדת (יש מריבות ומחלקות בינם לבין עצמם, אבל בשלב ההוא זה יחשב בעיניהם כמריבות פנימיות). הקהל גם יעיף אותו כי הוא לא מכיר ולא נקשר לדמות ולכן לדעתי הדבר הוא גימיק פרסומי אבל אין שום סיכוי שהמתמודד החדש ישרוד. ובקשר לרנין, גם אם אתם לא אוהבים אותה, אתם לא יכולים להתעלם מזה שהיא מעוררת עניין לטוב ולרע, אפילו גם כאן בפורום כל דיון עליה מכיל שרשורים גדולים. זאת המהות של תוכנית ריאליטי, לא אנשים משעממים אלא אנשים מעניינים וטיפוסים יוצאי דופן ולכן בלי קשר למה שאני חושב (ואני מאוד בעדה) אני לא חושב שצריך להדיח אותה כל כך מהר ואני גם חושב שזה לא יקרה כל כך מהר.

למעלה