אני לא מבינה את הבלוג או שמע אתכם

• פותח הנושא shogy
  • פורסם בתאריך

shogy

New member
אני לא מבינה את הבלוג או שמע אתכם

אמרו לי לא לחפש עדת מעריצים בבלוג,אכן לא חיפשתי עדת מעריצים אבל בשבילי לכתוב בבלוג זה משמעותי,אני זקוקה לפידבק,לתגובה,להוכחה שמישהו קורא את זה אחרת אין טעם,אחרת אני אשאיר את רישומי במגירה,כמו שהיה עד כה. תודה על המאמץ שלא השקעתם,אולי זה אני,אולי אתם,אולי זו השיטה. היו שלום חיים טוב שוגי ואיה- תודה על הכל.

0רחלי

New member
אני לא כל כך מבינה אותך

אני מתנצלת מראש על הטון/הציניות. כמה זמן את כותבת בבלוג שלך? ומה זה הצורך הנואש הזה שאנשים יגיבו? נכון שזה נחמד וכיף ועושה טוב ופידבק זה דבר חשוב, אבל יקירתי - אני רק לפני יומיים בכלל למדתי שקיים הבלוג שלך! וכשהייתי מתפנה אני מניחה שגם הייתי מבקרת בו ומגיבה. יש לכולנו חיים ועיסוקים אחרים. פידבק וכניסות זה דבר שלוקח זמן. אני מניחה, שאם הבלוג באמת היה חשוב לך, ובאמת היתה חשובה לך האינטרקציה עם אנשים, לא היית מרימה ידיים כל כך מהר. יכול להיות שאני טועה, אבל זה הרושם שלי. המון בהצלחה.

shogy

New member
יכול להיות שאת צודקת

רחלי יכול להיות שאת צודקת,אולי הרמתי ידיים מוקדם,אולי זה הפחד מהחשיפה,פרסמתי,התייבשתי ומחקתי,אני אחשוב על זה עוד קצת ונראה,בכל אופן הקטעים שמורים אצלי במחשב כך שזו לא בעיה לחדש, אגב מה האתר המומלץ לבלוגים,גי ממה שיצא לי לראות יש הרבה יותר מוצלחים מהישראבלוג לא ? נשתמע ...בתקווה

איה@

New member
אני מסכימה עם רחלי

חבל שלא נתת לעצמך קצת יותר זמן.......

למעלה